Konu: DM  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 22.04.2022 19:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paulino Ojeda @oceanlimited   /    Maske_22986

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Paulino_Ojeda adlı karakterle dövüş rolüne girdik şahsi arkadaşı ilk düşürdüm sonra geldi tekrar düşürdüm arkadaşı direk gelerek aracından inip bana sıktı. SS ler mevcut bir şekilde paylaşacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/unknown.EgpLW
https://resmim.net/i/unknown.EgUWh
https://resmim.net/i/unknown.EgqYK

Ek açıklamalar(varsa): maskeli arkadaşla Paulino_Ojeda Adlı karakterin ceza almasını istiyorum
« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:22 USTA »

#1 - 22.04.2022 19:13
Selamlar, maskeli karakter benim. Saçma bir şikayet, savunmaya uzatmadan geçiyorum. Hoodumuz içinde birlik oyuncumu dövüyorsun, racon vari ( :garip: ) sözler söylüyorsun. Kişi üstünlüğümüz olmasına rağmen hâla bize direniyorsun. Bunun için vuruluyorsun. Başka bir açıklaması yok bu işin. Savunmama karşı yanıt gelmeyecekse benden başka ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#2 - 22.04.2022 19:20
Yumruklu rolde silahla sıkman garip. Ben sonradan gelip sıktım sıkmamın sebebi silahla sıktığın içindi. Karşılık verdim.Yaptığın rol saçma arkadaşınla yumrukla kavga ediyorum yanıma gelip bana silahla sıkıyonuz.

#3 - 22.04.2022 19:28
boş gereksiz şikayet,
Spoiler: GösterGizle
ic savaş devam ediyor, bölgemize sürekli tanımadığımız adamlar girip/çıkıyor, hepsini ayırt edemeyiz bölgemizde olduğun için bizim üstünlüğümüz daha fazla, bunu bilmen gerekiyor. kafana göre geziyorsun, seni tersliyorum gelip yumrukluyorsun, metagame ile bir durum yok, mesaj bırakıyorum.

Sonrasında gelip
Spoiler: GösterGizle

rklı halde gelip bize tekrardan sıkıyorsun, levelinin fazla olması bir şey değiştirmez, kuralları incelemeni öneriyorum. Kolay gelsin
« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:35 oceanlimited »

#4 - 22.04.2022 19:31
Tersliyorsun agresif rol yapıyorsun 7 levelsin illegal rol yapabilirmisin obu bile bilmiyoru mduzgunce konuşuyoru mtersliyorsun arkadaşın gelip silahla sıkıyor. Senin kuralları ıncelemenı tavsiye ederim

#5 - 22.04.2022 19:32
Gerek ss leri şikayetimde belirtdim fakat en son yaptıgım işlem bana sıktıgınız için aşşa tarafda bende haklı olarak gelip sıktım boş ss çekmissin bende atıyorum atdın ss leri bende çekmiştim.https://imgyukle.com/i/RaKEBU

#6 - 22.04.2022 19:33
Üstelik illegal birlikte bile değilim yumruklu rolde gelip bana silahla sıkıyorsunuz üstelik kendi hood tarafınızda değil aşşa tarafta https://resmim.net/i/unknown.EgUWh Kimsenin leveliyle onu Eleştirmem  ama yaptıgın rol cidden saçma.. Diğer arkadaşının rolle alakası olmayıp senle dovusup aşşaya gelip maske takıp gelip bana sıkması ayrı garip.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:37 USTA »

#7 - 22.04.2022 19:42
sıkan ben değilim, görüntülere dikkat etmeni öneririm, tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecek
« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:43 oceanlimited »

#8 - 22.04.2022 19:53
Merhaba birlik yetkilisi ve olay anında orada olan birisi olarak yazıyorum.

Sayısal üstünlüğü hiçe sayarak hooda geliyorsun, sana orada neden elini kolunu saklayarak gezdiğini soran birisine agresif rol sergileyip korku rolünü es geçiyorsun ve yumruk atmaya başlıyorsun. Bunu yapamazsın, eğer yaptığın rol böyle ise karşılığını illegal birlik üyeleri usülünce verir. Senin In Game olarak kim olduğunu bilmiyorlar ve birliğim aktif bir savaş içerisinde, potansiyel düşman olabilirsin.

Gelelim yumruğa silah ile karşılık verme olayına;

Anlaşmalı brawl rolleri hariç silah ile karşılık verilebilir. Birlik üyelerim korku rolu ihlalinden dolayı sana CK rolüne girişebilirlerdi fakat iyi niyet göstergesi olarak böyle bir role girişip, sana şikayet açmadılar.

Suçlu olduğun bir olayda haklı tarafa şikayet açman anlamsız.

Ekstra şikayet açmak ve yönetimin iş yükünü ağırlaştırmamak adına şikayet açmayıp bu konu üzerinden inceleyen yöneticiden Leonid Bedros adlı karakterin CK iznini istiyoruz.

Sonuçlanabilir.

#9 - 22.04.2022 20:54
Şuan okadar boş yapiyorsunki 49 level olmuşsun ama boş olmuşsun kendi mekaninizda bile rezil oluyonuz ck felan diyorsun Ben sizin ck izninizi istiyorum tek başıma gelip iki adamınızı rolsel olarak yere serdim. Ya ağzımı actiriyorsun 7 level adamı koymuşsun birliğe gelmiş karşıma kaslı karaktere agresif rol yapıyor altdan almama rağmen uzaklaşıyorum ordan mekana gidiyorum arkadaşlarıyla gelip bana sıkıyor bı kere o adamın öyle bir rol yapması yasak 49 level kdr gelmezsin ama bir şey ogrenememissin kuralları oku öyle benle muhatap ol şikayet sonuclanabilir.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 21:09 USTA »