Konu: Cj+Troll+Car ramming  (Okunma sayısı 63 defa)

#0 - 21.04.2022 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A @heartlesse1     
Poison Stefhard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A Ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cj Troll Car ramming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Merhbalar yolda giderken bir kaza rolü oldu ve rolde ola ola şahıs gelib beni aracımdan attı aktif rolde kaza rolündeyim yaptığı gerçekden de iq süzlükdür ve üstüne üstlük aracı bilerek bozarak oyundan /q attı ss de mevcuttur lütfen gerekli cezayı alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A yok

#1 - 21.04.2022 21:51
Trol yapmadim fakat cj yapmis olabilirim gecen gunde bana aynisini yaptilar yasak olmadiğini soylediler dene komutunuda bilmiyordum arkadastan öğrendim arabayi alma sebebimde parçalatmakti okadar yani baska bir olay donmedi arabayida bozmadim polis pit attirdi takla atti araç bozuldu 1 saat sonrada q attim işlerim vardi

#2 - 21.04.2022 23:32
dostum co yalan konusuyorsun arkadanda pd bıle yokdu ss de aracın ustundeyım eger atmadıysam onuda atar sımdı polıs falan yokdu ıhbar bıle pole verermem illegal bir karakterim yönetimi kandırma.

#3 - 21.04.2022 23:33
buyrun arkasında polis olmadıgına dair kanıt. rpaor attım belkı admınler gorurdu dıye ve ustunde oraya kadar gittim ve ne polis nede bir şey takip ediyordu. kuralları okuyup sunucuya girmesi gerekirdi iyi günler.
« Son Düzenleme: 21.04.2022 23:35 imme »

#4 - 21.04.2022 23:58
Trol yapmadim fakat cj yapmis olabilirim gecen gunde bana aynisini yaptilar yasak olmadiğini soylediler dene komutunuda bilmiyordum arkadastan öğrendim arabayi alma sebebimde parçalatmakti okadar yani baska bir olay donmedi arabayida bozmadim polis pit attirdi takla atti araç bozuldu 1 saat sonrada q attim işlerim vardi
Dostum güldürme beni kaza rolünde oldugumuzu zaten görüyorsun ve üstüne üstlük bilmiyorsun diyorsun car rammingden ceza yemişsin yönetimi kandırma.
« Son Düzenleme: 22.04.2022 00:12 imme »

#5 - 22.04.2022 18:42
Karakter Car Jack kapsamında ceza alacak, quit için yeterli kanıt bulunmuyor.