Konu: DM  (Okunma sayısı 334 defa)

#10 - 22.04.2022 21:17
ne anlatıyon

#11 - 22.04.2022 21:19
Şuan okadar boş yapiyorsunki 49 level olmuşsun ama boş olmuşsun kendi mekaninizda bile rezil oluyonuz ck felan diyorsun Ben sizin ck izninizi istiyorum tek başıma gelip iki adamınızı rolsel olarak yere serdim. Ya ağzımı actiriyorsun 7 level adamı koymuşsun birliğe gelmiş karşıma kaslı karaktere agresif rol yapıyor altdan almama rağmen uzaklaşıyorum ordan mekana gidiyorum arkadaşlarıyla gelip bana sıkıyor bı kere o adamın öyle bir rol yapması yasak 49 level kdr gelmezsin ama bir şey ogrenememissin kuralları oku öyle benle muhatap ol şikayet sonuclanabilir.

Evet kesinlikle cksını istiyoruz.

#12 - 22.04.2022 21:29
Şuan okadar boş yapiyorsunki 49 level olmuşsun ama boş olmuşsun kendi mekaninizda bile rezil oluyonuz ck felan diyorsun Ben sizin ck izninizi istiyorum tek başıma gelip iki adamınızı rolsel olarak yere serdim. Ya ağzımı actiriyorsun 7 level adamı koymuşsun birliğe gelmiş karşıma kaslı karaktere agresif rol yapıyor altdan almama rağmen uzaklaşıyorum ordan mekana gidiyorum arkadaşlarıyla gelip bana sıkıyor bı kere o adamın öyle bir rol yapması yasak 49 level kdr gelmezsin ama bir şey ogrenememissin kuralları oku öyle benle muhatap ol şikayet sonuclanabilir.

Bu konu hakında artık konuşmak istiyorum rol öğrende gel dostum. Rolde orda bile yoktun boyle yalanlarla kendını avutur durursun madem birliksiniz birliğinizi düşürmeyin bu kadar tek bir kişiyle benle düşmanlık edionuz git birliklerle savaş yemiyomu :D

#13 - 22.04.2022 21:29
Gerçi tek başıma adamlarınızı yere seriyorum birliklerle nasıl savaşcanızki.

#14 - 22.04.2022 21:30
ne anlatıyon
Ne söylediğim bariz ortadan senin dmden yemen o 7 levelik arkadaşında agresif rolden yani kural hatasından illegal rol bile yapamaz o arkadaş onu geçtim yumruklu rolde adamı yere seriyorum aşşaya iniyorum hayla gelip bana sert rol yapıyor başta yere seriyorum seni neden hayla gelip agresif rol yapıyorsun? bu anlatıklarımdan  ceza almasını istiyorum o boş konuşan arkadaşında boş konuşmamasını istiyorum. ss leri paylaştım zaten orda mevcutur ıkıncı kez gelip arkadaş bana sert rol yapıyor artık bu konu hakında konuşmak istemiyorum.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 21:32 USTA »

#15 - 22.04.2022 21:53
https://imgyukle.com/i/RaMLYt şaka gibi. şu fotoğrafa bakın.

#16 - 22.04.2022 22:05
şahısın toxic konuşma tarzından ne olduğunu anlaşılıyor, ortak nezaket kapsamında da cezalandırılması gerekiyor. Kimse kimsenin bildiği rolü sorgulayıp "Rol öğren de gel" - "49 level olmuşsun, boş olmuşsun. Bir şey öğrenememişsin" gibisinden ithamlarda bulunuyor. Ortak nezaket kurallarına uymuyor, bunun dışında şahısın yaptığı yazım ve imla hataları da ne durumda olduğunu gösteriyor zaten.

#17 - 22.04.2022 22:26
forumda konuşmamla oyundaki rolümü bir tutuyorsan senin ne halde oldugunu gösterir bu olay.

#18 - 22.04.2022 22:29

Bu konu hakında artık konuşmak istiyorum rol öğrende gel dostum. Rolde orda bile yoktun boyle yalanlarla kendını avutur durursun madem birliksiniz birliğinizi düşürmeyin bu kadar tek bir kişiyle benle düşmanlık edionuz git birliklerle savaş yemiyomu :D
QWEQWKEQWEBHQWEJQWENQJE

#19 - 22.04.2022 23:19
Şair ne anlatmak istemis