Konu: [23.04.2022 - becheldemirovski ]  (Okunma sayısı 722 defa)

#20 - 24.04.2022 13:46
Arkadaşlar anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz? Ben şüphelendim, şikayet açtım. Sürü gibi çullandınız, ne bu kin? IC olayları IC'de bırakın, çocuk değilsiniz. Savunma yaptı, kanıt yok. Kanıt yoksa da uzatmanın bir anlamı yok. Sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Ekstra olarak şikayeti açan taraf benim, benim modelimi çaldığını söylüyorum ve benden kanıt mı bekliyorsun? lol

Modelin pantolonuna mapping attığımda gözden kaçırdım bir yer olmuş, bir bug denilebilir.
Spoilerde belirtiyorum, birebir aynı. TXD için göründüğü üzere de cacheden alındığı kanıtlandı, ekstra kanıt olarak böyle bir ileti atmayı uygun gördüm.
Spoiler: GösterGizle

aynen kanka
Spoiler: GösterGizle

a
Eğer gözlerinde bir sorun yoksa bodynin aynı olmadığını anlarsın, anlamadığına göre sorunun var. Umarım şifasını bulursun.

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış, tavrın yanlış

#21 - 24.04.2022 13:46
 Bütün texturelarınızı bu tarz discordlardan bulabileceğimi biliyorsunuz. Textureların hiçbiri sizin değil, bir txdye aynı fotoğrafları sıkıştırmışsınız. Fotoğraftaki kemerden de belli olacağı gibi. Body zaten rel oğlu rel, o tarafa hiç girmiyorum.

Dediğin son dokunuşların skine kattığı özel bir tarafı da yok, artık şu son rütuşları söylemekten vazgeçin. Skin aynı skin, rel skin, rel texturelar.

Ek olarak herhangi bir kin durumu yok, burada bir mağduru savunuyorum, şikayet açtığınıza göre de burada bir savunma yapılması gerekiyor. IC OOC durumları hesaba katarak kin oluştuğunu düşünüyorsun. Yanlış bir algıda ilerliyorsun, sana kim bunları kulağına fısıldıyor bilmiyorum ama bunu söylememde fayda var, kinlendiğim falan yok. Sürü, çoluk çocuk muhabbetlerini yapacağınız yer de burası değil, şikayet savunmasının yapılan yerde de doğru düzgün bir üslupla konuş.

#22 - 24.04.2022 14:03
Arkadaşlar @xQuantum ve @wercheg harici kimsenin bu şikayet ile alakası yok, dff rel, txd rell. Ben bunu demek istiyorum. Bu arkadaşın skini ve benim skinin arasındaki farkı atacağım birde, yani şikayetci olan arkadaşlar imza attık diyor ama neyin imzası ben onu anlamıyorum.  Lütfen konuşma tarzına dikkat et cidden rahatsız oluyorum.

gerçekten bir cache mining konusu olsaydı, bu farklar olmazdı.

Bu konuya son iletidir, şikayet 3 sayfa oldu, şikayet şikayet değil atışma yeri resmen.

#23 - 24.04.2022 14:03
Body rell, textureler dahada rell. Arkadaşlar daha neyi tartışıyorsunuz?

#24 - 24.04.2022 15:09
.
« Son Düzenleme: 24.04.2022 15:11 Ciobaba »

#25 - 29.04.2022 01:26
Beş günlük konuyu 25 yanıt ile bitirdiğiniz için teşekkürler, şikayetle alakası olmayan kişiler forum üzerinde uyarı puanı alacak.

Şikayete gelecek olursak, iki tarafın da belirttiği gibi rel bir skin olduğu için herhangi bir silim veyahut değişim zorunluluğu bulunmuyor.