Konu: Ambrogio Bathazar  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 03:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ambrogio Bathazar @Canavar

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2022 01:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ambrogio'yu kaçırıyorum, emote verip sürüklememe rağmen aracın içinde bekliyor(30 saniye kadar) sonra mix ile gelen arkadaşının aracına emote verip atlıyor ve kaçıyor, /do üzerinden sürüklediğimi belirtmeme rağmen orada oyalayarak arkadaşına kaçıracak pencere oluşturuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.04.2022 03:44 Pyrex »

#1 - 29.04.2022 04:39
Rolde bende bulunuyordum. Bathazarı hiç bir şekilde kaçıramıyoruz, kişi sürekli ihlal gerçekleştiriyor. İnceleyen admin alttaki şikayeti referans alırsa çok iyi olur.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127261.msg763782#msg763782
Burada da 4 5 6 spoilerindeki videoya bakarsanız aynı şeyi gerçekleştiriyor. İyi geceler herkese.

#2 - 29.04.2022 06:50
@Canavar , 12 saat içinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 29.04.2022 12:45
Rolde bende bulunuyordum. Bathazarı hiç bir şekilde kaçıramıyoruz, kişi sürekli ihlal gerçekleştiriyor. İnceleyen admin alttaki şikayeti referans alırsa çok iyi olur.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127261.msg763782#msg763782
Burada da 4 5 6 spoilerindeki videoya bakarsanız aynı şeyi gerçekleştiriyor. İyi geceler herkese.
Öncelikle olay yerinde sen yoktun kardeşim yalan söyleme seni görmedim bile ikinci olarakta ağır bir yaralı değilim arkada ki araç siz beni kaçırdığınızdan beri arkadan takip ediyordu. Role uymasam en başta uymazdım zaten, emotemi vererek kaçıyorum bana karşı yaptığınız aşağılayıcı rolü ben size şikayet olarak açmadım. Fakat açacağım bende rolümü düzgün yaptığımı düşünüyorum.

#4 - 29.04.2022 12:49
Ortada Mixlik herhangi bir olay yok, gidip yetkililer loglara da bakabilirler. Siz beni kaçırdığınız ilk anda bu araba zaten benim yanımdaydı sıkıp yere düşürdünüz. Ondan sonra araca bindirdiniz bende role uydum. Buraya kadar bir sıkıntı yok daha sonra araç dibime kadar yaklaşınca emotemi verip olay yerinden kaçıyorum, ağır yaralı rolü yapmıyorum ki zaten orda eğer role uymasaydım en başta uymazdım neyse gereken neyse yapılır hiç uğraşmayacağım iyi roller.

#5 - 29.04.2022 13:49
Dostum silahla vuruluyorsun, nasıl ağır yaralı rolü yapmıyorum diyebiliyorsun? Madem araba hemen oradaydı, neden 30(otuz) saniye boyunca role uymuyorsun? Ben seni silahla vurduktan sonra sürüklenirken emote verip beni itiyorsun ve kaçıyorsun, üstelik /dene bile kullanmadan. Mantıklı mı bu?

« Son Düzenleme: 29.04.2022 13:51 Pyrex »

#6 - 29.04.2022 20:55
Diğer premieri bölgeye nasıl çağırdığınıza dair ekran görüntüsü gönderin. @Canavar

#7 - 29.04.2022 22:29
Diğer premieri bölgeye nasıl çağırdığınıza dair ekran görüntüsü gönderin. @Canavar
Hocam çağırma değil biz yolda gidiyorduk o sultan bizden o da bizle beraberdi bende kendi aracımdaydım ben ateş alırken ne olduğunu görmedim, çocuk arkamdan takip etmiş onu görünce araca kaçtım işte mixlik bir olay yok ki ben adamı çağırdım demedim zaten biz ateş alırken beraberdik ateşi alıp yere düşen benim onlarda o sırada ne yaptılar görmedim ama ateş açıldığı sıra biz beraberdik o sultan ile

#8 - 29.04.2022 22:30
ben kendi aracımdaydım iki araba kaçıyorduk yani onu dile getiriyorum ben şu an mix yapmadım ki ateş aldığım sıra ben nasıl ss alayım çatışıyorum adamlarla.

#9 - 29.04.2022 22:49
İki araç kaçmıyordunuz, ben seni emote verip kaçırdım, araç olmadığı için de senin aracını kullandım. Orada başka birini görsek zaten sıkardık, neden sıkmayalım? Bir de yol boyunca arkadaşının bizi takip ettiğini söylüyorsun. Hepinizi düşürmüşüz zaten.