Konu: Leon_Gallardo  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon_Gallardo @HYPER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi 15:33'te vuruyoruz, fakat ne hikmetse sse kendi de koymuş, 2 saat bile geçmeden illegal role dahil oluyor, birini bulsalardı mekanda sıkacaktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :)

#1 - 30.04.2022 18:07

Bahsettiğin yerden önce hood basıp zaten düşürdünüz aracımla tedavi olduktan sonra dolaşırken gelip tekrar düşürüyorsunuz?
  Elde silah ile ss almak ne zamandan beri YKİ?

Bu arada oyuna girin çocuklar.

#2 - 30.04.2022 18:15

Bahsettiğin yerden önce hood basıp zaten düşürdünüz aracımla tedavi olduktan sonra dolaşırken gelip tekrar düşürüyorsunuz?

Önceden düştüğünden haberimiz yoktu, maske idlerimiz bunu doğrular nitelikte zaten. Seni biz düşürdükten sonra karakter rklı gibi bir emote verirsen maalesef bir işe yaramaz, Sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 30.04.2022 18:20 cosmopolitan »

#3 - 30.04.2022 19:09

Önceden düştüğünden haberimiz yoktu, maske idlerimiz bunu doğrular nitelikte zaten. Seni biz düşürdükten sonra karakter rklı gibi bir emote verirsen maalesef bir işe yaramaz, Sonuçlanabilir.
Dostum hood'u siz bastınız zaten maskesizdim ve düşürdünüz sonra gelip tekrar siz düşürdünüz senin birliğin düşürüyor nasıl bilmiyorsunuz anlamadım. Farkında olaraktan tekrar düşürdünüz.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 19:10 HYPER »

#4 - 03.05.2022 11:08
Merhabalar, şikayet incelendi. Vurulduktan sonra elinizde silah ile gezerseniz bir nevi kuralı hiçe saymış olursunuz. Karakter ceza alacak.