Konu: Arslan Avtomatian - Khanex  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 29.04.2022 02:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arslan Avtomatian - @Khanex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün saat 01:00'den sonrası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ekran görüntülerinde görülmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: sırasıyla,

Ek açıklamalar(varsa): Kişi birliğin R19'u ve Kasparov birliği onaylı bir birlik, yakışmayan hareketler. Cezasını çeksin.

#1 - 29.04.2022 04:49
Eğer böyle bir şey yapacak olsaydım çatışmadan önce bağlantımı kopartırdım. Modlarımdan dolayı chras yedim ve tekrar oyuna da girdim + Silahlara el bile koyuldu. Böyle bir amacım olsaydı oyuna girmezdim. Kendinizin yaptığı şeyleri başkaları ile karıştırmayın.

Her şey ekran görüntülerinde görülmekte.

« Son Düzenleme: 29.04.2022 04:53 Khanex »

#2 - 29.04.2022 06:24
@Khanex silahınıza el koyulmasına rağmen karakterinizin IC sicili görünmüyor. Bunun hakkında bir savunmanız var mı? Sadece el koydurtup bölgeden uzaklaşarak gittiniz mi?

#3 - 29.04.2022 06:34
@Khanex silahınıza el koyulmasına rağmen karakterinizin IC sicili görünmüyor. Bunun hakkında bir savunmanız var mı? Sadece el koydurtup bölgeden uzaklaşarak gittiniz mi?

Chras yemeden önce AK ve DG silahına el koyuldu. Oyuna tekrar giriş yaptığımda bölgede aktif olarak çatışma dönüyordu. Memurlar yaralanmıştı, yaralı rolünü yaparak bölgeden kaçtık. Orada olan tek ben değildim. @Sidelya , @Senseii 'de orada bulunuyordu, şahit olabilirler.  Onların da siciline bakarsanız eğer herhangi bir şey görünmeyecektir. Yukarı da paylaştığım SS Vartavar Karapetyan'a ( @Sidelya ) ait. Yaralı memurun hemen arkasında Tony Basmajian ( @Senseii ) karakterini de görebilirsiniz. @Justice
« Son Düzenleme: 29.04.2022 06:40 Khanex »

#4 - 29.04.2022 06:36
Silahınıza el konulduktan sonra mı bağlantınız koptu?

#5 - 29.04.2022 06:38

Evet. @Justice
« Son Düzenleme: 29.04.2022 06:40 Khanex »

#6 - 29.04.2022 06:41

Evet.
Silahınıza el koyuluyor ve bağlantınız kopuyor, tekrar oyuna döndüğünüzde ise çatışma başladığı(devam ettiği?)için karakteriniz bölgede yaralanan memurlar yüzünden götürülemiyor, uzaklaşıyorsunuz. Mantıken el konulacak kadar vakit varsa karakterinizin götürülmesi için de gerekli vakit vardır. Eğer oyunda olsaydınız karakterinizi götürebilirler veya rol daha farklı şekillenebilirdi. Burada hatalı konumunda oluyorsunuz, mod klasörünüzde oyunu çökertecek dosyalar varsa en kısa sürede temizleyin. Bu durumdan tamamen siz sorumlusunuz.

Arslan karakteri cezalandırılacak.