Konu: Arsen, Tony, Ghazar, Vartavar  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 22.04.2022 13:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sidelya @Replika @Senseii @Lakoip

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix-DM-RK-emotesiz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Esmaeel karakterinde bloklara doğru gidiyorum ve birden ak ile taranıyorum. Ardından kaçıp, izimi kaybettirip carwashe giriyorum ve ne hikmetse beni buluyorlar. Sonrasında vuruluyorum ve kasparov hooduna götürülüyorum. Hoodda kişiler bir daha vuruyor. CarWash mekanını bilmelerine imkan yok sanırım rol sslerinden buldular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Savunmaları sslerle birlikte yaparsanız sevinirim.
Arsen: Mix-DM-Emotesiz ateş
Tony' DM-RKihlali-emotesiz ateş-Rkihlali
Vartavar DM-Rkihlali-Emotesiz ateş
Ghazar RK

« Son Düzenleme: 22.04.2022 18:44 Andrean »

#1 - 22.04.2022 13:29
Bana @bertukey tarafından adamı alıp getirmem gerektiği söylendi, gittim aldım getirdim. Ayriyeten ateş bile etmedim sana sadece araba kullandım emote içinse zaten emote vermişim kuyruk açınız çok eskiye dayanıyor belli, üstünde durmayalım fazla sana yeni birliklerinde şans tanırız buysa derdin

#2 - 22.04.2022 16:05
Bana @bertukey tarafından adamı alıp getirmem gerektiği söylendi, gittim aldım getirdim. Ayriyeten ateş bile etmedim sana sadece araba kullandım emote içinse zaten emote vermişim kuyruk açınız çok eskiye dayanıyor belli, üstünde durmayalım fazla sana yeni birliklerinde şans tanırız buysa derdin
ateş etmeden emote vermiş kral ya, diğer arkadaşlar da savunma yapmalı

#3 - 22.04.2022 16:16
Magar karakteri vurun dediği için ateş açtım hiçte yaralı rolü yapmıyodun zaten

#4 - 22.04.2022 16:50
Magar aradı Esmael'i getirmemi söyledi, gerekirse zor kullanarak. Bende bu işi tek yapmayacağım için benimle bağlantılı Ganton zencileri ve diğerleriyle görüştüm.
RK falan filan yazmışsın bilmediğin terimleri yazma şikayete DM ve Emotesiz ateş , Mix hepsine gerekli cevap altta bulunan ekran görüntülerinde var. Sonuçlansın.

« Son Düzenleme: 22.04.2022 16:57 Sidelya »

#5 - 22.04.2022 17:09
Şikayete ek ileti gelmeyecek.

#6 - 22.04.2022 17:14
adımı nerden biliyon knk kafamda yazıyo ondan galiba

#7 - 22.04.2022 18:47
Magar aradı Esmael'i getirmemi söyledi, gerekirse zor kullanarak. Bende bu işi tek yapmayacağım için benimle bağlantılı Ganton zencileri ve diğerleriyle görüştüm.
RK falan filan yazmışsın bilmediğin terimleri yazma şikayete DM ve Emotesiz ateş , Mix hepsine gerekli cevap altta bulunan ekran görüntülerinde var. Sonuçlansın.

Rklı adamı bida rkya düşürüyorsun bu ihlal kanka. Esmaeli ganton zencileri de tanımïyor
kafamın üstünde yazan adı kullanmayın lütfen. İleti gelmicekmiş, sonuçlanabilir sanırım.

#8 - 24.04.2022 11:51
Savunma geçerli fakat bu şikayet altında genel bir uyarı yapmış olalım, bir kişi önceden yaralıya düştüyse eğer bir daha yaralıya düşüremezsiniz. Bu konuda daha dikkatli olun lütfen, arşiv.