Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 19603 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#160 - 12.06.2022 21:42
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

TERÖRİZM DAVASINDA KARAR AÇIKLANDI!  
Yayımlanma: 12 HAZİRAN 2022, PAZAR, RANDOLPH MITCHELL TARAFINDAN (evet, tarafından)

Vice Şehri Terörizm Davası, 11 Haziran 2022 gününün akşam saatlerinde gerçekleşti. Davada terörizm suçuyla yargılanan iş insanı Robert Castucci, Jackie Bucco ve RONIN grubu solisti Caine Blackhand, mahkeme salonuna Yüzbaşı Leonardo Brooks ve Teğmen Ronald Connacher eşliğinde geldiler. Yargıç William Ronsfield öncülüğünde gerçekleşen bu davaya ilgi fazlasıyla büyüktü. Yüzü geçik insanın katıldığı bu dava, Vice News ekranlarından yüzde yüz canlı bir şekilde yayınlandı. Davadan önce Yargıç William Ronsfield, davaya katılan şahısların İncil'e el basarak doğruları söyleyeceğine dair yemin etmelerini istedi ve bu gerçekleşti.

Ardından savcılık tarafından yargılanan kişilerin suçları okundu, Robert Castucci ve Jackie Bucco'nun Terör Örgütü kurma suçundan, Caine Blackhand'in ek olarak terörizme yardım ve yataklık etme suçundan yargılanacağı söylendi.

Savcıların ardından söz VCPD tarafındaydı ve Sonny Blanchard bir konuşma gerçekleştirdi. Blanchard, 3 Mart 2020 tarihinden itibaren Kasparov Suç Örgütü ile yaşanan çatışmaların raporlarını sundu.

Ardından yargıç, sözü Robert Castucci'ye verdi. Castucci, kendisine yapılan suçlamaları kabul etmedi, Kasparov ile yapılan savaşın bir ekonomik savaş, rekabet işi olduğunu savundu. Castucci, bu durumu "Kasparov'un bizden özenerek açtığı Ermeni-Amerikan Sendikası ile rekabet içerisinde olamaz mıyız?" şeklinde savundu. Ardından gerekli detaylara inildi ve savunmalar gerçekleştirildi.

Bu durumun ardından savcı Darrell Mashburn, yargıca taleplerini iletti: "Sayın yargıç, Jackie Bucco'nun müebbet hapis cezası almasını ve İtalyan-Amerikan İşçi Sendikası'nın kapatılmasını, Caine Blackhand'in de yardım ve yataklık suçundan bin gün hapis cezası almasını ve aynı şekilde Robert Castucci'nin de müebbet hapise çarptırılmasını talep ediyoruz."

Bu talepten sonra söz hakkı Jackie Bucco'ya verildi, kendisi Robert Castucci ve Caine Blackhand ile dostluğunu ve iş ortaklığını anlattı. "Robert Castucci ile uzun yıllara dayalı dostluğumuz, iş ortaklığımız var. Sendika'nın bu tarz işlerde kullanıldığına dair bir kanıtı yoktur. Görüntülerde birçok kişinin elinde silah var. Bahsi geçen kişiyi benim vurduğuma dair bir kanıt yok. O bölgede amacım kendimi savunmaktı."

Jackie Bucco'dan sonra söz hakkı Caine Blackhand'deydi: "Saldırıya uğrayan Jackie Bucco'yu yerde gördüm, onu kavradım ve aracıma taşıdım. Direksiyonu Little Fierro'ya kırdım. Kimse kusura bakmasın, hiçbir devletin yasaları bir insanın hayati tehlikesinden önemli değil. Kimsenin kafasında da "Federal Ajanı Vurdum!" yazmıyor. Kaldı ki kati suretle düşünmüyorum, bu adamlar iş adamı, bu ülkeye para kazandırıyorlar, bu ülkenin ekonomisine katkı sağlıyorlar, silah taşımakla onları suçluyorsunuz, 2017 itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde sivil silahlanmanın oranını biliyor musunuz? **bağırarak**HER YÜZ KİŞİDE YÜZ YİRMİ ADET SİLAH VAR!  Bu adamlar bu şehirde iş yapmak için tutunmaya çalışıyorlar, tehdit alıyorlar ve 7/24 koruma sağlanmıyor. Yargınızı yaparken bu gibi istatistiklere dikkat etmelisiniz, adalet sizden gelecek. "

Savunmalardan sonra yargıç, jüri üyelerini yanına çağırdı ve bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra karar açıklandı. Karar şu şekilde:

Caine Blackhand, 1000 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Jackie Bucco, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Robert Castucci için ise davası bir sonraki duruşmaya ertelendi, bu sürece kadar şehir dışına çıkmama yasağına ve bu süreye kadar tüm malvarlığının araştırılmasına karar verildi.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
R. Mitchell
HABER
R. Mitchell
KAMERA
Hugh Statham & Jack Leavigne & Madelyn Caron & Julya Yalyenchka & Sheila McGray

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#161 - 12.06.2022 21:56
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#162 - 12.06.2022 23:49
Bilgilendirme

Tanıtım güncellenmiştir, görülmesi adına bir süre kilit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#163 - 13.06.2022 10:06
Julya "JULY" Yalenchka

Tarihler 29.07.2001'i gösterdiğinde gece saatlerinde dünyaya gözlerini açan Julya Yalenchka, ailenin tek kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Sawa Yalenchka sıfırdan kurduğu ve inşasına kadar yer aldığı Yalenchka M&D şirketinde kurucu pozisyonunda yer almıştır. Babası uzun yıllar sonucu tek hayali olan modacılık şirketini faaliyete geçirmesi ile birlikte, açılışı ile beraber problemler getirmesi ailenin huzurunun kaçmasına neden olacaktır. 

Sawa uzun yıllar sonucu hayalini kurduğu şirketi artık yavaş yavaş büyütmek ve ekonomik anlamda daha rahat olabilmek adına her çarşamba şansına güvenen ve bunu paraya dönüştürmek isteyen Sawa bir kumarhane gecesi baskına uğrayacağından haberi dahi yoktu. SWAT ekipleri kumarhaneyi bastıktan hemen sonrasında masada bulunan bütün paraları çantasına yükleyerek kaçmayı tercih etmiş ve oracıkda yakalanmıştır. Julya henüz 6 yaşındayken babasının parmaklıkların arkasında olduğunu dahi bilmiyordu. Annesi Irina Yalenchka bu durumdan haberdi; aslına bakarsanız Sawa'yı ihbar edende oydu...

Gerçeklerin Yüze Vurma Vakti

Nasıl? Neden? Irina çok uzun zamandır Sawa'nın kumarhane gecelerinde hayatının büyük bir vaktini geçirdiğini çok iyi biliyordu, saatler 04:21'i gösterdiğinde Sawa daha yeni eve adımını atıyor, sabah 10:30'da işe gidiyor ve daha sonrasında gününün çoğunluğunu kumarhanede geçiriyordu. Sawa evine her ne kadar gizli bir şekilde ve fark ettirmeden gelmeye çalışsada Irina her şeyi biliyordu. Hayatında duymadığı yalan kalmamış, kocasına karşı olan nefreti ve onu bu aileye tek bağlayan şeyin Julya olduğu gerçekleri değiştirmiyor. Sawa, Julya doğduktan sonra paragöz bir insan olduğu ve hiç şeye gözü doymayan bir adam haline gelmişti. Irina bu durumdan çok rahatsız oluyordu, haklıydı da. Irina o kadar akıllı ve uyanık bir kadındı ki olan biten her şeyden haberdardı. Sawa'da bir o kadar saf ve yardımsever bir adamdı. Irina'nın bu kadar uyanık olduğu ve günün birinde kendisini ihbar edeceğini dahi düşünmüyordu.Düşünmezdi de...

Yüzleşme Vakti

Julya 13 yaşına henüz adım basmışken babasının ortalıkta olmaması onu hayal kırıklılığına sürüklüyordu. Babasını henüz 6 yaşındayken parmaklıklar arasına göndermiş ve toplam 7 yıl boyunca doğum gününde dahi görememiş olması bir kız çocuğunun yaşayacağı en büyük acılardan birisi. Annesi Irıina, Julya'ya hem anne, hem baba olması ile birlikte maddi, manevi her türlü desteği kızından yana kullanmıştır. Sawa 2014 senesinde parmaklıkların arkasından, önüne geçmiş ve daha rahat ve sakin bir yaşam sürmek üzerine yemin etmiştir. Yalenchka ailesinde başrol olmadan da her daim bir joker oyuncu vardır. O joker işte Irina'ydı. Sawa bu hikayede bir süre sonra devamlılığını bitirmiş, hapishaneden çıkması ile birlikte eline bir adet mektup ulaşmıştır. Mektubun içerisinde:

Uzun zaman oldu, Sawa. Günün birinde severek evlendiğim, kendimden dahi daha çok sevdiğim bir adamı ihbar edeceğim aklıma dahi gelmemişti. Evet, o gecenin sorumlusu bendim. Ben ihbar ettim. Ve asıl garip tarafta bundan hiç pişman olmamamdı Sawa. Seni her daim sevdim, her şeye rağmen. Beni aldatmalarına rağmen. Bunların hiç birine karşı gelmedim, çünkü seni ne kadar sevdiğim tarif dahi edilemezdi. Fakat söz konusu kızımız, Julya olana kadar. Kızımızın geleceği ile oynaman senin suçundu, kızımızın senin yolundan gitmesini; şeref duygusu olmayan bir kişiye "baba" demesini istemiyordum. Kendinden başka hiç kimseyi, beni hatta kızımızı dahi düşünmüyordun. Ve hiç bir zaman düşünmedin de. Her ayrılığın güzel bir sonu vardır fakat bizimkisi pek öyle olmuyor görünüşe bakılırsa, kızımdan ve benden uzak dur. Kızımızın her yaş gününde "anne, babam gelecek mi?" demesinden artık hoşlanmıyorum, beni hayal kırıklılığına sürüklüyor. Fakat artık onunda gerçekler ile yüzleşmesi lazım. Biz seni hafızamızdan sildik, sende bizleri silsen iyi olur. Bir daha görüşmemek adına...

Güzel Başlangıç, Kötü Son

Mektubu okuması ile birlikte göz yaşlarına boğulan Sawa'nın hikayesi birnevi burada sonlanmıştı bile. Ne de olsa boyundan büyük işlere bulaşılmaması gerektiğinin dersini çok iyi almıştı. Artık o bir suçluydu, her ne kadar bir cinayet işlemese de.

Aile

Irina ve Sawa'nın boşanmasının ardından uzun bir zaman geçmiş ve Julya artık genç bir kız olması ile birlikte babasının yolundan gitmeyeceğine dair annesine karşı yemin etmiştir. Annesi ondan pek emin bir sözle "sana güveniyorum kızım, kendimden bile çok güveniyorum, beni hayal kırıklılığına uğratmayacağını da çok iyi biliyorum." Babasının yokluğuna alışmıştı artık Julya, öyle de olması gerekiyordu. Eğitim hayatını başarılı ile tamamlayan Julya, radyo ve televizyon bölümünden yüksek lisans yaparak eğitim hayatını burada sonlandırmıştır. Doğduğu ülke olan Rusya'da pek fazla basın hayali kuramayan Julya sırasıyla pek çok ülke gezmiş ve her birini denemiştir. The Shirohime adında bulunan şirkette stajyer olarak görev almış ve daha sonrasında terfilendirilmesi ile birlikte şirketin kurucusu Bayan Shirohime'nin şirketi kapatma kararı sonrası çalışanlarını yüzüstü bırakmıştır. Japonya'dan, İngiltere, Çin, Ukrayna, Portekiz, Fransa, Almanya, Belçika ve son durağı olan Amerika'ya uçak bileti alması ile birlikte hayatının daha yeni başlayacağını kim bilebilirdi? Dışarıdan bakıldığında annesi ile pek fazla görüşmüyor olsa da aslına bakarsanız gerçekler bunları göstermiyor. Annesi ve Julya birnevi birer öz kardeş gibiler. Irina kızına anneliğin ve babalığın yanı sıra bir arkadaş, bir kardeş olabiliyor. Bence bir aileyi asıl güzelleştiren tarafta burası. Sawa'nın yokluğunu dahi hissetmeyen bu ikili günün birinde "kim bilebilir Sawa şimdi ne yapıyordur?" sorusunu soracaklarını dahi düşünmüyorlardı bile.

Son Yolculuk

Amerika'nın başkenti Washington'da bir süre bulunmasının ardından annesininde kızı ile birlikte yaşama kararı an itibari ile ikiliyi daha çok birbirine bağlamış ve kördüğüm artık ayrılmaz olmuştur. Julya nereye gitse annesi orada, bundan şikayet duygusu dahi beslemeyen Julya hayatından epey memnun olması annesini daha da mutlu ediyor. Her ne kadar hikayenin kahramanı eksik olsa bile, aslına bakarsanız hikayenin başrol oyuncusu gibi gözüken kişilerin, başrol olmamaları.

Günün birinde kapısına bir zarf bırakılan Julya'nın bundan haberi dahi yoktu. Ta ki zil çalınana kadar. Kapıyı açtıktan sonra zarfı açıp bütün dikkatini yazılanlara vermiş olan Julya, nereden bilebilirdi ki hayatının dönüm noktası olacağını? Teklif Amerika'nın Florida şehrinde yapılanmasını sürdüren ve dünyaca ünlü basın şirketi olan Vice News şirketinin davetini reddedemezdi bile. Julya tek bir saniye düşünmeden teklifi kabul etmesi ile birlikte annesinin yardımı sonucu Florida'ya yerleşmek adına gün içerisinde ki ilk uçak biletini almış ve apar topar Florida'ya uçmuşlardır. Kim bilebilir, belki asıl hikaye burada başlıyor...

Külahlar Değiştiriliyor

Florida'ya yerleşme kararında pişmanlık duygusunu dahi beslemeyen bu ikili evlerini dahi tutmuşlardı. Vice News'de stajyer olarak başlayan Julya'nın terfi alması o kadar da uzun sürmemişti, ne de olsa öncesinde dünyaca ünlü Bayan Shirohime ile çalışması bunda önemli pay sahibi olmasını sağlamıştı. Birden fazla kültür gördüğünden ötürü pek fazla yabancılık çekmeyen bu ikili şehre hızlı bir süreçte alışmışlardı. Geldiklerinden bugüne kadar birden fazla önemli dostluklar kazanmıştır. İrına kocasından kalmış şirketinin başına geçebilirdi fakat o bunu yapmadı, sıfırdan kurmak istediği, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini göstermek adına Goldstar adında ve altında birden fazla departmanın bulunduğu bir moda şirketi kurmuş ve faaliyete geçirmiştir. Şirketin asıl departmanları moda ve tasarım olmak üzere yapılanmasını sürdüren Goldstar şirketi önemli şirketler arasında gösteriliyor. CEO pozisyonunda yer alan Julya ve Irina artık bir şirket yönetiyorlardı, şirkette oldukça fazla miktarda çalışan sahibi olan bu ikili, dostlarının da yardımı ile birlikte bu işinde üstesinden geleceklerdi.

Verilen Sözlerin Havada Kalması

Florida'da her şey çok güzel ilerliyordu, ta ki Julya bir Rus mafyası ile tanışana kadar. Mafyadan bir kaç kişi ile tanışması sonucu şehrin karanlık yüzüne tanıklık etmiş ve burada daha güzel işler başarabileceğini inanıyordu fakat annesine verdiği sözde hiç bir zaman aklından çıkmıyordu. Babasının yolundan gitmeyeceğine dair söz vermiş fakat kendisine hakim olamıyordu. Goldstar Moda ve Goldstar Tasarım şirketlerini yöneten İrına ve Julya parasal anlamda hiç problem yaşamıyordu fakat daha fazla paraya aç olan Julya, Deepweb üzerinden Goldstar.onion şirketini faaliyete geçirmişti. Irina'nın bu durumdan haberdar olmaması ile birlikte hiç bir zaman araştırma duygusuna dahi kapılmamıştı, Irina. Çünkü kızına güveni sonsuzdu. Fakat nereye kadar süreceği bilinmiyordu...

Birlikteliğe Giden Yolculuk

Kime ne zaman, ne sözler verilse günün sonunda o sözler havada uçuk gidiyor, Julya ve Irina'nın arasında sözlerde öyle oldu. Irina kızı ile birlikte kurduğu ve faaliyete geçirdiği Goldstar şirketi ile meşgulken, Julya hem Vice News, hem de Deepweb'de yer alan Goldstar.onion şirketi ile daha da meşgul. Artık şehrin karanlık yüzüne de şahit olan Julya, günün sonunda mutlu olan taraf olacaktı. Peki ya annesi? Julya'nın gece hayatına düşkün olduğu ve verdiği sözlerden kaçması ile birlikte günün sonunda mutlu olan taraf mı olacakdı? Yoksa üzülen taraf mı? Ya da iki duygu bir arada babasının yolundan mı gidecekti? Bunu zaman gösterecek...

Bilgilendirme

Tanıtım aktif, kaldığımız yerden devam. [PART 1] - yayınlandı, detaylıca okumanızı tavsiye ederim. Tanıtım [ PART ] halinde devam edecek.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#164 - 13.06.2022 10:07
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar
Bardağı Taşıran Son Damla Mı?

Cleveland Cavaliers’ın sahibi Dan Gilbert ve LeBron James arasında uzun ve bir hayli sancılı bir ilişki var. 2010 senesinde LeBron Cavaliers’dan ayrılacağını açıkladığında Gilbert herkese açık bir şekilde yayınladığı mektupta ona “korkak bir hain” olarak seslenmişti. Geçtiğimiz günlerde LeBron bu mektubun ikinci dönüşüne engel olduğunu, hatta annesinin ve eşinin Gilbert’ın “saygısız” sözleri nedeniyle kararına karşı çıktığını açıkladı. Kral o zaman “Bu ufak önemsiz şeylerle kafamızı kurcalamayalım. Evimize dönüp kendi ismimizden bile büyük olan bir şey yaratalım” diyerek ailesini ikna etmişti. Şimdi Dan Gilbert yine çok saçma bir kararla LeBron’un karşısında ve eğer 2018’de Kral gemiyi terk ederse, tek sorumlusu kendisi olacak.

Kaçırmış olanlar için kısa bir özet ile başlayalım. Geçtiğimiz günlerde Cavaliers’ın kontratı bitmek üzere olan genel yöneticisi David Griffin istifa ettiğini açıkladı. Bunun arkasındaki asıl sebebin Dan Gilbert ile takımın geleceği konusunda anlaşamadığı olduğunu belirtti. Peki bu neden LeBron’u Cleveland’dan kaçırsın?

İşte başlıyoruz.

Başkanların ve yöneticilerin takımlardan istifa etmesi yada kovulması NBA’de olağan bir durum. Fakat bu seferki farklı. En azından LeBron ve Cavaliers için. Geçtiğimiz aylarda LeBron medyaya Griffin’in kontratının uzatılması gerektiğini bir çok kez, farklı şekillerde dile getirdi. Dan Gilbert buna rağmen Griffin’e yeni bir kontrat önermedi. Bunun üstüne Dan Gilbert, David Griffin’in diğer takımlarda açılan yönetici pozisiyonları için görüşmesini engelledi. Son 3 senede takımı 3 kez finallere çıkarmış bir yönetici David Griffin. 47 senelik şampiyonluk kuraklığını bitiren bir yönetici. Ve Gilbert kulüp için bu kadar değerli bir adamla “finansal” açıdan anlaşamadığını söylüyor. LeBron ise bu karardan “şoke olduğunu” ve “hayal kırıklığına” uğradığını belirtirken attığı tweet ise yaptığı işinin gerekli kimseler tarafından takdir edilmediğini anlatıyor.

David Griffin’in bu takım için neler yaptığını biraz daha açalım. Her şeyden önce LeBron, 2014 yılında Griffin ile beraber Cavaliers’a döndü. 2015 yılında NBA Yılın Yöneticisi ödülünde ikinci sırada yer aldı. 2016’daki şampiyonlukta çok büyük paya sahip. Büyük yada küçük her türlü hamlede ustalığını bir çok gösterdi. Andrew Wiggins‘i Minnesota Timberwolves’a yollayarak Kevin Love‘ı getirdi. 2o15 finallerine giden yolda önemli rol oynayan Timofey Mozgov‘u kadroya kattı. New York Knicks kadrosundan ölü gözüken Iman Shumpert ve JR Smith‘i söktü getirdi. Richard Jefferson ve Channing Frye gibi veteranları kadroya kattı. İkisinin de bu takımdaki rolleri tartışmasız büyük. Sadece bu sezon nokta atışı dediğimiz Kyle Korver takasına imzasını attı. Rotasyondan düşmeden takımda rol bulan Derrick Williams‘ı getirdi. Deron Williams‘ı bir şekilde yakaladı. Andrew Bogut sakatlanmasa o da büyük bir başarı sayılabilirdi. Belki de en önemlisi David Blatt‘i sezon ortasında kovup Tyronn Lue‘yu takımın başına getirdi. Evet, bunların hepsini yapan adam David Griffin. Anlayacağınız adam bu işi biliyor.

Golden State Warriors‘ın basketbolu değiştirdiği açıkça belli olurken, yine David Griffin takımın anlayışını 2015 senesindeki sıkışık ve sert oyundan, 2017 senesinde gördüğümüz pace and space’e çevirdi. Bu sene LeBron kariyerinin en efektif hücum senesini geçirdi ve Cavaliers rekor üstüne rekor kırdı. Evet Haziran ayında açıkça gördük ki Kevin Durant hamlesi ile bu raundu Warriors kazandı. Fakat Cavaliers’ın da müthiş bir takım olduğunu, diğer 28 takımdan çok daha üstün olduğunu da gördük. Finalleri kaybetmenin ardından bir kaç gün geçmesinden David Griffin yine kolları sıvadı. Warriors’a kafa tutabilecek bir canavar yaratmak adına Paul George ve Jimmy Butler‘a var gücüyle saldırmaya başladı. David bu hamlesi ile LeBron’a “Takımda kal, biz yine gerekli hamleleri yapacağız” güvenini verdi. Takım ve Griffin arasında öyle bir ilişki vardı ki bu sene Doğu Konferansı şampiyonu olduklarında sahneye onu çağırdılar.

Griffin bütün bunların karşılığında ise Dan Gilbert’ın egosuna takıldı. LeBron ile beraber kazanmayı öğrenmiş birini takımda tutmadı. Takımın sevdiği bir figürü kapı dışarı etti ve belki de sahipliği ettiğin takımın sonunu getirdi.

LeBron James “Bana şampiyonluk için gerekli parçaları bulan ve getiren adamı yolladınız” dese, kim ne diyebilir? Kral’ın 2018 senesinde Los Angeles’a taşınacağı dedikodusu her geçen büyüyor. LeBron bu David Griffin kararında “hayal kırıklığı” yaşadığını belirtirken “gelecek ile ilgili endişe duyduğunu” da ekledi. Bu saçma hamlenin zamanlaması ise bu endişenin nedeni. Dan Gilbert’ın o yazdığı hakaret dolu mektuptan beri yaptığı en kötü şey belki de Griffin’i tutmamak oldu.

Şu an takas hareketleri NBA’de görülmemiş bir seviyede. Paul George, Jimmy Butler, Kristaps Porzingis, Blake Griffin, Gordon Hayward dedikoduları havada uçuşuyor. Draft hakkı bulunmayan Cavaliers’ın bu süper starlardan birini kadrosuna katabilmesi için David Griffin gibi işini bilen birine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Elinde olmayan draft haklarını üçüncü bir takımdan bulacak, farklı takımların zayıf noktalarını bilerek onlara odaklanacak, bazılarının iyi niyetini süistimal edecek tecrübeli bir kukla oynatıcısına ihtiyaç var. Fakat Dan Gilbert’ın yerini doldurmak istediği isim ise Chauncey Billups. Yöneticilik geçmişi hiç bulunmayan, ESPN’de yorumculuk yapan eski bir NBA oyuncusu. Adamın o kadar tecrübesi yok ki, eğer Billups bu pozisyona gelirse onun için ayrı bir alt yönetici daha işe alınacak. Bu kişinin görevi Billups’ın tecrübesinin yetersiz kaldığı günlük yönetici işlerini yapmak olacak.

Şaka mı yapıyorsun?

Warriors’a finalde kaybetmişsin. Bir hamle yapman gerekiyor. Kulübün üzerindeki muhteşem başarı baskısı yetmiyormuş gibi 2018’de LeBron’u evde tutmanın baskısı da var. Ve seni 3 kez finale taşımış adamın kontratını uzatmıyorsun öyle mi? Şu an merak ediyorum, takas yapmak isteyen takımlar Cavaliers’da kimi arıyor? Telefonun ucunda bu görüşmeleri kim yapıyor? Diyelim ki Billups, Carmelo Anthony‘i bu takıma gibi saçma bir takas yaptı. (Carmelo’nun bu saatten sonra hiç bir takıma faydası olacağına inanmıyorum) Bunun sorumlusu kim olacak? Billups mı yoksa bunlara izin veren Dan Gilbert mı?

Kral James duygularını ve gururunu bir kerelik kenara koydu. Dan Gilbert’a rağmen Cavaliers’a tekrar döndü. Fakat artık Gilbert’ın saçmalıkları ile uğraşacak vakti yok. Şehrin 50 senedir hasret olduğu şampiyonluğu da getirdi ve mayıs ayında dediği gibi kanıtlaması gereken bir şey de yok. Tek istediği şey Michael Jordan’ı kovalamak, olabildiğince şampiyonluk yaşamak ve ismini tarihe kazımak. Eğer Kral 2018’de ayrılırsa bunun en büyük nedeninin bu karar olacağına inanıyorum. Çünkü Gilbert bu hamlesi ile LeBron’u kovaladığı her şeyden bir adım daha uzaklaştırdı.

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#165 - 13.06.2022 10:07
25 Yaş Altındaki En İyi 10 Oyuncu

Usta isimler yaşlanırken, gözümüz genç oyunculara yöneldi. LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden gibi isimlerin olduğu dönem kapanmaya yüz tuttu. Biz NBA severler yeni oyunculara alışmakta zorlansa da, yapacak başka bir şey yok. Alışmak ve sevmek zorundayız; çünkü biz bu kuruluşu, biz bu oyunu seviyoruz. Bu makalemizde ise, ESPN’in hazırladığı, 25 yaş altındaki en iyi 10 oyuncuya bakacağız. Hazırsanız başlayalım.

10. Shai Gilgeous-Alexander (SGA)

Ligde 3.sezonuna giren SGA, bu sezon üst seviyede oynuyor. İlk iki sezonunda 14.6 sayı, 4.2 ribaunt, 3.3 asist, 1.2 top çalma ve 0.6 blok ile oynadı. Bu sezon ise 23.7 sayı, 4.7 ribaunt, 5.9 asist, 0.8 top çalma ile oynuyor. İşin büyüleyici kısmı ise en yüzdeli sezonunu yaşıyor. Maç başına 4.9 üçlük deneyen Shai, %41 yüzde ile en az 2 üçlük buluyor. 22 yaşındaki genç oyuncu, bu harika patlama ile ESPN’in 10. sırasında yer aldı.

9. Bam Adebayo

Bu adam nasıl 23 yaşında? Görüntü olarak oldukça yaşlı gözüken Adebayo, henüz 23 yaşında. Heat ekibinin çok sevdiği ve elinde tutmak istediği genç oyuncu, son iki sezonda patlamasını yaşadı. İlk iki sezonunda 8 sayı, 6.5 ribaunt, 1.9 asist, 0.7 top çalma ve 0.7 blok kaydeden 2.06’lık pivot Adebayo, son iki sezonunda oldukça gelişti. 2019 – 20 sezonunda Miami Heat ekibinin finale yükselmesini sağlayan parçalardan biriydi. 2019’dan bu yana kaydettiği istatistikler şu şekilde: 17.2 sayı, 9.9 ribaunt, 5.2 asist, 1.1 top çalma, 1.2 blok. Bunların yanında 1 kez All – Star seçilerek, 2019 – 20 sezonunda Yılın Savunma Beşi’ne seçildi. Bunlar da onu, ESPN listesinde 9. sıraya yerleştirdi.

8. Devin Booker

Devin Armani Booker, Book. 70 sayı kariyer rekoruna sahip, belki de NBA’de değeri en az bilinen oyuncu. Son üç sezondur 26.4 sayı, 4.2 ribaunt, 6.1 asist, 0.8 top çalma ve 0.2 blok ortalamalarına sahip. Sayı makinesi olan Booker, 10.000 sayı barajını geçmek üzere. Ancak başarı paneli oldukça eksik. Genç ve yetenekli yıldız Booker, sadece 2 kez All – Star olabildi. Bunun yanında 2015 – 16 Yılın Çaylak Beşi’ne seçildi. Bunun dışında, MVP, şampiyonluk şeklinde başka hiçbir başarısı yok. Dileriz ki, kendisini bulur. Hak ettiği tüm başarılara ulaşır.

7. Ben Simmons

Lige kısa forvet olarak gelen Simmons, ilk sezon oynamadıktan sonra oyun kurucu poziyonuna geçiş yaptı. Embiid ile harika sinerji yaşayan Simmons, Philadelphia’nın şimdiden dokunulmaz olarak gördüğü bir oyuncu oldu. 2017 – 18 Yılın Çaylağı seçildi. 2017 – 18 Yılın Çaylak Beşi’ne seçildi. 3 kez All – Star oldu. 2019 – 20 NBA’in En İyi Beşleri’ne seçildi. 2019 – 20 En İyi Savunma Beşi’ne seçildi. 2019 – 20 sezonunda top çalma lideri oldu. Bütün bunlar, onu ESPN’in 7. sırasına taşıdı. Sizce daha yukarda mı olmalıydı?

6. De’Aaron Fox

Fox’un paragrafına bu şekilde girmek istemezdik ancak kendisinin hiçbir “resmi” başarısı yok. Tıpkı üstte verdiğimiz örnekler gibi. Ancak kendisi inanılmaz bir seviyeye geldi. 2017’de birçok kişi onun hakkında “Bu çocuğu gözden kaçırdınız!” dedi. Fox, o sene 5. sıradan seçildi. İlk sezonunda 11.6 sayı, 2.8 ribaunt, 4.4 asist ve 1 top çalma ile oynayan Fox, bu sezon harikalar yaratıyor. Bu sezon yaptığı harika ortalamalar şu şekilde: 24.7 sayı, 3.4 ribaunt, 7.2 asist ve 1.4 top çalma. Bunların yanında istatistiklere düşmeyen estetik sayılar, nefis paslar! Bütün bunlar sayesinde De’Aaron Fox, listede 6. sırada yer aldı. Ne düşünüyorsunuz?

5. Jayson Tatum

Belki de listenin en sansasyon yaratan ismi. Daha üst sıralarda bulunması gerektiği çoğunluk tarafından düşünülse de, ESPN, Tatum’ı 5. sıraya koydu. 2017’de Boston Celtics tarafından 3. sıradan seçilen Tatum, geleceğinin tehlike olduğu bariz bir şekilde görülen bir oyuncu. İlk sezonunda 13.9 sayı, 5 ribaunt, 1.6 asist ve 1 asist ortalamalarını kaydetti. Günümüzde Boston ekibine liderlik yapacak kademeye geldi. 2017 – 18’de Yılın Çaylak Beşi’ne seçildi. 2 kez All – Star oldu. 2019 – 20’de Yılın Beşleri’ne seçildi. 2020 – 21 sezonunda 25.7 sayı, 7.1 ribaunt, 4.2 asist ve 1.3 top çalma ile ilerliyor. Yavaş yavaş tarihi bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Tatum, ESPN’in 5. sırasında yer aldı. Sizce kaçıncı sırada olmalıydı?

4. Donovan Mitchell

Utah Jazz’in smaç şampiyonu Donovan Mitchell, 24 yaşında. Lige geldiği ilk günden beri harika işler gösteren Mitchell’ın, henüz 20 sayı ortalamanın altına düştüğü bir sezon yok. Üstüne üstlük, her sezon kendine katarak ilerlemeye devam ediyor. Belki de ileride MVP olduğunu göreceğimiz Mitchell, 2 kez All – Star oldu. Utah Jazz’in başarısından da anlayabileceğimiz gibi, Spida, en iyi sezonunu 2020 – 21 sezonunda yaşıyor. Bu sezonki istatistikleri şu şekilde: 26.3 sayı, 4.5 ribaunt, 5.3 asist ve 1 top çalma. Güncel liste ile takımı, batının en iyisi durumunda. Donovan ise bu senaryoda baş rol oynuyor. Sizce Donovan hak ettiği sırada mı?

3. LaMelo Ball

Çaylak mı çaylak! Çaylak, ama ne çaylak! Michael Jordan’ın bile takdir ettiği bir çaylak! LaMelo Ball, yaşadığı sakatlığa kadar harikalar yaratıyordu. 19 yaşındaki genç oyuncu, istatistikler bir yana, görsel olarak harika işler başardı. 1 kez triple – double yaptı. 15.9 sayı, 5.9 ribaunt, 6.1 asist, 1.6 top çalma gibi ortalamalar kaydetti. Başarılı oyun tarzıyla Charlotte Hornets’a ilaç gibi geldi. Ne yazık ki sakatlandı, ancak bu onu listede alt sıralara atmadı. En iyi 10 oyuncu listesinde Ball, 3. sırada yer aldı. Sizce çaylak bir oyuncuya göre çok mu yukarıda, yoksa tam yerinde mi?

2. Zion Williamson

Makine, canavar, tosun Zion. İlk sezonuna çok geç başladı. Sakatlıklarla uğraştı. Buna rağmen 2019 – 20 sezonunda Yılın Çaylak Beşi’ne seçildi. 4 numara oynayan solak Zion, henüz 20 yaşında. 2020 – 21 sezonunda bomba gibi! Rakiplerinden üstün olduğunu bu sezonda ortaya koydu. 2020 – 21 sezonunda Zion; 26.8 sayı, 7.2 ribaunt, 3.6 asist, 0.9 top çalma ve 0.7 blok ortalamalarını tutturdu. Ayrıca Zanos, 1 kez All – Star oldu. Sakatlıkların engel olmadığı senaryoda Zion’u çok fazla başarı bekliyor. Siz olsanız, Zion’ı 2. Sıraya koyar mıydınız?

1. Luka Dončić

El Matador, The Don, Wonder Boy, Swaggy L, Cool Hand, LUKA MAGIC! Slovenya doğumlu Luka, 22 yaşında. Ancak yaptığı her işi, bir usta edasıyla yapıyor. 2018 – 19’da Yılın Çaylağı ödülünü aldı. Aynı sezon, Yılın Çaylak Beşi’ne seçildi. 2019 – 20’de Yılın En İyi Beşi kadrosuna alındı. 2 kez All – Star oldu. Tıpkı Donovan Mitchell gibi, henüz 20 sayı ortalamanın altına düştüğü bir sezonu yok. İlk sezonunu 21.2 sayı ortalama ile bitirdi. Muhteşem son saniye basketlerine imzasını attı. 2. sezonundan itibaren MVP yarışlarında yer almaya başladı. Tarihin en iyi Avrupalı oyuncusu olma yolunda aday olduğunu düşünen insan sayısı oldukça çok! ESPN’in en yetenekli genç oyuncusu Luka Doncic’in bu sezonlu istatistikleri şu şekilde: 28.5 sayı, 8.1 ribaunt, 8.7 asist, 1 top çalma ve 0.6 blok. Dileriz ki başarıları daim, sakatlıklar ondan uzak olur.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#166 - 13.06.2022 14:33
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#167 - 13.06.2022 17:18
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#168 - 13.06.2022 17:35

Şehirde Kaos Bitmek Bilmiyor! 
Yayımlanma: 13 HAZİRAN 2022, PAZARTESİ 16:00  JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Son zamanlarda Vice şehri sokaklarında kaosun durmak bilmemesi ile birlikte sabah saatlerinde yaşanan ırkçılığın yanı sıra olay sırasında mağduriyet altında kalan şahısların yaralanması ile son buldu! Kimlikleri henüz tespit edilemeyen saldırganların birer motorcu çetesinde dahil oldukları bilgi dahilinde.

Mağdurlar araçları ile birlikte şehirde sehayat ederken maskeli motorcu gruplarına  denk gelmesi ile beraber  ortada bir trafik kazası gerçekleştiği ve iki tarafında anlaşamaması üzerine ırkçılığın devam etmesi ile birlikte olay yerinde maskeli şahısların silah patlatması sonucu  2 ağır yaralı mevcut.

Olay yerine VCPD ve VCFMD ekiplerininde dahil olması ile birlikte yaralıların hastaneye kaldırılması sonucu durumlarının ağır olduğu belirtildi.
VCPD ekipleri aldıkları bilgileri basına aktarmaktan çekinmedi. Olay yerinde bulunan Memur Tedrick'den aldığımız bilgilere göre
maskeli şahısların MAC-10 marka silah ile mağdurları yaraladıkları ve son zamanlarda Market Caddesinde ve Verona taraflarında silahların
günden güne daha sık patlaması sonucu bölge,  VCPD ekipleri tarafından güvence altına alınmıştır.

VCPD ekipleri bölgenin etrafında bulunan kamera görüntülerine ulaşıp, saldırganların kimliklerini tespit etmeye çalışacak. Vice şehrinde bitmek bilmeyen terörizm saldırıları  günden güne daha fazla masum insanın  katledilmesine yol açıyor.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok