Konu: [20.04.2022] Maurico Carbolla - Deathmatch  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 20.04.2022 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 33963  ( Maurico Carbolla ) @FlameRainn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victor Woods @egemeeen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2022 17:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarihte karakterim Victor Woods ile devriye atıyordu. East Beach tarafında gezinirken bir anda Maurico Carbolla shotgun çekerek polislere ateş açmaya başladı. Ateş açmasının sebebini "karakterini aşağılamamız" olarak belirtti, yanlış olduğunu düşündüğüm için şikayet oluşturdum. Kendisiyle birebir rolümüz olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 20.04.2022 17:26
Savunma gelecek.

R$U

*
#2 - 20.04.2022 17:41
Öncelikle selamlar, kolay gelsin. Olay çok yanlış iletilmiş, doğrusu olarak yazıyorum. El Corona bir birlik üyesiyim, mahallemize gelip aşağlamlar da bulundular. Karakterim de bu aşağlamaları kendine ve mahallesine yediremediği için onlara ateş açtı. Bura da bir DM göremiyorum, gerekli kanıtları aşağıya bırakıyorum.
Ayrıca eklemek isterim, karakterim kendisini mahalleye kanıtlamaya çalışıyor bu süreçte de aşırı koruyucu davranıyor.

R$U

*
#3 - 20.04.2022 17:42
Yani öyle dendiği gibi karakterimi aşağlamak sonucun da sıkmadım, sıkmam da öyle bir rol izlemiyorum.

#4 - 20.04.2022 17:43
Spoiler: GösterGizle
Öncelikle selamlar, kolay gelsin. Olay çok yanlış iletilmiş, doğrusu olarak yazıyorum. El Corona bir birlik üyesiyim, mahallemize gelip aşağlamlar da bulundular. Karakterim de bu aşağlamaları kendine ve mahallesine yediremediği için onlara ateş açtı. Bura da bir DM göremiyorum, gerekli kanıtları aşağıya bırakıyorum.
Ayrıca eklemek isterim, karakterim kendisini mahalleye kanıtlamaya çalışıyor bu süreçte de aşırı koruyucu davranıyor.

Sizin karakterinize karşı söylenilen bir söz değil. Etrafta dolaşırken rol yapıyorduk, ekranınıza yansımış ve böyle bir görüntü olmuş. South Side birliğinin tüm üyeleri kendini kanıtlamak için sürekli çatışıyor mu?
« Son Düzenleme: 20.04.2022 17:46 Avocado »

R$U

*
#5 - 20.04.2022 17:47
Tekrardan belirtliyorum karakterime karşı söylenmesine gerek yok orada da "doğu yakası çingenleri" denmesi yetiyor zaten. Ayrıca aracınız ile çok yakınımdan geçtiniz, bunu duymamama imkan olmadığını da belirtmek isterim.

R$U

*
#6 - 20.04.2022 17:49

Sizin karakterinize karşı söylenilen bir söz değil. Etrafta dolaşırken rol yapıyorduk, ekranınıza yansımış ve böyle bir görüntü olmuş. South Side birliğinin tüm üyeleri kendini kanıtlamak için sürekli çatışıyor mu?

Sürekli çatıştığımızın ne alaka  olduğunu anlamadım, karakterimi bu şekil de yönetiyorum. Dediğim gibi mahalle de boy gösteren bir genç, mahallesini savunuyor söz kondurmuyor yani.

#7 - 20.04.2022 17:57
Tekrardan belirtliyorum karakterime karşı söylenmesine gerek yok orada da "doğu yakası çingenleri" denmesi yetiyor zaten.
Alıntı
Çingeneler, aslen Kuzey Hindistan kökenli olup günümüzde ağırlıklı olarak Avrupa'da yaşayan göçebe bir halk.

Herkesin AFK olduğu bir bölgede hangi karakterlere neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamadım. Gönderdiğiniz ekran fotoğrafında kimse bir şey yazmıyor, öylece yan yana bekliyorsunuz. Yazılan cümlede hakaret içerikli hiçbir şey yok, olsa bile bu polise ateş açmanız için yeterli bir sebep değil. Tek başınıza polise ateş açıp öylece kaçıyorsunuz ve karakterinizi deneyimli bir seri katil olarak yönetiyorsunuz. Yaptığınız ve düşündüğünüz rol tarzının uygun olduğunu sanmıyorum.

R$U

*
#8 - 20.04.2022 18:04
Attığım PM den seri katil olduğumu belirtmemişim. Ve yan yana afk olmamız hakeret ediceğiniz anlamına gelmiyor. Bir onaylı hood içerisin de yapıyorsunuz bir de bu hakaretleri. Yanım da olduğunu gördüğüme göre de afk olmadığımı anlıyoruz. Rolümü sorgulamanız çok saçma, kime ne uygun olduğu size kalmamış. Ayriyetten pm üzerinden parmak izlerinizden bulacağız seni, onaylıyor musun demen de çok saçma. Ben hayır izin vermiyorum dediğim de gerçekten de beni bulamıcakmıydın anlamadım?

R$U

*
#9 - 20.04.2022 18:11
İsterseniz yönetim kararı bekleyebiliriz, problem yok. @Avocado