Konu: Şikayett.  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefano_Cabello @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caine_Blackhand, Bhunyamian_Askherov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawnkill/RK kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple tarafında araba ile dolaşıyordum, arkadaşlar savaşta oldukları birliğin hoodlarını basmışlar. Bastıkları yerden durmadan hızlıca geçiyorum, turismo beni peşliyor ve önüme kırıp dbye kalkıyor. Daha öncesinden aynı birlik tarafından vurulmuştum zaten rklıyım vurulduktan yarım saat bir saat sonra tekrardan vuruluyorum. Önceki çatışmada vurulduktan sonra Caine Blackhand adklı karakter ile rol yapıyoruz, RKlı olduğumu @lencarst doğruyabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.04.2022 00:45 GeraltRoger »

#1 - 29.04.2022 00:38
İşe yarar mı bilmiyorum ama şu sağ üstte yatan kişiydi, bir tek bu SS var, vurulmuştu yolda, vurulduğunu onaylıyorum.

#2 - 29.04.2022 07:23
Merhaba, şikayet incelendi.

Kanıtlarda karakterinizin sağ üstte olduğunu söylemişsiniz fakat objektif davranabilmemiz için daha fazla gözle görülebilir bir kanıt sunmanız gerekiyor, bu bağlamda işlem uygulayamayız. RK konusunda da vurulan karakterlerin takibinde sorun yaşıyorsanız, @Hammarskjold, bu konuda biraz daha titiz davranın.

Yetersiz kanıt nedeniyle şikayet kapatıldı. RK'lı olduğunuzu belirgin edecek daha net bir ekran görüntüsüne ulaşırsanız şikayeti aynı şablonla yeniden oluşturun.