Konu: Maske_25761 - Rolden kaçmak  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 14:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25761

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Quit (?) Powergaming (?)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hoodumuzu basıyorlar, hepsi düşüyor. Arkadaş düştükten 2-3 dakika sonra ortadan kayboluyor. Sürünse bile o kadar kısa sürede gidemez üstüne çatıdan inerken atlamalız-zıplamalı yerler var. Sürünse bile terasta toplanmıştık, görürdük. Büyük ihtimal zıplayıp east beach HWY kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.04.2022 15:07
Yaralı sürem bitince, yaklaşık 1-2 dakika sizi bekledim, kimse gelmedi. Ardından kalkma rolümü yaptım, oradan kaçtım. Sonrasında ise evime gittim.

Yetersiz kanıt gibi gözüküyor, quit falan atmadım. Eğer, quit attığıma dair kanıtınız varsa, boynumuz kıldan ince. Keyifli roller.  :sampanya:

#2 - 30.04.2022 15:13
Yaralı sürem bitince, yaklaşık 1-2 dakika sizi bekledim, kimse gelmedi. Ardından kalkma rolümü yaptım, oradan kaçtım. Sonrasında ise evime gittim.

Yetersiz kanıt gibi gözüküyor, quit falan atmadım. Eğer, quit attığıma dair kanıtınız varsa, boynumuz kıldan ince. Keyifli roller.  :sampanya:

Kendin diyorsun, 1-2 dakika sonra kalktım ve kaçtım. Evinin numarasını ver istersen adminler evin uzaklığınada baksın. Her neyse, iyi forumlar.

#3 - 30.04.2022 17:33
Merhaba.

"Yaralı sürem bitince, yaklaşık 1-2 dakika sizi bekledim, kimse gelmedi. Ardından kalkma rolümü yaptım, oradan kaçtım. Sonrasında ise evime gittim." @scienlyboss , herhangi bir DM sunucusunda oynamıyoruz. Sistemsel yaralı sürenizi bekledikden sonra rolünü de yapmalısınız. Bu sebepten ötürü Diyan Gavrilov karakteri POWERGAMING kapsamında ceza alacak.