Konu: [29.04.2022] Birçok kişi - Maske Kural İhlali  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 30327 - Maske 25698 - Maske 19499 - Maske 16422 - Maske 33460 - Maske 19823

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VCPD departmanı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
39- ) Maske Kullanımı / Sürekli Maske Takmak

Karakteriniz özel durumlar hariç hiçbir şekilde maske takamaz/maskeyle gezemez. Hem sistemsel olan maske hem de aksesuar ile takılan maskede bu durum geçerlidir. IC olarak yasaklardan birisi olmasına rağmen son zamanlarda artan suistimal nedeniyle OOC olarak da yasaklandı. Bu durumda öncelikle kuralı bilmediğinizi varsayarak uyarılacaksınız ancak devamında 150-200 dakikadan yüksek miktarlarda cezalandırılabilirsiniz.

Özel Durumlar:
- Anlık bir çatışmaya/hit atmaya girerken takılabilir.
- İllegal rol yaparken, diğer insanlarla(sivillerle-kalabalık rol alanında değilseniz) iletişimde değilken kanıt bırakmamak için takılabilir.

Bu iki durum dışında maske kullanımınız tamamen yasaklanmıştır. Günlük rollerinizde, insanlarla sohbet ederken maske kullanılması durumunda ceza alabilirsiniz. Buna şahit olan kişiler, maske takan kişinin maske ID'siyle şikayet oluşturabilir.

Maske kullanımı, aynı zamanda yüzünüzde de bir maske&rag aksesuarı olmasını ya da kapşönlü bir skin kullanımını gerektirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD memurlarının çağrısı üzerine yöneliyoruz, bu sırada birçok kişi maske takıyor. Sistemsel olarak rag veya aksesuar takılı değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.04.2022 01:55 Jacker »

#1 - 29.04.2022 02:13
şapkalı bir skin kullanıyorum, yüzümü gizliyor. Yanı sıra, o zamana kadar yüzümde hep maske vardı PD ile girdiğim anlık çatışma nedeniyle aksesuar takamadım, zamanım yoktu

#2 - 29.04.2022 02:15
şapkalı bir skin kullanıyorum, yüzümü gizliyor. Yanı sıra, o zamana kadar yüzümde hep maske vardı PD ile girdiğim anlık çatışma nedeniyle aksesuar takamadım, zamanım yoktu
Bir şapka yüzünü ne kadar gizleyebilir? Maske takdığın sürece sistemsel rag veya maske kullanmak zorundasın kurallara herşey açık ve net.

#3 - 29.04.2022 02:15
Savaş ortamındayız, aktif bir çatışma var. Aranma kaydı açılmaması için maske kullanılıyor. Herhangi bir ihlal olduğunu sanmıyorum. Bu yazımdan yola çıkarak şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 29.04.2022 02:18
Görmeyenler için tekrardan; Maske kullanımı, aynı zamanda yüzünüzde de bir maske&rag aksesuarı olmasını ya da kapşönlü bir skin kullanımını gerektirir.

#5 - 29.04.2022 02:20
Bir şapka yüzünü ne kadar gizleyebilir? Maske takdığın sürece sistemsel rag veya maske kullanmak zorundasın kurallara herşey açık ve net.
evet kurallarda her şey* açık ve net, kafamda da şapka var, yukarıda da yazdığım gibi ani bir çatışma yaşandı, apb açılmaması için maske taktım ve daha sonra da düştüm, silahlarıma da el konuldu

#6 - 29.04.2022 02:21
Böyle bir kuralı ilk defa senden duyuyorum. İki yıldan fazla süredir sunucuda oynuyorum ve ilk defa hakkımda böyle bir şikayet açılıyor. Lütfen şikayet açmak için açmayın, daha fazla karşılıklı ileti atmayalım.

Alıntı
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.

#7 - 29.04.2022 03:28
Size karşı üslubunu koruyup yazıyorum bu kuralı ilk defa görüyorsanız oyun kurallarını inceleyin lütfen. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 29.04.2022 03:33 Jacker »

#8 - 29.04.2022 03:35
Oyun kurallarında çatışma esnasında maske kullanılmasının yasak olduğu yazmıyor. İyi oyunlar.

#9 - 29.04.2022 07:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Kuralı dikkatli okuduğunuzda bazı özel durumlardan bahsedildiğini göreceksiniz;

Özel Durumlar:
- Anlık bir çatışmaya/hit atmaya girerken takılabilir.
- İllegal rol yaparken, diğer insanlarla(sivillerle-kalabalık rol alanında değilseniz) iletişimde değilken kanıt bırakmamak için takılabilir.

Birliklerin arasında gerçekleşen savaşta bu gece fazlasıyla hit atıldı, hit takımlarının sahneden ayrılmasından sonra beraberinde de çatışmalar yaşandı. Maske takılması normal bir durum, özel bir durum olduğundan aksesuara ihtiyaç duyulmuyor. Bunun dışındaki rollerde evet, aksesuar kullanımı zorunlu.

Kişiler ceza almayacak, şikayet kapatıldı.