Konu: [22.04.2022] Poison Stefhard- Gişe kural ihlali  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 22.04.2022 10:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Poison Stefhard @heartlesse1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2022 10.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişeyi açtığımda bana çarparak gişeden geçti, gişe kural ihlali gerçekleştirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 22.04.2022 10:18
Şikayete ekleme;

Şahıs PM üzerinden beni rahatsız edip şikayeti geri çekmemi söyledi fakat ben sunucu kuralları gerekçesiyle geri çekemeyeceğimi kural ihlali yaptığını belirttiğimde bana "Paranı verim de ağlama" gibi bir cümle kurdu. Bu haraketininde göz önünde bulundurulmasını istiyorum.
Spoiler: GösterGizle

@heartlesse1

#2 - 22.04.2022 10:20
Gişeden geçme sebebim 50 dolarimin olmamasi arkadasa güzel bir dille söyledim param yoktu kusura bakma diye truckerde vereyim parani diye arkadas çoktan şikayet açmişti param olsa gise ihlali yapmazdim saygılar...

#3 - 22.04.2022 10:55
arkadaş ooc kin beslemiş ticket attım karşı şeritten gelip car dm attı aracımı bozmaya çalıştı.

#4 - 22.04.2022 11:02
arkadaş ooc kin beslemiş ticket attım karşı şeritten gelip car dm attı aracımı bozmaya çalıştı.
İlk olarak arkadaş yanlış kişiyi suçlamış. Yanlış kişiye OOC Kin beslemiş demişsin. Sana çarpan bendim ve çarpmamın sebebi bariz belli şekilde mevcut. Trucker bölgesinden çıkış yaparken dorse almaya giderken seni görmedim rolsel olarak ve ben dorsemi almaya giderken yanıma gelip gayet normal eşkilde rol içerisindeki karakterime ağır bir cümle kurdun o konuda sorun yok benim karakterim senin seslenişini doğal olarak duydu ve senin aracını ayna kısmından bakarak rengini aklında tuttu. Seni gişe tarafında görüp karakterim kendi canını hiçe sayarak öfkeyle önüne kırdı. Trucker bölgesinde kullandığın cümleyi sana geri iletti ve kaza rolüne uygun şekilde emotelerimi verip devam ettim sen o sırada gişeye varmıştın bile emotelerimi görmedin.

#5 - 22.04.2022 11:04
Geri kalanını yetkililerin kararına kalmış.  O:-)

#6 - 22.04.2022 11:07

Yaptıysam gerekli ekran görüntüleri ile şikayet oluşturabilirsin ki yapmadım, yetkiliyi bekleyelim.

#7 - 22.04.2022 11:11

Yaptıysam gerekli ekran görüntüleri ile şikayet oluşturabilirsin ki yapmadım, yetkiliyi bekleyelim.

Kişi benden bahsetmiş ben gerekli açıklamamı yaptım sorun yok. :)

#8 - 22.04.2022 19:02
Karakter Ortak Nezaket ve Gişe İhlali kapsamında ceza alacak.