Konu: Beşiktaş I Valerien Ismael sizce başarılı olur mu?  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 20.04.2022 09:55
Sabah sabah uyku tutmuyor, üstüne de çok sıkılınca açmak istediğim bir konu oldu :p
Biliyorsunuz ki geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu sezon aşırı şanssız ve çalkantılı bir dönem geçiriyor. Maalesef bu durum ben dahil bir çok Beşiktaş taraftarını şaşırtıp üzdü. Bence bu sezonun en kötü olaylarından birisi de değişen hocalar. Madde olarak döküp açıklayalım.

Sergen Yalçın;
Bence Sergen Yalçın, bu sezon aldığı sonuçlardan sonra maalesef ki çok negatif bir hava salmaya başladı takıma (Oyuncu gol atamıyorsa ben ne yapabilirim? Top oynamayı bildiğini biliyoruz.) gibi açıklamaları bence amatörce. Bunun haricinde, yönetimin yaptığı geç transfer dönemi ve hoca ile yaşanan polemikler. Hocanın sonu bu oldu bence. Unutmadan söyleyeyim, 6 maçlığına gelen Pjanic, gol atma sorunu çekip gol kralı olan Batshuayi, büyük umutlarla gelen ama çöp olan Alex Teixeira vb transferler hocayı bitirdi.

Bir döneme daha girmiştik, çoğumuzun sempati duyduğu ancak işlerin yürümediği Önder Karaveli;
İlk geldiği zaman altyapı hocası, nasıl takım çalıştırabilir algısına girdiğimiz adam, uzun süre devam eden mağlubiyet serisini sonlandırdı ve kısa da olsa hoş bir hava kattı takıma. Üstüne bir de Antalya maçında kupayı alınca pastaya süs oldu, gönlümüzü Emirhan İlkhan gibi genç isimleri sahaya sürmesiyle de fethetti yeterince. Düzeyi bu takım değildi, maalesef bir alt ligin hocası bence Önder hoca.

Gelelim konumuzun asıl adamına, VALERIEN ISMAEL HOCAM;
Hocam o kadar bilgili, profesyonel ki bunu ilk maçında anladık. Şampiyonluğa giden Trabzonspor'u duman etti, sahada adım attırmadı. Prese boğdu, yok etti bence Trabzon'u hoca. Onun haricinde sürekli antrenman yaptırması, antrenman tempoları ve saha kenarında hakeme, oyuna etki edişleri de çok önemli. Bir hoca agresif olursa, takımını başarıya iter. Ben hiç gaz olmadan yanan çakmak görmedim. Hoca öyle bir gaz veriyor ki, oyuncular adeta yanacak potansiyele geliyor, bence hoca seneye istediği sistemi daha iyi oturtur, uzun süreli bir proje yakalarsa, Beşiktaş'ı kimse durduramaz diye düşünüyorum, çok farklı hoca. İngiltere'den geldiğini belli ediyor.
Sizce hoca Beşiktaş'ta başarılı olur mu?
« Son Düzenleme: 20.04.2022 10:14 Voilancy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.04.2022 10:23
3 maç için gayet iyi bir performans sergiledi, takıma bu kadar kısa sürede adapte olması ve takımın ona bu kadar kısa sürede adapte olması iyiye işaret. Şimdiye kadar 3 maç için konuşursak hiçbir mağlubiyet almaması da başarılı gideceğine dair taraftara umut veriyor, takımı iyi gazladığına da katılıyorum. Umarım hayırlısı olur, Beşiktaş bu sezon toparlayamaz gibi geliyor, en azından şampiyonluk yolunda ama bir sonraki sezon harikalar yaratabilecek kapasiteye erişti. Daha iyi ve seçici transferler ile bu iş tamam diyebiliriz.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Voilancy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.04.2022 13:26
Bizim problemlerimiz hocadan kaynaklı değil. İsmael kaliteli kumaş, evet. Ancak Aboubakar gibi adama 3 kuruş daha fazla vermemek için gidip milyon Euro'ya kazma, kazma değil aslında ama yaptıkları tam anlamıyla kazmalık, Bats'ı aldık. Transfer politikasında düzenlemeler yapmamız lazım. Düzenleme çekersek seneye iddialı gireriz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.04.2022 13:31
Bizim problemlerimiz hocadan kaynaklı değil. İsmael kaliteli kumaş, evet. Ancak Aboubakar gibi adama 3 kuruş daha fazla vermemek için gidip milyon Euro'ya kazma, kazma değil aslında ama yaptıkları tam anlamıyla kazmalık, Bats'ı aldık. Transfer politikasında düzenlemeler yapmamız lazım. Düzenleme çekersek seneye iddialı gireriz.
Aboubakarın olayı o değil, Talisca hatırlıyorsan sezon ortasında bir gönderi paylaşmıştı. "Kavuştuk" adı altında. O zamandan beri gideceği kesin bence, Aboubakar bilerek oynamadı, istediği para verilirdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.04.2022 13:32
Ki başımıza ne geldiyse bu sezon yapmaya kalktığımız yıldız transferler yüzünden oldu. CL'den elendikten sonra Pjanic oynamadı, Teixeira yokları oynuyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.04.2022 13:41
Aboubakarın olayı o değil, Talisca hatırlıyorsan sezon ortasında bir gönderi paylaşmıştı. "Kavuştuk" adı altında. O zamandan beri gideceği kesin bence, Aboubakar bilerek oynamadı, istediği para verilirdi.

O paylaşımdan sonra da Aboubakar oynadı, ambargo koydu. Sözleşmesinde madde vardı, yirmi sekiz-otuz maç mı ne? O kadar maça çıkarsa uzatılacak diye. Aboubakar son bir maç kala çıkmayı bıraktı. Evet, yüksek bir miktar verdi Araplar. Ancak Aboubakar bana kalırsa yine önceliğini bize verdi. Kavuştuk diyebilir, normal. Bu olayın vakti o günlere dayanıyordur. Yönetim birkaç kuruş daha fazla verse eminim ki Aboubakar kalmayı seçerdi. Önünde Cl, yeni sezon gibi kupalara koşacağı bir dönem vardı.

Aboubakar kariyerinde 2 defa düştü. İkisinde de Beşiktaş onu ayağa kaldırdı.

Pjanic konusunda bana kalırsa CL'de iyi başlasaydık o adam oynardı. İlk geldiği maçlarda harikalar yarattı. Ancak CL'de ve ligde gelen mağlubiyetlerden sonra "Niye oynuyorum ki?" dedi. Ve orada işin ucunu bıraktı. Aboubakar veya Cenk olsaydı bu senaryoda işler farklı olurdu.

Texeira konusunda yorum yapmıyorum, herif oynamıyor. Boş topçu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.09.2022 19:43
Top yuvarlak, ne olacağını bilemeyiz, bu kadar basit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok