Konu: Derek_Gilbert - 29.04.2022  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 22:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derek_Gilbert - @0sarsılmaz01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2022 / 22.34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
-----------------------
Onaylı bir bölgeye saldırı düzenlemek için en az iki birlik ile koalisyon içerisinde olması gerekmektedir. Saldırıya katılan birliklerin forum üzerinde tanıtımları olmak zorundadır, aksi halde birlik olarak sayılmayıp ceza alabilirler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'da afk'ydım geri döndüğümde canımın az olduğunu fark ettim chat'i yukarı kaydırdım kişi tek başına hood basmış herhalde ve DM atmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 29.04.2022 23:05
 :D

#2 - 29.04.2022 23:15
Öncelikle herkese merhaba

Şikayette size sıktığımın bir kanıtı bulunmamaktır, emotede adama ateş eder diye bir ibare bulunmamakta,  direkt olarak size sıktığım bir kanıtı yada hasar kaydı varsa atabilirsiniz.

#3 - 29.04.2022 23:27

Şikayette size sıktığımın bir kanıtı bulunmamaktır, emotede adama ateş eder diye bir ibare bulunmamakta,  direkt olarak size sıktığım bir kanıtı yada hasar kaydı varsa atabilirsiniz.

:o

#4 - 30.04.2022 01:06

Emote'de silahını çeker ve ateş eder diyor. Kanıt daha geçerli olsun diye timestamp'i açarak ss aldım. Emote atıldıktan sonra 4 saniye içinde yaralıya düşüyorum. Bunların hepsi bir tesadüf olamaz. Artı olarak bana sıkmasanız bile tek başınıza hood basmışsınız herhalde onun hakkında da savunmanızı bekliyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 04.05.2022 14:46
Derek karakterine ceza verilecek.