Konu: Marco Russel - Trolling  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2022 16:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marco_Russel | @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hayrabed_Zebunyan - Emma_Kelly - Ratko_Rogozin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.05.2022 - 15.30 sularında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov Bulvar'ı içerisinde rolümüzü sürdürüyoruz. Ortamda bir R17 karakter ve R14 karakter arasında diyalog dönerken Marco_Russel isimli arkadaşımız yanımıza geliyor. Kendisi sanki Süleyman Çakır'mış gibi racon kesme çabalarına giriyor. Sunucu genelinde bir illegal yasağı olduğu için bir süre kişiyi alttan alıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Daha sonrasında kişi bizim tavırlarımızı fırsat bilerek kestiği raconlara hakaretlerini de dahil ediyor. Bulunduğu yer onaylı birliğe ait bir hood. Kişi pek bunu umursamıyor ve tutumuna devam ediyor. Bu süreç içerisinde kişinin ne amaçla buraya geldiğinin farkına varıyoruz. Yine de düzgün bir biçimde rolümüzü yapmak adına uğraşırken, en sonunda dayanamıyorum ve kişiye karşı illegal bir rol girişimini başlatıyorum. Yanımdaki R14 karaktere kişiyi aşağı itmesini söylüyorum. Ancak o yine de itmiyor ve kişiyi çatı kenarına getirip korkutmak/tehdit etmek ile yetiniyor. Hala daha karşımızdaki troll oyuncuya düzgün muamele yapıyoruz.

Kişiyi korkutma çabalarımızın ardından kişi, tekrar bir kurtlar vadisi repliği söylüyor ve KASPAROV HOODUNDA, R14 bir karakteri çatıdan aşağı ittiğine dair emote veriyor. Bu süreçte Emma_Kelly ortaya çıkıyor. Ne birlik ile, ne olayla, ne de ben ve yanımdaki R14 karakter ile alakası yok. Bir anda ortaya çıkıyor. Çok büyük ihtimalle Marco karakteri ile birlikte geldi ve yine çok büyük ihtimalle onun arkadaşı. Rol olarak bir hatası yok ve tesadüfen denk gelmiş gibi yapıyor. Pardon da koskoca hoodun içerisinde, çatının birindeki bir olaya da tesadüfen denk gelmezsin be?

Özet olarak kişinin kullandığı bir kaç repliği bırakacağım. Belki bu replikler bazılarının hoşuna gider.

Ek açıklamalar(varsa): Yetkili bir arkadaşın, rol sürecinde atmış olduğum rapor ile ilgilenmesi dahilinde bu ikiliye bir de Ratko_Rogozin isimli karakterin dahil olduğunu gördüm. Kendisi hiçbir şekilde olayın yaşandığı yerde bizimle role girmedi. Ancak kameramı çevirip etrafa baktığımda birinin çaktırmadan, bulunduğumuz çatının hemen altından rolü izlediğini gördüm. Duvara tırmanma animasyonuna girmişti ve elleri gözüküyordu. Çok büyük ihtimalle bu kişi Ratko'ydu. Bulvardan ayrıldıkları sırada da aynı araç ile uzaklaştılar. Yani bu ekip tam bir troll. Ancak ben sadece Marcus isimli karakterden şikayetçiyim. Kişi, eğer trollemediğini düşünüyorsa bunu belirtsin lütfen. Mantıklı bir savunma yaparsa bu kadar kanıt sunduğum şikayetimi geri çekeceğim.

« Son Düzenleme: 01.05.2022 16:38 FairyTale »

#1 - 01.05.2022 16:28
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş troll zaten gözüküyor

#2 - 03.05.2022 11:21
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter ceza alacak.