Konu: Birden çok oyuncu - Rolden kaçmak için (/q) / Bağlantı Koparmak ve Mixing  (Okunma sayısı 487 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2022 07:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kubrat Dragonov (NC atmış sanırım, bulamadım) - Stanko Bliznakov @waxelz -Ladarrell Powell (NC atmış sanırım, bulamadım)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mağdur karakterler, Rhydian Palacio @Elunica - Alejandro Lopez @Javelin - Azul Guerreiro @Troubadour - Baskın sırasında bulunan PD karakterleri, Victor Woods @wooods - Marcus Clifford @cadeus - Franziska Windischmann @the99 - Esther Argueta @knoojew - Jackie Cantrell @RusFuck - Gideon Bender @Ryzex - Stephen Barton @Rennie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2022 22:22 ve 22:24 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 22:15 sularında 9-1-1 çağrı hattına bir ihbar düşüyor. Bulgarca konuşan silahlı adamların bir işyerine girerken görüldükleri ve birkaç şey daha belirtiyor. SWAT ve devriye ekipleri bu bölgeye yöneliyoruz, kapıyı kırıp içeri girecekken Aiken Demetrius dışarı çıkıyor ve yakalanıyor. Ladarrell karakterinin çıkış logu kimsenin ekranına düşmemiş ancak ekran görüntülerinde çoğu şey görülüyor kontrol edilebilir, bunun yanında Kubrat Dragonov karakteri de oyundan çıkıyor, ortada bir OOC ses kanalı olduğu bariz. Stanko Bliznakov karakteri aralarında tek NC atmayan sanırım, diğer arkadaşların NC atıp atmadıklarını kesin söyleyemiyorum benden kaynaklı bir hata da olmuş olabilir fakat saydıklarımın profillerini bulamadım. Silahlarını kaybetmemek adına kaçırdıkları rehinelerin önünde baskınımız sırasında oyundan /q ve /sq komutları yardımıyla çıkıyorlar, bölgede dakikalarca süren role rağmen hiçbir geri dönüş olmuyor. Borisov Dzhurov karakteri bir süre sonra oyuna girip bize ulaşıyor ve rolünün devamını yapıyoruz, kanıtlarda onun ismi de mevcut ancak ondan şikayetçi değiliz, aşağıda ihbarlar için kanıtlar sunulacak, herkese iyi roller dilerim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[22:09:40] ------------------------[911 ÇAĞRISI]------------------------
[22:09:40] İhbar: Soul of Sofia isimli işletmede silahlı şahıs şüphesi.
[22:09:40] İhbar Sahibi: Vera Betancourt (Telefon Numarası: 2621963)
[22:09:40] Konum: Soul of Sofia isimli mekanda gördüm.
[22:09:40] Telefon Konum: Mulholland
[22:09:40] İhbar Numarası: #5410

[22:17:43] ------------------------[911 ÇAĞRISI]------------------------
[22:17:43] İhbar: İşyeri 1078 Soul of Sofia'da bir sürü silahlı adam var. Çatışma çıktı
[22:17:43] İhbar Sahibi: Jelena Betancourt (Telefon Numarası: 6562146)
[22:17:43] Konum: 1078 Soul of Sofia
[22:17:43] Telefon Konum: Richman
[22:17:43] İhbar Numarası: #5414

[22:18:52] Jelena Betancourt: Hey.
[22:18:59] Jelena Betancourt: İhbari ben verdim.
[22:19:04] Jelena Betancourt: İçeride sekiz tane silahlı bulgarca konuşan adam var.
[22:19:04] Logan Brooks: Evet, neredeler?
[22:19:13] Jelena Betancourt: Çatışma çıktı.
[22:19:26] [CH: 990 S: YAKIN] Logan Brooks: İçeride sekiz tane silahlı bulgarca konuşan adam olduğunu söylediler.
[22:19:30] [CH: 990 S: YAKIN] Victor Woods: İçerisi kontrol edilecek operatörler kapıya gelin.
[22:19:31] [CH: 990 S: YAKIN] Logan Brooks: İhbarı yapan kişi söyledi.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar tespit edilememek için NC atmış sanırım, bunun için de gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.

#1 - 01.05.2022 13:45
Şahitliğimi onaylıyorum kapıdan ilk giren kişiydim girdiğimde bizi görünce /q attı.

#2 - 01.05.2022 14:34
Olayda olduğumu onaylıyorum pek bir şey yazmaya gerek yok SS'ler net ve açık umarım caydırıcı bir ceza alırlar üzerinde silah & hapis cezası almamak için yapılan bu NC atmalar pek hoş değil. Bu durumu göze alamıyorsanız riskli rollere girmemeliler.

#3 - 01.05.2022 14:46
Şüphelendiğimiz için şikayet açmıştık aynı olayın şikayeti. Şüphelerimiz doğru çıktı

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128986.0

#4 - 01.05.2022 15:07
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128988.0
Bizzat kendi açtığım şikayet 3.spoilerda her şey bariz şekilde ortada. Bize işkence tarzı roller yaparken bir anda etrafte koşuşturmaya başladılar, rol yapıldığı sırada etrafta 7 kişi saydım fakat yakalanan sadece 3 kişi oldu. Bir tanesinin çıkış logu kaydıma düşmemişti ve ismini de hatırlayamamıştım. Ladarrell karakteri loglara düşmemiş.

Şüphelendiğimiz için şikayet açmıştık aynı olayın şikayeti. Şüphelerimiz doğru çıktı

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128986.0
Bu şikayete de bakacak olursa Berisha karakteri /pm /f yada herhangi bir ses kanalından içeridekilere haber yolluyor. Aynı şekilde onunda cezalandırılması gerekiyor.

Her şey apaçık ortada, Stanko Bliznakov, Ladarrell Powell, Kubrat Draganov, Dobrin Dzhurov ve Berisha Beridze karakterlerinin gereken cezayı almalarını talep ediyorum.

#5 - 01.05.2022 15:50
NC hakkı alıp başka birliğe geçmek için q atıcaktım o sırada baskın attınız. Bunu nerden bilebilirdim,5 dakika içerisinde oyuna geri giriş sağlıyorum. Geri girdiğim sırada kimse bulunmadığı için rolün devamını getiremedim. NC atıp başka birliğe geçicektim zaten o yüzden nc attım, savunmam bu kadar.

#6 - 01.05.2022 15:53
Ayriyetten verilen ihbar Metagaming ile verilmiş bir ihbar onun hakkında bir şikayet açtık zaten bunu göz önünde bulundurularak sonuçlanırsa sevinirim. Birden bire orayı polis basması saçma? İçerde silahlı olduğumuzu kimse bilmiyordu. Şikayet linkini aşağıya bırakıyorum, ilgilenen admin bu şikayete de bakarak sonuçlandırırsa sevinirim.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129036.0

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129043.0
« Son Düzenleme: 01.05.2022 23:04 barrylex »

#7 - 01.05.2022 15:55
NC hakkı alıp başka birliğe geçmek için q atıcaktım o sırada baskın attınız. Bunu nerden bilebilirdim,5 dakika içerisinde oyuna geri giriş sağlıyorum. Geri girdiğim sırada kimse bulunmadığı için rolün devamını getiremedim. NC atıp başka birliğe geçicektim zaten o yüzden nc attım, savunmam bu kadar.
Böyle bir kanıtınız bulunuyor mu? O bölgede uzun bir süre rol sürdü, bu görüntülerde de belli oluyor.

#8 - 01.05.2022 15:57
Böyle bir kanıtınız bulunuyor mu? O bölgede uzun bir süre rol sürdü, bu görüntülerde de belli oluyor.
loglardan kontrol edilebilir, her an video da oynamıyorum kusura bakmayın. Adminler gerekli kontrolleri yaparsa görebilir, dediğim gibi.

#9 - 01.05.2022 16:21
Hangi karakter olduğunuzu şimdi kontrol ettim, Kubrat Dragonov sanmıştım fakat Ladarrell Powell karakterini yönetiyormuşsunuz, biz içeri girdikten sonra, bağırdıktan sonra oyundan çıkmışsınız. Hatta giriş kapısının hemen karşısında bunu yaptınız. Hatanızı kabullenmeniz cezanızı azaltabilir, sadece bir tavsiye.  İyi roller, iyi eğlenceler.