Konu: Joseph Mark, Maske_14690 Death Match.  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 01:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Mark @RenaX , Maske_14690

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Winter @Jacker  , Stephen Barton @Rennie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2022 - 00:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Death Match

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Glen Park bölgesinde devriye geziyordum, bölgede silah görüldüğü için devriyelerin sıklaştırılması talep edildi. Bu arkadaşlar da helikopter ile kalkmışlar ve sadece gördükleri tüm polislere sıkıyorlar, bunu eklediğim PD arkadaşlar da doğrulayacaktır. Normal bir şekilde gezerken bir anda havadan ateş aldım, herhangi bir savaş bölgesinde değildik. Savaş olmadığını benden önce o bölgede olan PD arkadaşlar doğrulayacaktır. Kısaca, Joseph Mark ve Maske_14690'nın tek amacının gördüğü polisleri vurmak olduğunu düşünüyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların tek amacı PD görüp havadan taramak, başka bir amaçları olduğunu düşünmüyorum. Ortada herhangi bir durum yokken Helikopter ile ateş açıyorlar.

#1 - 29.04.2022 02:00
Her hangi bir savaş ortamı dönmediğini onaylıyorum bölgedeki maskeli şahıslar eğlence olsun diye polis araçlarına ateş ettiğini düşünüyorum. Bölgede savaş olsaydı 3 4 ekip giriş yapamazdık tıpkı dün olanlar gibi.

#2 - 29.04.2022 02:04
Olayda olduğumu onaylıyorum, artık bir yerden sonra kabak tadı vermeye başlıyor böyle durumlar bir noktada polis ekipleri ile çatışırken ikinci noktadan helikopterden ateş açılıyor yada arkamıza hemen bir ekip indiriliyor çatışma rolleri güzel olabilir fakat ustaca yapılan bir rolün arkasına yaşandığı takdirde güzel olacağını düşünmekteyim.

#3 - 29.04.2022 02:24
Downtown yoğun bir savaş ortamına ev sahipliği yapıyor, bunu bilmeniz gerekir. Bölgede dakikalar, belki de saatlerce dolandık, karşı taraftan karşılık alamadık. Karşı taraftan bir karşılık alabilme umudu ile çevreyi dolanan birçok müttefiğimiz tarafınızca taciz edildi, kovalandı, belki de çevirildi... Son olarak bir motoru kovaladığı için polislere ateş açtık, aynı zamanda karadaki ekibimiz de onlara ateş açıyordu. Biz onlara yukarıdan destek verirken siz bölgeye geldiniz, size yakın bir çevrede olan kara ekibinin sıkıntı yaşamaması adına size de ateş açtık. Kısacası; amaç gördüğümüz her polisi vurmak değil, karadaki ekibimizi havadan olabildiğince güvende tutmaktı, elimizden geldiğince de denedik.

#4 - 29.04.2022 02:32
Herhangi bir kanıtınız bulunmuyor, savaş durumu yoktu ayrıca. O bölgede sadece sizin helikopteriniz vardı, PD ekipleri de sadece sizi bildirdi başka bir araç yoktu, eklediğim SS'de map kısmına bakarsanız PD ekiplerinin araç aradığını görebilirsiniz. Ek olarak ikinci SS incelenirse telsizde sadece Helikopter çağrısı geçildiği görülebilir. :garip: Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir, iyi forumlar.  O:-)
« Son Düzenleme: 29.04.2022 03:08 Rusky »

#5 - 29.04.2022 03:12
al, kanıtı da sizden çıkartıp atalım bari  O:-). Videoyu indirdim, gizliye falan da almayın. Sizi vuruşumuzdan on dakika öncesi, bölgedeki kaosu gözlerin eğer hala yerindeyse görürsün. Vurulanlar bizim müttefikler, tekrarı yaşanmaması adına sizi de vurmuş bulunduk. Bu kadar içerleyecek bir şey olmaması gerekiyordu aslında,  :'(  :garip:  araya giren araya gider. bir de, çelik yelek rolüne güvenerek lütfen mermilerin önüne atlamayınız, yaptığınız rk'lar ortada.
« Son Düzenleme: 29.04.2022 03:14 RenaX »

#6 - 29.04.2022 03:15
Kanıt sana ait değil, PD ekiplerine ait. Ek olarak o araçtan inenler sizin birliğinizden değil, bunu anlamak basit. Siz kendi HOOD'unuzun bölgesinde bile değilsiniz.  :garip: Helikoptere çıkarak gördüğünüz polisi tarıyorsunuz, bu pek etik değil. Elinde herhangi bir kanıtın olduğunu düşünmüyorum, zaten bunu PD'nin çektiği videoyu atarak kanıtlıyorsun. Idlewood birliğinde R19 olman gördüğün Polisi indirebileceğin anlamına gelmiyor. Amacınızın DM olduğu ortada, son zamanlarda zaten eline silah alan herkes PD'e sıkıyor, sıkmak bu kadar kolay olmamalı arkadaşlar sıktığınız insanlar bir çete üyesi değil, bunun farkında olarak realistik oynarsanız her şey daha güzel olur. Eh, bir de PD videosunu kanıt olarak atmışsın, PD'nin o aracı indirdiği bölgeye bak, sonra beni ve diğer memurları taradığınız bölgeye, sence uyuşuyor mu?  O:-) :garip: Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.  :vice:
« Son Düzenleme: 29.04.2022 03:33 Rusky »

#7 - 29.04.2022 03:57
Kanıt sana ait değil, PD ekiplerine ait. Ek olarak o araçtan inenler sizin birliğinizden değil, bunu anlamak basit. Siz kendi HOOD'unuzun bölgesinde bile değilsiniz.  :garip: Helikoptere çıkarak gördüğünüz polisi tarıyorsunuz, bu pek etik değil. Elinde herhangi bir kanıtın olduğunu düşünmüyorum, zaten bunu PD'nin çektiği videoyu atarak kanıtlıyorsun. Idlewood birliğinde R19 olman gördüğün Polisi indirebileceğin anlamına gelmiyor. Amacınızın DM olduğu ortada, son zamanlarda zaten eline silah alan herkes PD'e sıkıyor, sıkmak bu kadar kolay olmamalı arkadaşlar sıktığınız insanlar bir çete üyesi değil, bunun farkında olarak realistik oynarsanız her şey daha güzel olur. Eh, bir de PD videosunu kanıt olarak atmışsın, PD'nin o aracı indirdiği bölgeye bak, sonra beni ve diğer memurları taradığınız bölgeye, sence uyuşuyor mu?  O:-) :garip: Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.  :vice:
Tamam

#8 - 29.04.2022 06:57
Merhaba, şikayeti inceledim.

Downtown - Glenpark - Las Colinas bölgeleri bu gece için savaş bölgesiydi ve bizzat benim tarafımdan çatışmaların çoğu kısmı izlendi. Ek olarak savunma yapılan videonun sahibinin kim olduğu, kanıt için kullanılamayacağı gerçeğini değiştirmez.

Ceza uygulanmayacak, şikayet kapatıldı.