Konu: [21/04/2022] Federico_Abruzzi Retarted RP - Refuse RP  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 21.04.2022 17:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Abruzzi @bilallsahan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: DeShaquan_Brooks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP - Refuse RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birinci ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi üstünü aramaya çalışıyorum ve reddediyor. Daha sonra "/do telefonu yok" diye belirttiği hâlde ikinci ekran görüntüsünde arkadaşıyla mesajlaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.04.2022 17:07 Mococo »

#1 - 21.04.2022 17:16
Güzel kardeşim 1.olarak meslek aracındayken ihlal yaptınız taksicilik yaparken beni pusuya çektiniz cezanızıda çektiniz zaten o sırada alt tabdaydım direk şikayet açacaktım oyuna girince kendi kendine reddetmiş rolüme devam ettim ondan 2.olarak bu rolden bir gün önce lideriniz telefonumu kırmıştı bende rolsel olarak telefonum yok yazdım o sırada taksıcılık yaptıgım ıcın ınsanlar bana mesaj atıyordu kimseyle mesajlaşmadım telefonu kapattım zaten /telefon yazıp orta tuştan telefonu kapattımşikayet açmak için şikayet açmayın  zaten o rolün dellenmediğine şaşırıyorum hâla :)
ROLÜ DEVAM ETTİRDİĞİMİN KANITLARI.

#2 - 21.04.2022 17:44
Size karşı her ne kadar ihlal yapılıyor olsa da siz de ihlal ile karşılık vermemelisiniz, ooc kanallardan rolü bölmemelisiniz. Karakter ceza alacak.