Konu: Kentish Crescent, çalıntı model  (Okunma sayısı 382 defa)

#0 - 20.04.2022 20:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kentish_Crescent @stenly
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tarreion Snyder - Keywon Rees / @Azovski36 - @Kasal
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2022 bakımı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17.11.2021 15:15:18 civarında eklettiğim, SS'te gözüken modelimi Kentish_Crescent @stenly   isimli karakterde gördüm. Skini ben kendim rel bir body üzerinden yaptım fakat çalıntı olduğu net bir şekilde ortada. Arkadaş texture'ların sadece photoshoptan rengini değiştirmek ile yetinmiş. Aynı zamanda aynı skinin farklı renki versiyonlarını da @Kasal ve @Angeras1910 attırmıştı, @Angeras1910 şu an banlı, ben ise skine geçtiğimiz günlerde değişim attım. @Kasal 'da ise hâlâ duruyor, benim de profilimden bakacak olursanız skinimin fotoğrafı aynı, çalınan skinin fotoğrafı. Arkadaş skini cache mining yolu ile mi elde etti  bilmiyorum fakat model çalıntı, üçüncü kişiler tarafından onunla paylaşılmış da olabilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
Kanıtlar;

Skini attırdığım ticket;

Forum görüntüleri;

Çalıntı modelin oyun içi görüntüsü;

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 20.04.2022 21:17 RenaX »

#1 - 20.04.2022 21:09
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş texture rengini değiştirerek anlayamayacağımızı zannetmiş xd  ::)

Ayrıca benim kafamı kullanıyor, incelerseniz görebilirsiniz.

#2 - 22.04.2022 15:19
Arkadaş şikayetin farkında, bana discord üzerinden ulaştı. Savunma yapmamayı seçiyor. @Lia

#3 - 23.04.2022 19:25
Skini https://vk.com/chllskins bu vk sitesinin dc sunucundan aldım ddeğiştirip yüklettim. Paylaşıldığı için yüklettirdim.

#4 - 23.04.2022 21:21
Skini https://vk.com/chllskins bu vk sitesinin dc sunucundan aldım ddeğiştirip yüklettim. Paylaşıldığı için yüklettirdim.
Chill Skins'in zaten ne olduğunu herkes biliyor.

#5 - 23.04.2022 22:20
tamam kanka chllskins vk rell'den almışsın. Sonuçlanabilir

#6 - 28.04.2022 13:06
Alıntı
ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Bahsi geçen skin cache mining tarafından elde edilmesi sebebiyle silinecek ve değişim hakkı tanınmayacaktır. @stenly