Konu: İhlal Zinciri  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.05.2022 16:22
Ben kendime senin gibileri bu sunucudan temizlemek için bir söz verdim. Sen CR'den ceza almışsın fakat yaptığın tonla ihlalden değil. Onlardan da ceza alana kadar uğraşacağım. Benim zamanım çok, rol zevkimi hiçe sayan insanlarla uğraşacak vaktim daha çok. Sen kafana takma, rahat rahat OOC cezanı yat.

Tamamdır canım kardeşim furkan  :)

#11 - 01.05.2022 16:25
Ben kendime senin gibileri bu sunucudan temizlemek için bir söz verdim. Sen CR'den ceza almışsın fakat yaptığın tonla ihlalden değil. Onlardan da ceza alana kadar uğraşacağım. Benim zamanım çok, rol zevkimi hiçe sayan insanlarla uğraşacak vaktim daha çok. Sen kafana takma, rahat rahat OOC cezanı yat.
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? sözünde arkandayız furkan kardeş pp güzelmiş

#12 - 01.05.2022 16:35
Karakterin 1 lv oluşu sırf bu rol için gelişleri rol gerçekleşmeden 5 dakika önce belliydi zaten. Aynı anda pedmove atıp gizlice geldiler, sanırım önceden planlıydı. Ooo şunlarla bir uğraşalım hadi hadi.  ::) ::) Şahitliğimi onaylıyorum.

Bazı şeyleri sorgulamak lazım, hayal gücünü kullanıp böyle bir çıkarım yapmamalısın, farklı rollere girmek için alt karakter açmak herkesin hakkı, burada karakterle yapılan bir ihlal olursa o onun kusuru, cezamı aldım.

Ve olaylar bir kavga rolüyle gerçekleşti, troll, non rp vs. durumları söz konusu değil, daha çok zamanımız harcanmasın değil mi admine bırakalım kararı, göz yormasın. Kanıtların var, benim de açıklamam var konu kapandı.

Aydınlattığın için teşekkürler.  :manifdog

#13 - 01.05.2022 16:40
Helal olsun reis, arkandayım  8)

#14 - 01.05.2022 17:06
Ehehe, burası sizin trolleyerek ileti kasabileceğiniz yer değil. AFK vurmaya devam edin Ferro kardeşler. O:-) :manifdog

#15 - 01.05.2022 19:09
Ne anlatıyon kanka, eskiden kalma demek kuyruk acısı. Buradan ileti kasılmıyor. Sorun yok, gel AFK değilkende vurayım.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 19:15 Shiels »

#16 - 01.05.2022 19:13
Şikayetçi taraf lütfen amaç dışı yorumlar yapmayalım, cevaplaşarak şikayetin amacı dışına çıkıyoruz sayenizde. Uzatmayın.

#17 - 01.05.2022 23:23
Yarası olan gocunur arkadaşlar, uzatmaya gerek yok. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#18 - 01.05.2022 23:52
tamam  ::)

#19 - 04.05.2022 15:35
Her iki karakter de caydırıcı bir ceza alacak. Ayrıca şikayete alakasız ileti atıp toksikleyenler de uyarı puanı alacak.