Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante Chukwuebuka @shunre Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/4/2022 02:13İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizle c bug c rollYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş burayı dm sunucusu sanıyor olacak ki çok rahat c bug ve c roll atıyor, buna rağmen düşüyorŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/y1s2msEk açıklamalar(varsa):
Gecenin 3'ünde az önce vurduğum iki adamın Ocean Bar'da social rp yaptığını görünce kendimi tutamadım biraz eğlendim Savunman yoksa yetkili kararını bekleyebiliriz. Silahı da üzerimde başka bir olay için tutuyordum, gelip zorla o silahı bana kullandırttınız.Ayrıca bu nasıl bir alışkanlık anlayamadım, videoda 10 kere c roll atıyorsun, alışkanlıktan bir kere atarsın iki kere atarsın
d-dostum bu adamlar yukey, british rolü yapıyor you got me? hem de surenoda, karakterinin adı da Shevon Jabbari tehlikeli olmalılar, şikayet konusunu daha fazla kirletmeyin lütfen, moderatöre rapor et seçeneğini kullanmak istemiyorum.