Konu: Vincenzo_Karvenzano [27.04.2022]  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 27.04.2022 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_Karvenzano @Onyx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car-Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda giderken bu ekip bilerek bana çarptı, kaza sonrası agresif rol yaptılar. Yerde /yarali 1 çekmiştim, ayağı kalkıp motora bindim. Vincenzo karakteri bana bana CJ attı, on on beş dakika motorumu sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Animlerden CJ attığı belli olabilir, ilk arkadaşı Car-Jack attı. Sonra arakdaşına Car-Jack atıp motoru aldı.

#1 - 27.04.2022 03:35
@Onyx 24 saat içinde bir savunma gerçekleştirin.

#2 - 27.04.2022 08:24
Öncelikle merhabalar, saat 23:15 sıralarında ekibim ile bar açılışına gidiyorduk. Araç sürücüsü hızlı kullandığından dolayı yolda şeridin ortasında duran motorlu arkadaşımıza çarptı. Bizde durduk, yanına gittik, hani birşeyi varsa 911' i arayalım. Ekibimden bir üye "Dequen Zetas" kadın yerde yaralıyken motorunu çalıcaktı. Bende bunu görünce kadının motoruna koştum, onu (Dequen Zetas) ı indirdim, o sırada kadın da geldi, birbirlerine sürekli Cj attılar, bende Dequen motoru çalmasın diye alıp bulunduğumuz bölgenin biraz ilerisine bırakıyorum. Kadının motoru alabilmesi için.

#3 - 27.04.2022 19:00
Öncelikle merhabalar, saat 23:15 sıralarında ekibim ile bar açılışına gidiyorduk. Araç sürücüsü hızlı kullandığından dolayı yolda şeridin ortasında duran motorlu arkadaşımıza çarptı. Bizde durduk, yanına gittik, hani birşeyi varsa 911' i arayalım. Ekibimden bir üye "Dequen Zetas" kadın yerde yaralıyken motorunu çalıcaktı. Bende bunu görünce kadının motoruna koştum, onu (Dequen Zetas) ı indirdim, o sırada kadın da geldi, birbirlerine sürekli Cj attılar, bende Dequen motoru çalmasın diye alıp bulunduğumuz bölgenin biraz ilerisine bırakıyorum. Kadının motoru alabilmesi için.

Berisha karakteri beni arayıp motorunun çalındığını söyledi, birkaç dakika sonra hemen onunla buluştum. Korkutmak için silahlı geldim. "Motoru çalan karakter biraz ileri bırakıp kadının alması için" demişsin cj attığın zaman 23:20 seni kovalamaya başladığımızda 23:26 6 dakikadır motoru biraz ileri mi bırakmak için uğraşıyorsun? cj atılan bölgeden çok uzaktasın. Motorla bütün gün arkadaşını polisten kaçırmak için, polisleri takip ettin. Yalan dolan savunmalar yaparak yönetimi kandırmaya çalışma kanka.

https://streamable.com/iz1n49

#4 - 27.04.2022 19:06
Karakter cezalandırılacak.