Konu: Arsen Kasparian-Replika spread  (Okunma sayısı 967 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 18:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Kasparian @Replika / Armen Ishkhanian @phobia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Halkı
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Youtube videosu

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Replika isimli arkadaşımız defalarca hileden banlanmasına rağmen bu alışkandığından vazgeçemeyerek hileli video atma gafletine düşmüş. Videoda kullandığı silah AK47 fakat bu silahın sekme oranı çok fazla olmasına rağmen bu arkadaşımızın ki bufflanmış AK47

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kendi kanalında paylaştığı video bu youtubede takılırken video denk geldim. Gördüklerim karşısında şaşkınlığımı gizleyemedim.

Videoya ilk başta genel bir açıklama yapacak olursak bazı cleo dosyaları sayesinde crosshair her ne kadar oynasa da spreadin çalıştığı modifikasyonlar mevcut. Bu arkadaşta bunu kullanarak kendince belli etmemeye çalışmış fakat görünen göz kılavuz istemiyor maalesef.
1.Kısım:

Burada ilk kısımda hızlı bas çekerek yaparak koşan adam sıkıyor.Tutma oranı normalden biraz fazla ama denk gelmiş diyebiliriz.Fakat videonun 5.saniyesinde eğilerek sıktığı arkadaşa attığı her hit tutuyor. Eğilerek sıktığını bahane edebilir ancak AK47 eğilerek sıkmada isabet oranı M4'e göre daha az üstelik burada ateş ederken bas çek yapmıyor sürekli şekilde tarıyor.

2.Kısım:

Bu videoyu gördüğümde gerçekten çok utandım AK47, AK47 olalı böyle kullanan görmemiştir.Arkadaş tamam hile kullanırsında fizandaki adamı ak47 ile tarayıp hepsinin isabet ettiğini nasıl açıklayabilirsin merak ediyorum.

3.Kısım

Burada ilk kısımda yaptığı tek tek sıkma metodunu polisle yakın temasa geçince telaşlanarak daha hızlı bas çek yapmaya çalışmış fakat. Bu kadar hızlı basıp çekmesine rağmen mermilere fısıldayarak tüm atışlarını tutturmayı başarmış. 6.saniyeden sonraki kısma geçecek olursak burada iki husus var ak47 ayakta bu kadar yüksek isabet oranına sahip bir silah değil ikincisi ise tüm şikayeti gören Vice halkının dikkatini vermesini istediğim konu videoyu yavaşlatarak izlerlerse mermilerin sıktığı yer neresiyse oraya gittiğini görebiliyorsunuz. Fakat arkadaşımız elini çekmeden tarıyor, eee AK47 dairesel bir sekmeyle ateş ediyor. Bu işte bir terslik var diyerekten kanıtlarımız arasında bu videoda yerini alıyor.
4.Kısım (Best) :

Bu kısmı video kaydına alan arkadaşımız  @phobia dediler. Düzeltmemi yapıyım hemen.
Arkadaşımız artık köşeye sıkışmış ne yapacağını bilemez duruma gelmiş ve ya şehit olur ya gazi mantığıyla spread ile fütursuzca taramaya başlamış.Videoyu yavaşlatın hatta indirin en yavaşta inceleyin. Crosshairin ucundaki beyaz nokta nereye ateşleniyorsa mermiler direkt olarak oraya gidiyor. Arkadaşlar ya bu arkadaş demircide AK47'ye artı basmış ya da bu zamana kadar bize ak47 diye farklı bir silah vermişler.
Kanıtlar: GösterGizle
Tüm kanıtları yukarıda belirttim.

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar hileden banlanan bir insanın bu seferde yapacağını düşünmek ihtimal değil boynumuzun borcudur. Kullandığı crosshair etkilemeyen spreadi silerse ve banlanırsa hileden mağdur olan tüm Vice halkının sesi olarak mutlu olurum.Üstelik arkadaşın kullandığı başlık Türk örf ve ahlakına aykırı Vice sunucusunda bulunmaması gereken bir üsluba sahip. Gerçekten yaşı küçük olması hataları tekrar etmesi için bir sebep değil akıllanması gerek ciddi bir yaptırım dahilinde.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 04:08 Macmillan »

#1 - 29.04.2022 18:56
Ek olarak bazı yandaş medyadan gelen savunmaları Discord üzerinden gördüğümde kendimi gülmekten alıkoyamadım. Cross büyüyor spread değil (!)  :garip:

« Son Düzenleme: 29.04.2022 19:16 Macmillan »

#2 - 29.04.2022 19:59
ellerine sağlık çok uğramışsın kırpılmış videolar kanıt olarak sayılmaz iyi günler hile de yok. normalde uzun bir savunma yapar sana ak47 in sekme orantısını anlatırdım ama hiç gerek yok. anonim hesaplardan banlatma çabalarına devam.  ::) ::) ::)

#3 - 29.04.2022 20:02
Alıntı
EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

#4 - 29.04.2022 20:11
güzel video yapmışım ellerime sağlık hayırlı iftarlar

#5 - 29.04.2022 21:18
Hilenin videoda belli olduğu zamanlarda şikayet açabiliriz. Bunun arkasına sığınarak hileli video editlemeye devam mı edeceksin? O zaman wh'li videolar editlenip youtubeye atılsın bizde aaa ne güzel hile kullanıyor ama şikayet açamıyorum lanet olsun diye hayıflanalım. Hileni kapat düzgün video çek şikayet edilmezsin.AK47'nin sekme oranlarını iki üç yıllık tecrübelerine dayanarak mı anlatacaksın? Bunun çoğuda hileden banlanmandan ibaret. AK47'nin sekme oranı bu kadar az değil.
« Son Düzenleme: 29.04.2022 21:22 Macmillan »

#6 - 29.04.2022 21:57
kardesim ne spreadı adam oynamıs  8) :D :-\

#7 - 29.04.2022 21:59
Hilenin videoda belli olduğu zamanlarda şikayet açabiliriz. Bunun arkasına sığınarak hileli video editlemeye devam mı edeceksin? O zaman wh'li videolar editlenip youtubeye atılsın bizde aaa ne güzel hile kullanıyor ama şikayet açamıyorum lanet olsun diye hayıflanalım. Hileni kapat düzgün video çek şikayet edilmezsin.AK47'nin sekme oranlarını iki üç yıllık tecrübelerine dayanarak mı anlatacaksın? Bunun çoğuda hileden banlanmandan ibaret. AK47'nin sekme oranı bu kadar az değil.

O:-)

#8 - 30.04.2022 06:49
Savunman yok sanırım. Admin kararını bekleyebiliriz. Daha fazla spread mağduru olmamış olur hem  :-\

#9 - 30.04.2022 15:25
Neyin savunmasını yapayım? Videom zaten senin açtığın şikayette kullanılıyor, Spread kullanmadım, kullansam neden video atayım?  Kurallar da yazıyor ki, editlenmiş videolar kanıt niteliği sayılmaz.