Konu: Bölge ihlali/DM  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 21.04.2022 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Powell @Mococo    Tsyheem_Billings @Stygian
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/04/22 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM/Hood ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3 gün önce şahıslarla birliğim arasında tatsızlık yaşanmış ben o tatsızlıkta yoktum oyuna girdiğimde şahıslar o zamana kadar beni ic olarak tanımıyor sırf hoodda olduğum için direk silahları çekip beni rk ediyorlar hemen mekanımızın arkasında.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gereken cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 21.04.2022 14:37 bilallsahan »

#1 - 21.04.2022 16:28
Hasarlara bakıldığı gibi ateş etmemişim herhangi bir ihlalde yapmamışım, kinini kendine saklayabilirsin. İkinci olarak seni tanıyoruz bölgelerimiz yan yana ve Jeffersondan sürekli geçiyoruz. Üçüncü bölge ihlaline gelirsek savaşta olduğumuzu sende bizde biliyoruz bölgenin ucundan bizim bölgemizi izliyorsun. Bu yüzden seni vuruyoruz. Arada ki ince çizgide haritada fark ediliyor ve sen vurulmadan önce kendi bölgene kaçmaya çalışıyorsun bu yüzden bölgendeymiş gibi gözüküyorsun. Jaydee Powellin sana ilk ateş ettiği kısım da bizim bölgemizdesin. İyi forumlar

#2 - 21.04.2022 16:34
Bölgenin ucuda olsa ben bölgemdeyim,adminler haritada mekanımızın arkasındaki eve gelip bizzat kontrol edebilir ben süreklli o evin bahçesinde takılıyorum jaydee yanıma gelirken rol yapacağını sandım direk sıktı taradı benim aramızda savaş olduğundan haberim bile yoktu yani sizin bölgenizi geçip sizi izlemedim sadece bahçede takılıyordum.
ayrıca ortada bir kin yok ben savaştan dolayı ihlal olmadığını düşündüm ve şikayet açmadım fakat aynısını biz yapınca ceza aldık o yüzden şikayet açıyorum dünde ihlal yaptınız hakkımı aramak en doğal hakkım.
« Son Düzenleme: 21.04.2022 16:38 bilallsahan »

#3 - 21.04.2022 16:51
Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere hoodlar birbirine çok yakın, gelip bizim hoodumuzu izliyordu ben sıkmaya başladığımda kendi hooduna doğru kaçtı ve tam kendi hoodunun dibinde yaralı konuma geldi. Hooduna baskın gerçekleştirmiyorum, ben burada herhangi bir bölge ihlali göremiyorum. Şahısa ateş açma sebebim oluşumlarımız birbirine düşman.

#4 - 21.04.2022 16:53
Bölgenin ucuda olsa ben bölgemdeyim,adminler haritada mekanımızın arkasındaki eve gelip bizzat kontrol edebilir ben süreklli o evin bahçesinde takılıyorum jaydee yanıma gelirken rol yapacağını sandım direk sıktı taradı benim aramızda savaş olduğundan haberim bile yoktu yani sizin bölgenizi geçip sizi izlemedim sadece bahçede takılıyordum.
ayrıca ortada bir kin yok ben savaştan dolayı ihlal olmadığını düşündüm ve şikayet açmadım fakat aynısını biz yapınca ceza aldık o yüzden şikayet açıyorum dünde ihlal yaptınız hakkımı aramak en doğal hakkım.
Herşeyi açıkladım şunuda ekleyeyim;
Senin savaştan haberin olmaması savaşın olmadığı anlamına gelmiyor. R16'sı olduğun oluşumu biraz daha yakından takip etmelisin.  :)

#5 - 21.04.2022 16:57
Ne diyeyim en azından biraz dürüst olsaydınız ama neyse kararı adminler verecek. :)

#6 - 24.04.2022 11:41
Merhaba, anlaşıldığı üzere iki birlik şu anda savaş döneminde, sizin karakteriniz bölgelerini izliyormuş gibi göründüğü için ateş açmışlar. Karakterinizi bir tehdit olarak gördükleri için ateş açmalarında herhangi bir problem yok, lakin bu tip durumlarda şikayet açılmaması adına daha dikkatli ve özenli rol göstermemiz gerekiyor.

Şikayetçi tarafın söylediğine göre hiçbir rol yapmadan direkt tehdit olarak gördüğünüz için ateş açmışsınız, bu tip rollerde önceden karşı taraftaki karakterin nabzını yoklayabilir, rol pası atabilirsiniz. Direkt olarak ateş açmanız DM ihlali gibi görüntü oluşturuyor olabilir, daha dikkatli olun lütfen.

Onun dışında başka bir problem yok, savunma geçerli.