Konu: 24.04.2022 - Dejan Dukagjini REFUSE-RETARTED RP  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 24.04.2022 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Dejan Dukagjini @Meercimek

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:04 24.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarted-Refuse RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Idlewood bölgesinde kaza yaptık, şahıs bir adamı solladığını ve bana çarptığını söyledi. Bende yolda düz çizgi olduğunu ve sollama yapamayacağını, ayrıca ters şeritten geldiğin için bana çarptığını belirttim, biraz kabullenmedi polisi arayacağımı belirttim. Şahıs "Polislerle uğraşıcak zamanı çoktan geçtim"  gibi bir şey söyleyip hiç bir şey olmamış gibi aracına bindi ve gitti. PM'den neden rolden kaçıyorsun diye sorduğumda "Keyfim istiyor" diye yanıt verdi. Hatta ilk çarptığı andan itibaren bile kaçacaktı, selektör yapıp durmasını işaret ettim ona rağmen keyfi istiyor diye rol iptali yapıyor. Gerçekten rezillik, o levele kadar bu rol ile geldiyse helal olsun.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olay Görüntüleri: 1- https://imgyukle.com/i/RLTJGj
 2- https://imgyukle.com/i/RLTxE1
N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.04.2022 00:41
Seni orada yalnız bıraktığım için çok içerlenip gücenmişsin, belli. Pek savunmaya bile gerek yok ama ekleme yapacağım. Basit bir kaza rolü ve tartışma. Arkadaş polisi arayacağını söylüyor, karakterimin polislerle arası iyi değil. 3 Tane sicilim var, üçü de polis darp etmekten. Ek olarak aracımda soygundan aldığım çuvallarım var, kasada üstü kapalı bir şekilde duruyor. Bunu neden tehlikeye atıp polislerle role gireyim ki? Daha söylediğin kavramların ne anlama geldiğini kendin bile bilmiyorsun. Role uymamazlık veya başka bir şey yapmadım.

Araçta çuvallar olduğunun kanıtı
Spoiler: GösterGizle

Refuse RP dediğin şey role uymamak, kaçmak. Aramızda kaza rolünü döndürüyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Oyun oynuyoruz, bu kadar içerlenip gücenmene gerek yok. PMden yaptığım rolü sorgulama hakkın da yok. Tarafımca başka savunma gelmeyecek, yönetici ek bir şey isterse lütfen mention atsın.

#2 - 24.04.2022 00:46
Birincisi role uyum sağlamıyorsun sen kaza yaptın ve bildiğin Sunshine'dan sıfır kazasız araç almış gibi basıp gittin. İkincisi sana yaptığın saçma sapan rolden dolayı soruyorum neden rolden kaçıyorsun diye "Keyfim istiyor" diyorsun. Normalde umursamam ama verdiğin cevaba ithafen şikayet açtım. Kaza rolünü bu kadar abartıcak birisi değilim fakat kullandığın kelimeler yanlış. Yaptığın rolde zaten dünyanın en saçma rolünü çevirdin. Adminlere bırakıyorum. Sen buna kaza rolü diyorsan Allah bendeki sabrı alsın çevrende rol yaptığın insanlara versin., adminlere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 24.04.2022 00:48 hasandyrl »

#3 - 24.04.2022 00:49
Aynı şekilde bana karşı böyle bir PM attığın için böyle bir pm cevabı aldın. Yaptığım rolü sorgulama hakkın yok, hala saçma rol diyorsun. Dediğim gibi, yönetici ek savunma isterse lütfen mention atsın.

#4 - 24.04.2022 00:54
Dostum SS'e bakarsan benim aracım nerede senin aracın nerede, kazanın şiddetini buradan anlayabilirsin. Hiç bir şey olmamış gibi, evden çıkıp arabana biner gibi biniyorsun ve savunman da sicilim var oluyor. Bir tane bile kaza yaptığına dair emote vermemişsin, garipsin.

#5 - 24.04.2022 01:15
Selamlar,

Gönderdiğiniz ekran görüntülerinde sizinle kaza rolüne karakterin girdiği görülüyor. Size çarptığı gibi kaçıp gitmemiş eğer kaçıp gitseydi ihlal diyebilirdik. Kaza yaptığınıza dair siz de emote vermemişsiniz. Karşı tarafın ceza alacağı bir durum bulunmuyor. Ayrıca forum üzerinden kullanmış olduğunuz üslup hiç hoş değil, uyarı puanı alacaksınız. @hasandyrl