Konu: Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2022 04:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SerdarÇoşar - Meeuwis Bakker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi PM üzerinden yaptığım/yapacağım/yapmadığım rolü yanlış bir şekilde sorgulamaya yelteniyor, açıkcası bu durumdan rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/914240599639592980/965781060237557850/samp_18_04_2022_21_26_17.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 19.04.2022 04:42
Selamlar, iyi günler dilerim öncelikle. Yaşanan olayı üzülerek sizlere anlatıyorum.

Gece saatlerinde düz yolda arabamı sürerken şikayetçi taraf ile bir kaza gerçekleşti, tam kaza rolü için emote vermeye başlıyordum ki arkadaş durmadı, basıp devam etti. Ben de ona kaza rolü yapması için pm attım, kaza rollerinin fast geçilmesi ya da yapılmaması benim için rol zevkini bozan bir konudur. Bana göre diğer arkadaşın rol zevki olmadığı için öyle bir pm attım, herhangi bir kırıcı veya irdeleyici bir söz kullanmak istemedim. Eğer üzdüysem veya kırdıysam özür dilerim, sunucu kurallarınca hatalı görülürsem cezalandırılabilirim, sorun değil. İyi günler dilerim.

#2 - 19.04.2022 10:18
Ortak Nezaket sınırları şüphesiz aşılmış. Oyuncularımızın birbirlerine bu şekilde PM'ler atmalarını istemiyoruz ancak kişi konunun altında özür dilemiş ve atılan mesaj da aşırı rahatsız edici değil, bu seferlik uyarmış olalım.