'OOC olarak kışkırtma'
Bornout belki de sunucuda felç rolü yapan tek ve tek olacak kişisin. Garajınızda da tek felçli karakter sen olduğuna göre bunun hiçbir şekilde OOC kışkırtmaya girmeyeceğini düşünüyorum. Böyle bir emotenin atılma sebebi ise; isminin cidden çok karmaşık ve yazılmamasından dolayıdır.
= Hooda saat başı gelip /me felçli kıza bakınır Emote'u atmak maalesef kışkırtmaya giriyor, bu hedeflenerek yapılıyor.
'Julia'nın kafasına sıkar,
hayatına son verir.' Hayatına son vermek için veya sıkması için bir silah gerekiyor, bunu elle yapamacağımıza göre değil mi?
= Silah çekme emote'u verlimeyip bu emote ile silah çekiliyor, Silah Kullanım ihlali kapsamına girmekte.
'Silah satış ve OOC anlaşma'
Bunun için tekrar savunma yapmayacağım, IC olarak çözülmesi gereken bir konu. Bu roller IC olarak ilerliyor, senin OOC olarak anlaşmalarını ben rolde bilmiyorum ve role de şahsen dökmem, dökersem hata olur.'
= Mülk dolandırıcılığı sunucu içerisinde yasak ve IC çözmeye yaklaşılmıyor. Role girdiğimde "Çeteciyim blood" şeklinde takılıp sıkıyorsunuz. IC olarak çözümlemeye yanaşmadığınız için OOC çözümlemeye çalışıyorum.
'/pm üzerinden rol hakkında konuşma'
Buna değineceğim, rol hakkında bir konuşma yok. O sıra rol ss alamadığımdan 'Unable Screenshot' hatası aldığımdan video açmam gerekiyordu, bu yüzden arkadaşa pm üzerinden yazdım. OOC bir tanışıklığım veya sese girmişliğim yok.
= "Go deyince, vercem işaret, go"
'Arkadaşla OOC olarak bir uzlaşma sağlamıştık.'
Bu yazdığın yazıya cevap yazmama gerek yok, OOC olarak uzlaşmayı IC'ye döküyorsanız bu sizin sorumluluğunuzdur. Bunu ne benim karakter ne de Tysean_Devonish karakteri biliyor. Bu yüzden savunmama yapmama gerek yok, üstüne ceza bile yiyebilirsin.
= Şikayet açmayacağıma dair uzlaştığımı söylemiştim fakat tavırları devam etti.
'CK rolü'
@JPWLONGSS ile Tysean_Devonish adlı arkadaşlar OOC olarak konuşmuş ve, JPWLONGSS adlı arkadaş CK ve kalıcı hasar iznimizin olduğunu söyledi. Zaten CK hakkımız olmasaydı birlik kanalına gerekli kanıtlarla CK başvurusu yaptık, bugün değilse karakterin zaten yarın veya başka bir gün CK yiyecek.
= OOC tartışmalara CK atılmıyor, dün olay birlik yönetimleri arasında kalıcı hasar yoluyla kapatıldı.
Roller yaşanır, biter. Sonucunda karakterler ölür, bir şeyler yaşanır.
Bunun için ağlama duvarı burası değil, NC atıp aynı karakteri tekrardan yaratmaktır.
= DM sunucusunda vsde hiç bir faaliyet gösteremeyip sosyal rp yaptığım rp sunucusunda silahsız adam düşürünce icraat yapmıyorsunuz. Ne 26m para kasacak kadar aşağılık kompleksiyim ne de silah alıp dm atıp arkaya türkçe şarkı koyacak kadar boş bir insan değilim.
"/me sırıtır, katil."
Sonuçlanabilir.