Konu: [Schane Schwartz - Kendrich Terrell - Alexander Bykovich] DM - Mixing  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Schane Schwartz @Swinter - Kendirch Terrell @Silent0 - Alexander Bykovich @Sametts

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15.05 saatinde, gri premier aracı ters şeritten gittiği için çevirmek istedim ve aracını sağa çekmesini söyledim. bu sırada Schane Schwartz adlı arkadaş uzak tarafa doğru gidip oyundan çıktı. megafon ile onlara hala ne yapacaklarını söylemeye çalışırken beni oyaladılar. aracı yanlış bir şekilde sağa çekmişken bir anda arka arkaya doğru sürüp Schane'yi araca aldı. oyunda hiçbir şekilde rol yokken bir anda maske takıp sıkmaya başladılar. discord veya pm üzerinden haberleştiklerini düşünüyorum, ekstra olarak durup dururken bana ateş ettiler. normal bir şekilde aracımı sola kırdım ve kaçmaya çalıştım. tekrar gelmeyeceklerini düşünerek destek çağırdım ve bekliyordum, bu sırada araba ile tekrar gelip bana ateş etmeye başladılar ve yaralıya düşürdüler. özel mesaj yolu ile bana neden ateş ettiklerini sorduğumda bana şu şekilde cevap verdi.

Spoiler: GösterGizle
[15:08:47] (( << Maske_17933 (79): amacınız nedir? ))
[15:08:54] (( >> Maske_17933 (79): rk düşürmek ))
[15:08:58] (( << Maske_17933 (79): sebep? ))
[15:09:04] (( << Maske_17933 (79): şikayet açacağım da. ))
[15:09:09] (( >> Maske_17933 (79): elimizde silah varken siren açtın ))
[15:09:14] (( >> Maske_17933 (79): üzerimizde illegal var ne yapmalıyız ))
[15:10:38] (( << Kendrich Terrell (79): silahı olan birisi kaçmak ister, siz direkt yaralıya düşürmeye oynadınız dostum. sebebin yo ...
[15:10:38] ksa şikayet açacağım ))
[15:11:05] (( >> Kendrich Terrell (79): çünkü takip edicektin, hatırlamaman işimize geliyor. Silahımı kaybetmek istemiyorum ))
[15:11:38] (( << Kendrich Terrell (79): anladım dostum, tekerim patlak bir şekilde seni nasıl takip edebilirim ki ))
[15:12:05] (( >> Kendrich Terrell (79): dostum aracımı gördün, yüzümüzü gördün. Eğer vurmasaydık ya APB yicektik ya araç aranacaktı ...
[15:12:05] . ))
[15:12:11] (( >> Kendrich Terrell (79): tamam aç şikayetini ))

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ters şeritten gidiyor: GösterGizle

schane araçtan inip oyundan çıkıyor: GösterGizle

burada duruyor: GösterGizle
durup dururken arkaya gidiyor, ortada hiçbir rol yok: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.04.2022 16:03
Ev soygunu yapıyorduk, çuvalları bagaja attık ve yola koyulduk. Elimizde silah vardı, polis gördü ve siren açtı. Bekledik, ters şerit falan dedi sonra aşırı tedirgin olduk /awden rolümüzü yaptık. En son tek kişi olduğu için ve üstümüzde çok fazla illegal bulunduğu için. Daha fazla birim toplanmadan ateş etme kararı aldık, bunu yapmasaydık kesinlikle hapse giricektik. İyi forumlar dilerim.

#2 - 29.04.2022 16:06
Ev soygunu yapıyorduk, çuvalları bagaja attık ve yola koyulduk. Elimizde silah vardı, polis gördü ve siren açtı. Bekledik, ters şerit falan dedi sonra aşırı tedirgin olduk /awden rolümüzü yaptık. En son tek kişi olduğu için ve üstümüzde çok fazla illegal bulunduğu için. Daha fazla birim toplanmadan ateş etme kararı aldık, bunu yapmasaydık kesinlikle hapse giricektik. İyi forumlar dilerim.
RK düşürmeye neden uğraştığımız çok açık bu arada, direk kaçsaydık sadece araca ateş edip. Bunuda aklımdan geçirdim aslında öyle yapacaktık yazacaktım ic kanaldan fakat 1 birim olduğu için RK olması daha uygundu o anda, çünkü bir süre sonra ya APB kaydı olacaktı, ya araç aranıcak yine silahım alınacaktı ya da hapse girecektim. Polise ateş etmeyi zaten hiçbir şekilde normalde onaylamıyoruz. IC olarak.

#3 - 29.04.2022 16:07

şikayetin açıklamasını okumadığını düşünüyorum, bence tekrar okumalısın. savunmanı ona göre yaparsan daha mantıklı ve açıklayıcı olmuş olur, bakacak yetkilinin işini kolaylaştıralım.

#4 - 29.04.2022 16:11
Rolde /q falan atmadım, loglarda incelenebilir. Vurulmanın verdiği hazımsızlık ile yalan şikayete gerek yok. Sadece araçtan inip dikkat dağıttım(üzerimden) o sırada Alexander araca bindi. Normalde seni arkalayacaktım fakat plan değişti, ben de maskeli bir şekilde araca bindim ve Kendrich'e destek amaçlı ateş açtım. Onun haricinde Kendrich'in dediklerini doğruluyorum, ortada bir DM yok zaten silahlı olduğumuzu görüp bizi durdurmaya çalışıyorsun, buna katlanmalısın.
https://cdn.discordapp.com/attachments/964779224403705937/969585041657180260/samp_29_04_2022_15_06_58.png /q atmadığıma dair kanıt, şoför değişiyor. Ben maske takıp arkaya geçecektim. Yol değiştirdiler, yanınıza gelip Kendrich'e yardım ettim. Sıkma sebebimizi açıkladık, DM'lik bir olay yok. Mixing döndüğüne dair en ufak bir kanıt yok, tamamen ortaya atılmış rastgele alıntı ihlal. Düşürme sebebimiz de açıklanmış zaten. Tek ekipsin, hazır tek bulmuşken avlamak daha mantıklı değil mi? İleride peşimize takılıp takılmaman için hazır tekken üçe bir yakalanmışken işini bitirdik. Bu kadar basit.

#5 - 29.04.2022 16:13
Ayrıca kırpılmış görüntülerle ve chatlogla şikayet açamazsın. İyi günler.

#6 - 29.04.2022 16:17
Rolde /q falan atmadım, loglarda incelenebilir. Vurulmanın verdiği hazımsızlık ile yalan şikayete gerek yok. Sadece araçtan inip dikkat dağıttım(üzerimden) o sırada Alexander araca bindi. Normalde seni arkalayacaktım fakat plan değişti, ben de maskeli bir şekilde araca bindim ve Kendrich'e destek amaçlı ateş açtım. Onun haricinde Kendrich'in dediklerini doğruluyorum, ortada bir DM yok zaten silahlı olduğumuzu görüp bizi durdurmaya çalışıyorsun, buna katlanmalısın.
https://cdn.discordapp.com/attachments/964779224403705937/969585041657180260/samp_29_04_2022_15_06_58.png /q atmadığıma dair kanıt, şoför değişiyor. Ben maske takıp arkaya geçecektim. Yol değiştirdiler, yanınıza gelip Kendrich'e yardım ettim. Sıkma sebebimizi açıkladık, DM'lik bir olay yok. Mixing döndüğüne dair en ufak bir kanıt yok, tamamen ortaya atılmış rastgele alıntı ihlal. Düşürme sebebimiz de açıklanmış zaten. Tek ekipsin, hazır tek bulmuşken avlamak daha mantıklı değil mi? İleride peşimize takılıp takılmaman için hazır tekken üçe bir yakalanmışken işini bitirdik. Bu kadar basit.

güzel planmış, bana sanki sesli bir sohbet kanalından & özel mesaj yoluyla haberleşiyormuşsunuz gibi geldi, çünkü ben rolde hiçbir şekilde /aw ile sohbetleşme veya chatime düşen bir kelime olmadı, "bas" haricinde; kanıtlarla desteklersen daha güzel olur. ekstra olarak sana da aynı şeyi söylüyorum, sende silah falan görmedim, görsem telsizden söylerim zaten, seni ilk defa görüyorum sunucuda, kin falan yapacak birisi de değilim. sadece saçma sapan rollere maruz kalınca biraz keyfim kaçıyor, savunmana göre hala ortada geçerli bir sebep yok. sana ters şeritten gittiğin siren yakıyorum, burayı dikkatli okursan sevinirim.
« Son Düzenleme: 29.04.2022 16:20 Esc4pe »

#7 - 29.04.2022 16:30

güzel planmış, bana sanki sesli bir sohbet kanalından & özel mesaj yoluyla haberleşiyormuşsunuz gibi geldi, çünkü ben rolde hiçbir şekilde /aw ile sohbetleşme veya chatime düşen bir kelime olmadı, "bas" haricinde; kanıtlarla desteklersen daha güzel olur. ekstra olarak sana da aynı şeyi söylüyorum, sende silah falan görmedim, görsem telsizden söylerim zaten, seni ilk defa görüyorum sunucuda, kin falan yapacak birisi de değilim. sadece saçma sapan rollere maruz kalınca biraz keyfim kaçıyor, savunmana göre hala ortada geçerli bir sebep yok. sana ters şeritten gittiğin siren yakıyorum, burayı dikkatli okursan sevinirim.
sana öyle geldi diye öyle olmuyor

#8 - 29.04.2022 16:36
kanıtın varsa at, yoksa karara bırakalım.  O:-)

#9 - 29.04.2022 16:39
kanıtın varsa at, yoksa karara bırakalım.  O:-)
her şeyi kanıt almak durumunda değilim, zaten q atmadığımın kanıtını attım. Araca silahlı binerken silahı elime alıyorum sonuç olarak gördüğünü düşündük ve görememen benim hatam değil senin göz problemin.