Konu: (18.04.2022) Rogelio Santos  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 18.04.2022 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AlbertDeSalvo Rogelio Santos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2022 20:00-20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gbi- CJ- trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker bölgesinde üstümde shotgun ile sanchezle afk bir şekilde duruyordum. Oyuna döndüğümde ise güvenli bölge de motorumun  Rogelio Santos tarafından çalındığını gördüm. Pm atarak uyardım, şikayet açacağımı söyledim. Arkadaş da tamam getiriyorum diyerek polis çağırdı ve shotgun'ım gitti. Sonrasında ise "ATLA ARKAMA KAÇALIM" tarzında pm'ler atarak trollemeye devam etti, böyle arkadaşlar yüzünden emeklerimiz gidiyor. Oynadığımız oyundan zevk almıyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Motorumu çalıp polisi çağırması :

Polislerin silaha el koyması :

Diğer SS'ler :
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Polis ile rolün dellenmesini, ic hapisten çıkarılıp silahımın geri iade edilmesini rica ediyorum.

#1 - 19.04.2022 15:09
Merhaba, savunmamı yapacağım.
Kişi motor üstünde değildi motor kilidi açık ve çalışır halde duruyordu motora bindim ve uzaklaştım cj gibi bir ihlal söz konusu bile değil.
GBİ'ye gelecek olursak zaten açık bir motora biniyorum /düzkontak veya /kilitkir yapmıyorum. Ayrıca madem GBİ neden GBİ olan bölgede 'Shotgun' ile geziyorsun araçta bile değilsin motorda Shotgun ile gezmen ne kadar GBİ'ye giriyor?
Burada motoru almam hatalıysa kusura bakmayın dediğim gibi kilidi açık ve çalışır durumdaydı /duzkontak rolüne bile girmedim.
Arkadaşın güvenli bölgede motor üzerinde Shotgun ile gezmesi hem GBİ hem de NONRP ihlaline giriyor ve silahını geri almak için böyle bir yola başvuruyor.

#2 - 19.04.2022 16:17
Merhaba, savunmamı yapacağım.
Kişi motor üstünde değildi motor kilidi açık ve çalışır halde duruyordu motora bindim ve uzaklaştım cj gibi bir ihlal söz konusu bile değil.
GBİ'ye gelecek olursak zaten açık bir motora biniyorum /düzkontak veya /kilitkir yapmıyorum. Ayrıca madem GBİ neden GBİ olan bölgede 'Shotgun' ile geziyorsun araçta bile değilsin motorda Shotgun ile gezmen ne kadar GBİ'ye giriyor?
Burada motoru almam hatalıysa kusura bakmayın dediğim gibi kilidi açık ve çalışır durumdaydı /duzkontak rolüne bile girmedim.
Arkadaşın güvenli bölgede motor üzerinde Shotgun ile gezmesi hem GBİ hem de NONRP ihlaline giriyor ve silahını geri almak için böyle bir yola başvuruyor.

Motorun üzerinde afk atmıştım, motorun üzerinde olmadığımı söylemişsin elinde SS veya video olarak kanıt sunmalısın. GBİ olan bölge de neden silahlı olduğumu hemen açıklayayım, çünkü hemen öncesinde savaş halinde olduğumuz bir birliğin üyesini kovalıyordum ve kendisi buraya kaçtı. Bende burada afk atıp ona şikayet açmak için uğraşıyordum o sırada. Ama senin o roldeki bütün amacın trol ve shotgun'ımın gitmesi üzerineydi. Polisi sen aradın, motora CR atmadığını söylüyorsun, kanıt sunmalısın. Zaten trol olduğun atttığın PM'lerden belli oluyor, savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 19.04.2022 21:57
Konuyu çarptırmanın beni suçlamanın bir anlamı yok.
Aracın üstünde değildin, CJ yaptığıma dair bir kanıtın varsa bunu sen sunmalısın CJ yapılmadı.
Sonuç olarak güvenli bölgede yaya bir şekilde pompalı ile duruyorsun ve bu yasak, ben sadece duran motora bindim ve gittim savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#4 - 19.04.2022 22:52
Karakter ceza alacak ve silah iadesi yapılacak, ayrıca role uymamak gibi bir lüksünüz bulunmuyor ihlal olsa da role uymak zorundasınız.

#5 - 21.04.2022 17:40
İade yapıldı.