Konu: [01/05/2022 - Matheas Pucci] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 01.05.2022 11:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matheas Pucci @ezekiel42

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Petar_Kozanevic @Forzabey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/05/2022 - 11:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım ile beraber tırcılık yapıyoruz, şahısa hiçbir şey yapmadığım halde bana kalkıp pm den hakaret ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/Rsg4PR

Ek açıklamalar(varsa): Yani durduk yere hiçkimseye hakaret edilmemeli.

#1 - 01.05.2022 11:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.05.2022 12:27
hocam ssi arkadaş geç almış biraz olay şöyle ben tırdayım adam gelip arkadan arkadan vurup duruyor benim dorsem kopuyor /truckerkod yazdığım sırada hareket edemiyorum adam dorseye vuruyor 5 6 defa dorsem koptuğu için turum iptal oluyor bile bile yaptığı belli o kırmızı bölgeye girmek için benim kendi turumu iptal etti.  :D

durduk yere hakaret yok kendi de ne yaptığını biliyor kırmızı daireye girebilmek için benim turumu iptal eden şahısa eyvallah diyemezdim, mal dedim altı üstü küfür falan da yok xD  :D  :D  :D
,
+ olarak arkadaşı olay yerinde yoktu nasıl şahitlik ediyor onu da anlamadım?
« Son Düzenleme: 01.05.2022 12:29 ezekiel42 »

#3 - 01.05.2022 12:51
Oradaydım kanka bahane aramaya çalışma, dorsemizi bırakıyorduk ardından adama PM'den hakaret etmeye başladın. Orada dorseni biz çıkartmadık, geldiğimizde dorsen çıkmıştı. Boş yere adama PM'den hakaret edemezsin, burada istediği gibi davranamazsın. İşlem uygulanırsa seviniriz. İyi forumlar.

#4 - 01.05.2022 13:42
hacım seni göremedim 1 , 2 olarak dorsem arkamda hala takılıydı ucu arkadaşın tırıma vura vura dorsemi koparttı , 3 evet mal dediğim için özür dilerim ama sizde böyle bir şey yaparak beni taa truck alanına attınız

#5 - 01.05.2022 14:31
Özür dilemen bana hakaret etmeni değiştirmiyor, hiçbir şekilde birisine hakaret edemezsin böyle bir hakka sahip değilsin.

#6 - 01.05.2022 14:39
hakaret konusunda haklısın ama 2 dakika bekleyemiyor musun dorsemi vura vura çıkarttın

#7 - 01.05.2022 14:56
Dorsene falan ben vurmadım geldiğimizde zaten dorsen çıkmış halde yükleme bölgesinde duruyordun yanına geldim bölgeye girmek için durduk yere hakaret etmeye başladın, hiçbir şekilde hakareti hakettiğimi düşünmüyorum, gereken işlemin yapılmasını arz ederim.

#8 - 01.05.2022 19:05
dostum sen düzgünce durmuyordun ama bana çarpıyorrdun çarptığın için işlem iptal oldu son anda koptu dorsem

bence bu olayı daha da uzatmayalım özür diliyorum çok uzatılacak bir konu da değil zaten önemli bir şey de yok ortada bitti gitti kapatalım konuyu bence

#9 - 01.05.2022 20:29
Kanıt olarak sunulan görsel kullanılamıyor, lütfen görseli yenileyin. @Onyx