Konu: [20.04.2022] Mathias Alvaro - Polise Sığınma  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2022 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mathias Alvaro - @FreddyJobs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raika Shields

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal karakterin polise sığınması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mathias, birlik bölgesinde yaralı durumdayken karakteri yerden kaldırıp kameranın görmediği bir kenara çekiyoruz ve anında olay yerinden ayrılıyoruz. Daha fazla rolde bulunmuyoruz. Geri kalan rolde başkası tarafından gasp edilmiş anladığım kadarıyla. Bu sırada karakteri "Ölmüşlerinizi s*keceğim." gibi rollere girişiyor. Bu kadar sicil kaydı olan bir karakter bariz illegal. İllegal karakter polise sığınıp bizi ihbar etmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hatalı rolün sonucunda kaybettiğim silahı geri almak istiyorum.

« Son Düzenleme: 20.04.2022 00:57 Natu »

#1 - 20.04.2022 01:13
İlk olarak IC hapise girdiğim tarih 15.04 fakat ben polise kamera kayıtlarını ayın 12'sinde attım. Alınan ekran görüntüsü karakterim henüz il-legal aktivitede bulunmadan alınmıştır. Alınan ceza ile atılan ekran görüntüsünün arasındaki tarih farkı bariz bir şekilde görülmektedir.
İkinci olarak ise polise ss attıktan sonra eğer bu yaptığım rol dışı bir şey değilse yapılabileceğini söyledim ve bana bunun aksi bir cevap gelmedi.

Bu sebeplerden dolayı sunulan kanıtların tutarsız olduğunu düşünmekteyim.

Gereken kanıtlar ektedir:

Attığım ekran görüntülerinde tam olarak anlaşılamayacağını düşündüğümden bunu da atma gereksinimi duydum.

#2 - 20.04.2022 01:52
Yapılan rolle alakamı hala çözemedim. Kameranın görmediği yerde rolden ayrılıyorum zaten. CCTV rolünün suyu çıkartılmış gibi, El Corona'nın her köşesini görmüyor ya bu kamera?

#3 - 20.04.2022 07:20
Savunma geçerli.