Konu: Makayel_Marazyan - 21.04.2022  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2022 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Makayel_Marazyan - @Selim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christian_Pizzori - @Skysurge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2022 - 23.00

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'umuzda bulunan bir mekanda arkadaşım (Christian_Pizzori) ile takılıyorduk, sonra ben telefondan borsayı açtım oraya odaklanmıştım tam o sırada üzerimde hit çıktı, birinin silah sıktığını farkettim sonra Pizzori trollemiştir diye pm attım niye yaptın diye o da kendisinin yapmadığını söyleyince ss'te gözüktüğü gibi bayılt hasarlara bakalım kimin yaptığı anlaşılır dedim sonrada hasarlarda kimin yaptığı gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Elimde bir tek bu ss var arkadaşımda benim hit yediğimi gördü, birliğimizin illegal yasağı var o yüzden bu yaptığı şey dm olarak nitelendirilir, gerekli cezanın verilmesini istiyorum.

#1 - 21.04.2022 23:38
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşımın vurulduğunu gördüm tam o sırada kenara kaçtım fakat o sırada kimin sıktığını görmedim.

#2 - 22.04.2022 00:45
Merhabalar, o saatte AFK'dım ID bugı olmuş olabilir yetkililer kontrol sağlayabilir.

#3 - 22.04.2022 18:53
Hasarlar tek başına kanıt olarak sayılmıyor, size ateş açan kişi oyundan çıkıp onun yerine farklı birisi girdiğinde karışıklık olabiliyor. Ceza verilmeyecek.