Konu: Ghazar Karabekian - Maske_35792 - Maske 20601 - Maske 18189  (Okunma sayısı 767 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 01.05.2022 04:29
Maske 20601 için;

#21 - 01.05.2022 11:38
Öncelikle iyi günler, arkadaşın bahsettiği fast exitin ne olduğunu bile bilmiyorum kendileri hileler konusunda profesyonel oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Orada benim indiğim kısım duvara yapışık olduğu için bir anim bozulması olmuş ben de öyle görünmüyordu fark ettiyseniz karakter bir süre hareketsiz bekliyor. Bu benim suçum değil. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim

#22 - 01.05.2022 12:59
Öncelikle iyi günler, arkadaşın bahsettiği fast exitin ne olduğunu bile bilmiyorum kendileri hileler konusunda profesyonel oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Orada benim indiğim kısım duvara yapışık olduğu için bir anim bozulması olmuş ben de öyle görünmüyordu fark ettiyseniz karakter bir süre hareketsiz bekliyor. Bu benim suçum değil. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim

Tabi efendim, kararı bekleyelim.

#23 - 08.05.2022 12:37
Merhaba, incelendi.

İlk önce wallhack için savunma yeterli bulundu. Yapılan rolleri ve konuşma kayıtlarını inceledik, yapılan savunma ile eşleşiyor.

Fastexit konusuna gelirsek; duvarın dibinde arabadan inmeye çalışan bir oyuncunun iki ihtimali var, ya direkt olarak arabadan inemez ya da animasyonsuz bir şekilde araçtan iner. Kişinin indiği yer duvar dibi, bu yüzden herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.