Konu: [19.04.2022] Cillian Russel - Türkçe terim  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 19.04.2022 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian Russel - @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.04.2022 / 00.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs rol esnasında "Türkçe terim" kullanmıştır. "mal" kelimesi türkçe terimdir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 23 level bir karakterin böyle hatalar yapması saçma, normalde bu tür şikayetler açmam fakat şahsın rolü böyle sonlandırması üzücü. Yönetici kararına bırakıyorum, iyi günler.

#1 - 19.04.2022 01:59
Altımdaki taksi gitti sonrasında araç ile alakalı takas konusu konuşuyorduk taksim gidince  iki dakika bırakamsını istedim  dalga geçer gibi  diyalog içerisinde iyi akşamlar iyi günler  takmıyormuş gibi konuşunca  felan  sonda bu kelimeyi kullandım. Hani takmıyormuş gibi konuşup diyalag da sonrasında gidipte en küçük şey de şikayet etmek de üzücü. Ceza alınacak  ise cezama razıyım.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#2 - 19.04.2022 16:06
Altımdaki taksi gitti sonrasında araç ile alakalı takas konusu konuşuyorduk taksim gidince  iki dakika bırakamsını istedim  dalga geçer gibi  diyalog içerisinde iyi akşamlar iyi günler  takmıyormuş gibi konuşunca  felan  sonda bu kelimeyi kullandım. Hani takmıyormuş gibi konuşup diyalag da sonrasında gidipte en küçük şey de şikayet etmek de üzücü. Ceza alınacak  ise cezama razıyım.
Yönetici kararı.

#3 - 19.04.2022 19:41
Selamlar,

Bu tarz kelimeleri rol içerisinde kullanmamanız gerekiyor. Rol içerisinde olan herhangi bir olumsuzlukta Türkçe terim yerine yabancı jargona uygun kelimeler kullanabilirsiniz. Bu seferlik uyarılıyorsunuz, tekrarında ceza alacaksınız. @Ertan