Konu: @BatuhanC the Emperor Timur Sarkisyan  (Okunma sayısı 751 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 12:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BatuhanC the Emperor Timur Sarkisyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yani değişik bir ihlal ama. @akaGrower adlı kişi bu olaylar yaşanırken şahitlik etti. Ve SouthSide üyeleri. @ZerunA @sipeace

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Yani 29.04.2022 den başlayıp. Gece saatlerinde sabaha yakın yani 30.04.2022 04:30'a kadar devam ediyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)
Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi kural ihlalini detaylıca açıklıyorum. En başından olacak şekilde. Bir birlik savaşı başlıyor, ve bunun üzerine Castucci ve SouthSide birlikleri olarak Kasparov ve Idlewood Mafıa Brıms birliği ile savaşa başlıyoruz.  Ve sanırım 29.04.2022 Tarihinde BatuhanC adlı arkadaşımız vuruluyor bence. Nedeni ise R19 bir karakter neden NC atsın? Bundan önceki savaşlarda hep R19 karakteri ile savaşlara katıldı. Hem onu da kenara atalım. Diyelim ki vurulmadı. Bu kişinin "NC" atması bir hata zaten. Kural ihlali "NC" atıyor. Attıktan 48 saat geçmesi lazım bu tür rollere dahil olabilmek için. Ve bunlar yetmiyormuş gibi rehin rolüne falan girişiyorlar. Vasat...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
BatuhanC adlı kişinin kendi videosu. Direkt bir kanıt ama olsun.

@ZerunA adlı kişiyi kaçırıp yaptıkları rol. Yine BatuhanC bulunuyor.

İsim değişikliği atıldığı saat.

BatuhanC adlı arkadaşın videosunda bariz gözüküyor. Sadece 3-4 saat geçmiş.

Ek açıklamalar(varsa): Yani. Diyecek bir şey yok aslında, cezasını çeksin.

#1 - 30.04.2022 13:22
Onaylıyorum.

#2 - 30.04.2022 15:32
Alıntı
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.

Şikayeti ilk gördüğümde açıkçası biraz güldüm. Açığımı arıyorsunuz fakat tutturamıyorsunuz gibi. Çünkü vereceğim bir açık yok. Karakterimi vurmuş olabilirsiniz, gerçek hayatta birisini değil. :D

Oyun kurallarında hatırladığım kadarıyla CK olduktan 48 saat sonra savaşa dahil olamama ile alakalı bir kural vardı fakat baktığım zaman onu da göremedim. Sanırım kurallarda değişikliğe gidilmiş. Sözde ihlal diye nitelendirdiğin NC atma ile alakalı oyun kurallarında hiçbir kural yok. Kendi isteğim ile NC attım, herhangi bir CK durumu söz konusu değil. Tamamen IC durumlar. Sizin ile karşılıklı münakaşaya girmeyeceğim. Sonuçlansın.

#3 - 30.04.2022 15:44
Alıntı
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.

Herhangi bir ihlal söz konusu değil. Şikayeti sonuçlandıracak kişiye kolay gelsin.

#4 - 30.04.2022 17:20
Alıntı
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.

Şikayeti ilk gördüğümde açıkçası biraz güldüm. Açığımı arıyorsunuz fakat tutturamıyorsunuz gibi. Çünkü vereceğim bir açık yok. Karakterimi vurmuş olabilirsiniz, gerçek hayatta birisini değil. :D

Oyun kurallarında hatırladığım kadarıyla CK olduktan 48 saat sonra savaşa dahil olamama ile alakalı bir kural vardı fakat baktığım zaman onu da göremedim. Sanırım kurallarda değişikliğe gidilmiş. Sözde ihlal diye nitelendirdiğin NC atma ile alakalı oyun kurallarında hiçbir kural yok. Kendi isteğim ile NC attım, herhangi bir CK durumu söz konusu değil. Tamamen IC durumlar. Sizin ile karşılıklı münakaşaya girmeyeceğim. Sonuçlansın.
NC Atsan bile yeni bir karakter ile 48 saat geçmeden bunun rolünü yapamazsın. CK olmayan bir karakterimde isim atıp bunu yaşadığım için söylüyorum.

#5 - 30.04.2022 17:51
Daha önce defalarca rollerin gidişatına göre isim değişikliği attım. Senin yaptığın ihlalleri bilmem, etmem. Birkaç hafta önce gerçekleşen savaşta koalisyon liderleri de NC atmıştı. Birkaç saat geçmeden savaştılar. Biz çıkıp da neden NC atıp savaştınız diye gereksiz bir şikayet oluşturmadık. Kimseye karşı bir üstünlük sağladığım da yok. Karakterimin silahı bile yok. Oyun oynuyoruz, keyif almaya bakın. Bir oyun için kin tutmak istemiyorum, siz de bence bunu yapmayın arkadaşlar.

#6 - 30.04.2022 21:46
O savaşta koalisyon liderleri NC attığı için yaptırım uygulandı.

#7 - 30.04.2022 21:48
Ben ortada yaptırım falan göremedim. Alakan olmadığın konulara yorum yapma.

#8 - 01.05.2022 06:16
Ben ortada yaptırım falan göremedim. Alakan olmadığın konulara yorum yapma.
  Alakası var, şikayeti düzgün okusaydın Batuhan keşke, bu olaya şahit olarak senin role girdiğin SouthSide üyelerini yazdım. Ve Cross da bunların içerisinde. Bence gereksiz kargaşa çıkarma Batuhan.

#9 - 01.05.2022 14:36
Tamam, geç köşene sonuçlanmasını bekle. Daha fazla ileti atmana gerek yok.