Konu: Şikayet.  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 27.04.2022 16:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Lane.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Power rp+ YKİ+ Refuse rp.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geziyordum kişiyi sokak da yaralı şekilde gördüm yanına gittim. Sonra kişiye /incele attım yaralı gözüküyordu. Ben de ona göre rol yaptım /hasarlardanda baktım, mermi yemişti, ben de ona göre rol yapıyordum kişi emote felan verdi zaten SS de var. Ondan sonra arkadaşı geldi bin dedi bir de motora biniyor. Kişi baygın emotesi vermişti, arkadaşı gelince direk ayağa kalktı emotesiz motora atlayıp gitti. Polis ve Ambulansı aramıştım galiba silah korkusundan kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:     

Ek açıklamalar(varsa): Kişi cezalansın.

#1 - 27.04.2022 17:12
Olayın devamını doğruluyorum, yaralı olarak görmedik fakat kaçtığına şahitim.

#2 - 27.04.2022 19:15
Baygın emotesi verildiği ss de yok, ve ayrıca arkadaşım bana elini uzatarak destek çıkıyor ve onun yardımı sayesinde motore bine biliyorum, şikayetin redd olmasını taleb ediyorum iyi günler.

#3 - 27.04.2022 22:24
Ayağa kalkar emotesi? Dostum mermi yemişsin arkadaşın elini uzatır demiş, birde ona destek çıkar demiş. Sen bir emote vermedinde destek çıkıyor, hadi bunları gözden çıkaralım. /dene emotesi atılmalı ve yaralı olan kişinin motora atlaması saçma. Sen şimdi baygın emotesi vermedim diyordun değil mi? Bu soruma cevap vermelisin bence.

#4 - 28.04.2022 14:57
Bu şikayet 2 farkli kişi tarafindan acildi diyer sikayete yonlenmenizi istiyorum sikayet kapanmasini talep ediyorum.  :vice: :vays: :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.04.2022 15:30 pleb1umutt »

#5 - 28.04.2022 15:32
Selamlar,

Bu konu ile alakalı 2 farklı şikayet açıldı, diğer şikayet daha kapsamlı olduğu için o değerlendirildi. K&A