Kaç gündür idlewood taraflarında aracın ile zıplayıp korna basıyorsun, sürekli birilerini aşağılama gibi bir profilin var. Aşırı toksik bir oyuncusun, seni kaale bile almıyorum normalde. Ama neyse ki savunmamı yerine getireceğim. Öncelikle biz düz kontak yapıp araç çalacağımız vakit benim üzerimden araçla geçiyorsun, seni idlegas taraflarında yakalıyorum. Aracından indiriyorum ve dövüyorum. Orada RK oluyorsun, fakat attığın sste Jesse Neck karakteri ile brawl rolüne giriyorsun. Bu zaten ayrı bir kural ihlali.
ONU RK ETTİĞİM ZAMAN: Pm üzerinden roleplay bilgime laf ediyorsun ve hızlıca hemen pm kapatıyorsun. Bu da ne kadar toksik bir oyuncu profilinin olduğunu gösterir.
RK OLDUĞU HALDE BRAWL ROLÜNE GİRİŞİM: Arkadaşı Idlegas taraflarında zaten rk etmişim, kendisi 2 dakika sonra geliyor tekrardan brawl rolüne giriş yapıyor.
AKTİF ROLDE DÜŞECEĞİNİ ANLAYINCA Q ATIYOR: Jesse karakteri onu dövmeye başlıyor, emotesiz girişimde yok. Sen zaten emote vermişsin. Jesse karakterinin emote atmasına gerek yok, boş şikayet.
Ve gelelim konunun hasına, zaten ben EL Corona taraflarına doğru aracımı sürmeye başlamıştım, oradan yüksek bir hızla geri geliyordum tekrar. Sen Jesse Neck karakteri ile yolun ortasında kavga ediyordun ve sana çarptım. Eğer kasten vurduğumu kanıtlayacak bir delilin kanıtın varsa videolu bir şekilde atabilirsin.