Konu: Felipe_Escribano  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 22.04.2022 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe_Escribano @vaiselblacksmith

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dante_Manzana @Forzabey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2022 17:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali (Yki), Revenge Kill (Rk), Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaşım Dante_Manzana ile gezinirken bir anda Felipe adlı oyuncu gelip bize ateş açıyor. IC düşmanlık var o yönden sıkıntı yok. Sonra biz bu arkadaşı vuruyoruz, vurduktan hemen sonra ayağa kalktığı gibi yine bize nasıl kinlendiyse arkadaş direk sıkıyor. RKİ, YKİ dinlemeden. Birde bu arkadaş ile Dante pmden konuşurken arkadaşına gel kurtar yazıcağına bizim Danteye yazıyor pmden, çok akılı birisi tebrik ederim .
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/files/14076027/1.png.html https://www.upload.ee/files/14076035/2.png.html
https://www.upload.ee/files/14076037/3.png.html
https://www.upload.ee/files/14076038/4.png.html

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş birde bana Rk yapmasa ben Dante'yi kurtarıcaktım, şuan silahı gitti ve hapise girdi sanırsam. Herhangi bir şey yapılır mı?
@Forzabey

#1 - 22.04.2022 17:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 22.04.2022 18:49
Kısa bir şekilde savunmamı yapacağım.

Size ateş açtığım vakit hepinizi orada düşürüyorum, MTA'dan geldiğiniz için (BFR CLAN  :-*) burada silahlı adama yumruk atamadığınızı bilmiyorsunuz sanırım;
Spoiler: GösterGizle

yumrukla düşürdüğü yer; silahla düşürmüş öyle söylüyor  ::)  ::)  ::)  :-\

MIX olayına geleceksek, @Javelin(doğrulayacaktır) bir yere gideceğini söylüyor ben de ona hızlı gelmesini söylüyorum. MIX yapsaydık beni yumrukla düşüren arkadaşını gelip hemen vurabilirdi, hoodumuz Idlegass'a uzak değil. (Videoyu düştüğüm zaman kapattım, adminler loglara bakıp Lopez'le geçen diyaloğumu doğrulayabilir.)

Yumrukla düşürdüğünüz için yaralı olmamış gibi yapıp diğer arkadaşını da vuruyorum, yönetici inisiyatifinde.  Daha fazla ileti gelmeyecek.

« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:06 vaiselblacksmith »

#3 - 22.04.2022 19:02
@vaiselblacksmith 'i onaylıyorum. Mutfağa gideceğimi öncesinde belirttim, bunun için böyle bir şey yazmış. Tavrınızı anlayamadım, kin bürümüş gibi.

#4 - 22.04.2022 19:34
@vaiselblacksmith 'i onaylıyorum. Mutfağa gideceğimi öncesinde belirttim, bunun için böyle bir şey yazmış. Tavrınızı anlayamadım, kin bürümüş gibi.
Kin bürünmüş evet sizi onaylıyorum, o yüzden gördüğünüz yerde silahsız adamlara sıkıp güzel videolar çekiyorsunuz. Öldüğünüzde /pm den arkadaşınız ortada yokken ``Hızlı gel`` demen şaşırtıcı  :garip:

#5 - 22.04.2022 19:36
Kin bürünmüş evet sizi onaylıyorum, o yüzden gördüğünüz yerde silahsız adamlara sıkıp güzel videolar çekiyorsunuz. Öldüğünüzde /pm den arkadaşınız ortada yokken ``Hızlı gel`` demen şaşırtıcı  :garip:

#6 - 22.04.2022 19:37
Kısa bir şekilde savunmamı yapacağım.

Size ateş açtığım vakit hepinizi orada düşürüyorum, MTA'dan geldiğiniz için (BFR CLAN  :-*) burada silahlı adama yumruk atamadığınızı bilmiyorsunuz sanırım;

yumrukla düşürdüğü yer; silahla düşürmüş öyle söylüyor  ::)  ::)  ::)  :-\

MIX olayına geleceksek, @Javelin(doğrulayacaktır) bir yere gideceğini söylüyor ben de ona hızlı gelmesini söylüyorum. MIX yapsaydık beni yumrukla düşüren arkadaşını gelip hemen vurabilirdi, hoodumuz Idlegass'a uzak değil. (Videoyu düştüğüm zaman kapattım, adminler loglara bakıp Lopez'le geçen diyaloğumu doğrulayabilir.)

Yumrukla düşürdüğünüz için yaralı olmamış gibi yapıp diğer arkadaşını da vuruyorum, yönetici inisiyatifinde.  Daha fazla ileti gelmeyecek.
Hiç emote yok bir şey yok, sen vurulup yada yumrukla düşürüldüğünde hiç bir şey olmamış gibi ayağı kalkıp etraftaki gördüğün herkese ateş açarsan ben bunu sorgularım.

#7 - 22.04.2022 19:40
Bittiyse yönetici kararını bekleyebiliriz. Aklındaki sorunları çözmek istersen ekle vaisel#1015
@whalter part 2 yapalım
« Son Düzenleme: 22.04.2022 19:44 vaiselblacksmith »

#8 - 22.04.2022 20:13
Bittiyse yönetici kararını bekleyebiliriz. Aklındaki sorunları çözmek istersen ekle vaisel#1015
@whalter part 2 yapalım
Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#9 - 24.04.2022 00:03
Her ne kadar sizi yumruk ile düşürerek ihlal yapılmış olsa da role uyup yaralı rolü yapmanız gerekiyordu. Leffen Karvenzano Fear Rp kapsamında ceza alıyorken Seinn Graciani Yaralı İhlali kapsamında ceza alacak.