Konu: Şikayet.  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefano Cabello @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ssde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş "mahallesinde" durmama çok sinirlenmiş olmalı ki, pmden rahatsız edici ithamlarda bulunmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/667299023857778702/969716465668354129/samp_30_04_2022_00_37_03.png

Ek açıklamalar(varsa): Pmden bu tarz konuşması oldukça kışkırtıcı ve rahatsız edici.

#1 - 30.04.2022 00:54
Sivil olarak takılarak arkadaşlarına discorddan bilgi veriyorsun. @breackner da yanımda idi. Ortak nezaketlik bir şey yok, pmden uyarı yaptım sana

#2 - 30.04.2022 00:58
Sivil olarak takılarak arkadaşlarına discorddan bilgi veriyorsun. @breackner da yanımda idi. Ortak nezaketlik bir şey yok, pmden uyarı yaptım sana
Hangi arkadaşlarım? Beni vuran adamların mahallesine bakıyorum ve dolaşıyorum pembe arabası olan adam dikkatimi çekti ve role girdik. Boş iftiralara gerek yok, pmden konuşma şeklin hiç hoş değil, rahatsız edici ve kışkırtıcı, bundan rahatsız oldum hakkım olarak "Ortak nezaket" kapsamında şikayet açıyorum. Savunman buysa yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 30.04.2022 01:16

"Hangi arkadaşlarım?"

#4 - 30.04.2022 01:35
Sanada merhaba Kaju "Hangi arkadaşlarım" kelimesinden onları tanımamazlıktan geldiğimi düşünüyorsan biraz daha akıl yürütüp düşünmelisin, orada hammarın kimden bahsettiğini bilmediğim için "Hangi arkadaşlarım" kelimesini kullandım. Yinede Allahın aslanlarını, arkadaşlarım olduğunu bellirttiğin için sanada teşekkürler.

#5 - 30.04.2022 04:35
Gerçekten Hammar'ın kimden bahsettiğini bilmiyor musun? Burada akıl yürütmesi gereken kişi ben değilim o halde. Karşındaki insanı düşünme yetisinden uzak bir varlık olarak konumlandırmana gerek yok, ne yaptığının sen de farkındasın ben de. Can ciğer kuzu sarması olduğun dostların ile savaş halindeyiz, sivil karakter ile hoodumuzdan belki 6 belki 7 defa bisikletin ile geçtin, bunun sebebi bir aracın rengi mi gerçekten? Ve ne tesadüf ki senin bu araç merakı ile turlama yaptığın saatler esnasında, dostların bölgemize atak yapmak için, bölge civarına konumlanıyor.

#6 - 30.04.2022 11:13
Şimdi olaya bir açıklık getireceğim. Burada bir oyun oynuyorsunuz. @Hammarskjold isterse yanında manif olsun kanka. Aniden "Küfürler yağdırıp" Böyle bir role girişmesi. Yalan yok biraz garip geldi. Ve belli ki bir cam-hunt kullanımı ortada. Dedikleri kişinin yanındaydım ve hammar'ın cam hunt veya "ESP" gibi uygulama kullanmıyorsa görme ihtimali milyonda 0. Bence eski zamanlardan kalan kininizi bu platformda yansıtmayın.

#7 - 30.04.2022 13:41
Ortak Nezaket kapsamında ceza verilecek.