Konu: Silah Kural İhlali (Shane_Schwartz)  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2022 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shane_Schwartz @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.04.2022 19.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emote vermeden rolsüz bir şekilde sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/oo2reph https://www.hizliresim.com/rlm1c17

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum durduk yere rk oldum

« Son Düzenleme: 25.04.2022 20:53 SamuelLogan »

#1 - 25.04.2022 20:45
Evet aynı şekil bana Hood içi DM atı

#2 - 25.04.2022 22:34
Selamlar, sizin birliğiniz ile savaştayız. Sizin hooddan geçerken arkamda duraksıyorsun ve motoru kapatıp silahlı bir şekilde iniyorsun.

Spoiler: GösterGizle

Daha sonra kaçıyorum ve seni Idlestack tarafında oyalanırken görüyorum, ateş açıyorum. Bu bir strateji meselesi, sen bana atak yapamadan ben atağı başlatıyorum. Ayrıca emotem ve arkadaşınızın bana sıkması;

Şikayetteki her şeyi yanıtladım, ileti atılan olay beni ilgilendirmiyor bu şikayette. Onun için arkadaşınız ayrı şikayet açmalı.

#3 - 25.04.2022 23:04
İlk olarak benim silahım bile yok ilk ssde aynı zamanda benim birliğim orası ben aracımı yaptırmaya gittiğimde emote vermeden silah çekip sıkıyosun

#4 - 25.04.2022 23:06
Kasparov tarafından bitirildi her şey zaten, bunu hala devam savaş bitti, hala sıkılmaya devam ediyorsunuz, arada olay felan kalmadı açıkcası.

#5 - 25.04.2022 23:20
Kasparov tarafından bitirildi her şey zaten, bunu hala devam savaş bitti, hala sıkılmaya devam ediyorsunuz, arada olay felan kalmadı açıkcası.
Ne oldu? Savaş savaştır, bu bir IG olay. Ayrıca şikayette alakan yok, gereksiz ileti atma.

xx

#6 - 26.04.2022 01:15
Shane'nin attığı kanıtta açık şekilde gözüküyor her şey. İlk önce mermisini satın almış, sonra birisinin ID'sine bakmış ve görevdeki çalışanlara bakmış derken araçtan inip sıktığın gözüküyor.

Kasparov rolünden sonra R20'miz vuruldu, savaşa devam ettik.

#7 - 26.04.2022 04:52
Merhaba, şikayet incelendi.

Emote verilmiş, bunda bir problem yok ama dikkat edilmesi gereken nokta vereceğiniz emoteun karşı tarafın gördüğünden emin olmanız gerekmesi. Bundan sonra vereceğiniz emotelarda buna özen gösterin, başka bir problem görünmüyor. Savaşın devam edip etmeme durumuna buradan müdahale etmiyor, olmuyoruz. IC çözümleyebileceğiniz bir olay.

Aynı mesajın renk tonuna bakarsanız arada uzak bir mesafe olduğu aşikar. Karakter uzaklaştıkça yazı tonu koyulaşır, yakınlaştıkça beyazlaşır.
Kevin karakterinin gözünden;

Shane karakterinin gözünden: