Konu: Sonny Blanchard - Godmode  (Okunma sayısı 522 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2022 22:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Sonny Blanchard @notoriousR0GUE
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @prestij39 @Gobihan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile çatışırken 17 hit atıyorum, diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hitler atıyor, arkadaş düşmüyor, videoda net bir şekilde gözüküyor, godmode olduğundan şüpheleniyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek bir açıklama yok, lagdan olmadığını biliyoruz, anime giriyor, sebebini çok merakla ben de bekliyorum.

#1 - 18.04.2022 22:49
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 18.04.2022 22:58
Meraklanılacak bir şey yok, ufak-tefek işlerim var. Onların akabinde videoyu yükleyip buraya gönderirim.
Belirtmekte fayda var; kurduğunuz hitmarker sunucunun desteklediği bir şey değil. Hatalı tepki göstermesi gayet doğal bazen ping-lag tepkimeleriyle vuruş menzilini yanlış algılayıp böyle yanılgılara sebep verebiliyor, tavsiyem kullanmamanız yönünde.

#3 - 18.04.2022 23:00
Meraklanılacak bir şey yok, ufak-tefek işlerim var. Onların akabinde videoyu yükleyip buraya gönderirim.
Belirtmekte fayda var; kurduğunuz hitmarker sunucunun desteklediği bir şey değil. Hatalı tepki göstermesi gayet doğal bazen ping-lag tepkimeleriyle vuruş menzilini yanlış algılayıp böyle yanılgılara sebep verebiliyor, tavsiyem kullanmamanız yönünde.
Gerekirse yanındaki arkadaşını aynı menzilden vurduğumun videosunu yollarım, hitmarker düzgün çalışıyor. Siz videonuzu atın.

#4 - 18.04.2022 23:41

#5 - 19.04.2022 00:04
Ne hikmetse video üç saniyede bir kırpılmış, sana sıktığım yerlerinde hepsini kırpmışsın, kırpılmamış halini atamadın mı dostum? Eğer atmayacaksan yetkili kararını bekleyebiliriz, kırparak kendini daha çok şüpheli duruma düşürdün, tatmin olmadım. :garip:

#6 - 19.04.2022 00:06
Geçişlerdeki gereksiz yerleri kırptım, yetkili isterse tam halini de atarız da ne gerek var? Ateş ettiğin noktaların hepsi videoda zaten. Yetkili kararı tatmin eder seni, işi onlara bırakalım.

#7 - 19.04.2022 00:09
Geçişlerdeki gereksiz yerleri kırptım, yetkili isterse tam halini de atarız da ne gerek var? Ateş ettiğin noktaların hepsi videoda zaten. Yetkili kararı tatmin eder seni, işi onlara bırakalım.
Ateş ettiğim yerlerin hepsini kırpmışsın, yetkili kararını bekleyelim xD O:-)
« Son Düzenleme: 19.04.2022 00:12 shaazux »

#8 - 19.04.2022 00:32
İstenirse tam halini de atarız problem değil, ateş ettiğin tüm anlar burada da mevcut.

#9 - 29.04.2022 18:14
Merhaba, sekron hatalarından dolayı ortaya çıkmış bir hata. Herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.