Konu: [29.04.2022 - Tony_Basmajian , Laymore_Hodges] NON-RP-POWERGAMING  (Okunma sayısı 296 defa)

#0 - 29.04.2022 22:47
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Tony Basmajian ( @Senseii )  , Laymore Hodges ( @kozlov )
Olaya dahil olan şahit(ler): Molly Bridges , Darnell Langston , Gennady Ginsburg
Tarih ve saat: 29/04/2022 01:02

İhlal edilen kural: (NON-RP veya POWERGAMING kapsamlarında değerlendirilebilir.)
Olayı açıklayın: Helikopterle birlikte yere çakılan kişiler hiçbir şey olmamışçasına karşı ateş açmayı ve kaçmayı deniyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
https://streamable.com/41nu8i

Diğer açıklamalar:

#1 - 30.04.2022 02:03
24 saat içinde savunma yapacağım, ekstra zaman istiyorum.

#2 - 30.04.2022 14:49
Samp fiziklerinden yararlanarak, bu tür şeylerin yapıldığını çok gördüm, olayın heyecanına kapılarak bunu yaptık, herşey anlık gelişti ve bize sıkanlara karşı sıkmak durumunda kaldık. Karşılık vermemize rağmen sizden bir kayıp göremedim, buna rağmen şikayet açmışsınız, bu şaşırtıcı oldu açıkçası. Olayın heyecanına kapılarak böyle bir çatışmaya girdik, bu olay için özür dilerim. Tekrarı olmayacak.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 15:50 kozlov »

#3 - 30.04.2022 15:47
@kozlov savunma yapmış. Yine de birkaç şey yazmak istiyorum. Videoda göründüğü üzere karakterim sıkmıyor ve kaçmaya çalışıyor, neden adımı geçirdiğini anlayamadım. Zaten sıkıp düşürmüşsünüz.

#4 - 30.04.2022 16:48
Diğer ateş açmayan, hareketsiz araçta bekleyen arkadaş gibi davranabilirdiniz. Normal şartlarda çatışma çıkmadan devam edilmesi gerekiyordu role; karşılık vermeniz ve kaçmayı denemeniz bunun önüne geçip gidişatı değiştirdi. Rolün sonucunda 'suçlu' konumunda olan karakterleriniz kaçarak uzaklaştılar. Bölgede büyük çaplı bir savaş başlamasına sebep oldu.

Savunmalar bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 18:20 notoriousR0GUE »

#5 - 30.04.2022 17:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 30.04.2022 19:22
Samp fiziklerinden yararlanarak, bu tür şeylerin yapıldığını çok gördüm, olayın heyecanına kapılarak bunu yaptık, herşey anlık gelişti ve bize sıkanlara karşı sıkmak durumunda kaldık. Karşılık vermemize rağmen sizden bir kayıp göremedim, buna rağmen şikayet açmışsınız, bu şaşırtıcı oldu açıkçası. Olayın heyecanına kapılarak böyle bir çatışmaya girdik, bu olay için özür dilerim. Tekrarı olmayacak.

Olaya üçüncü  birim SD olarak bölgeye yöneldiğimde çatışmayı vs gördüm olayda olduğumu  onaylıyorum.

Öncelikle merhaba neden bu kadar şaşırdığınızı bende  anlamadım SAMP fiziksel kurallarına çok dikkat ettiğinizi görmekteyim ama nasıl oluyorsa burada bir dikkat söz konusu değil olay karşıda kimin düştüğü veya düşmediği değil biz adam düşürmeye  win kafasıyla oynasaydık(dım) DM/Mix RK ihlalleri yapmaya çalışırdık veya gider TDM/Cops vs sunucularında eğlenirdim. RPG oynuyoruz ve bu oyunun amacını anlatmama gerek yok sizin o durumda heyecana kapılıp ateş etmeyi geçtim inmemeniz gerekirdi. Realizm olarak birebir helikopter kaza alanı rolleri dahi yapılabilirdi ama hadi diyoruz sunucuda FD/MD oluşumları pek aktif değil o kısımları atladık diyelim inip ateş etmek saçmalığın daniskası kusura bakmayın, sevgilerle.

#7 - 01.05.2022 00:08

Olaya üçüncü  birim SD olarak bölgeye yöneldiğimde çatışmayı vs gördüm olayda olduğumu  onaylıyorum.

Öncelikle merhaba neden bu kadar şaşırdığınızı bende  anlamadım SAMP fiziksel kurallarına çok dikkat ettiğinizi görmekteyim ama nasıl oluyorsa burada bir dikkat söz konusu değil olay karşıda kimin düştüğü veya düşmediği değil biz adam düşürmeye  win kafasıyla oynasaydık(dım) DM/Mix RK ihlalleri yapmaya çalışırdık veya gider TDM/Cops vs sunucularında eğlenirdim. RPG oynuyoruz ve bu oyunun amacını anlatmama gerek yok sizin o durumda heyecana kapılıp ateş etmeyi geçtim inmemeniz gerekirdi. Realizm olarak birebir helikopter kaza alanı rolleri dahi yapılabilirdi ama hadi diyoruz sunucuda FD/MD oluşumları pek aktif değil o kısımları atladık diyelim inip ateş etmek saçmalığın daniskası kusura bakmayın, sevgilerle.
Samp fiziklerinden yararlanarak, bu tür şeylerin yapıldığını çok gördüm, olayın heyecanına kapılarak bunu yaptık, herşey anlık gelişti ve bize sıkanlara karşı sıkmak durumunda kaldık. Karşılık vermemize rağmen sizden bir kayıp göremedim, buna rağmen şikayet açmışsınız, bu şaşırtıcı oldu açıkçası. Olayın heyecanına kapılarak böyle bir çatışmaya girdik, bu olay için özür dilerim. Tekrarı olmayacak. Aynı şeyi tekrar söz ediyorum.

#8 - 04.05.2022 12:06
Merhabalar,

Şikayet incelendi, ''Karşılık vermemize rağmen sizden bir kayıp göremedim.'' yazısına şaşırmak yerine ya zarar verseydim olarak düşünmeniz daha roleplay kurallarına uygun olabilirdi, maalesef ki bu durum bu tarz olaylarda göz ardı edilemez, iki karakterde cezalandırılacak.