Konu: Phil_Wheeler aktif rolde /q  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2022 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Phil_Wheeler @areNNN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Terrance_Bown

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/04/2022 1:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'te her şey açıkça belli zaten, brawl rolü sonrası düşünce bağlantısını kopartıp oyundan kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/g1cbjv19-yQB https://prnt.sc/Zu35E98MLyPc

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.04.2022 02:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.04.2022 18:11
@areNNN Savunmanızı gün içerisinde ekleyin.

#3 - 18.04.2022 23:46
Kanka internet gitti geri geldim tekrar neden OOC kin yaptınız

#4 - 18.04.2022 23:47
Hatta role devam ettik sonra eve girdik benle konuştun

#5 - 18.04.2022 23:53
2.5 yıllık rina oyuncusuyum şuan o sunucuda milyonlarım var rol yok diye buraya geldik Adam ooc kin tutmuş şikayet açıyor yani /q atmamışım orda kendi isteğiyle mi yazıyor geldim sonra role devam ettik OOC kin yapıp atıyorsunuz neyin ooc kini onudua anlamış değilim size aksi rol  yapan herkese sikayet açın,
Zenci mahallesinde yanınızda kadın rolü yapan size ahkam kesiyor daha rol bilmiyorsunuz hangi zenci mahallesinde gördün kadınların yönetimde gibi davrandığını yok sıkı kal yok öyle kal böyle olmuyor o işler, ROL bilginizi geliştirin size nacize tavsiyem baron değilisiniz fakirsiniz varoşsunuz kadınlar aranızda değil baş başayken yanınızda konuşabilir :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#6 - 19.04.2022 00:25
Kardeşim sen bizimle forum üzerinde nasıl konuşuyorsun. Varoş falan ayrıca rol bilgimizi aşşalıyorsun. Lütfen düzgün konuş. Sonuçlanabilir. @nautical

#7 - 19.04.2022 00:27
2.5 yıllık rina oyuncusuyum şuan o sunucuda milyonlarım var rol yok diye buraya geldik Adam ooc kin tutmuş şikayet açıyor yani /q atmamışım orda kendi isteğiyle mi yazıyor geldim sonra role devam ettik OOC kin yapıp atıyorsunuz neyin ooc kini onudua anlamış değilim size aksi rol  yapan herkese sikayet açın,
Zenci mahallesinde yanınızda kadın rolü yapan size ahkam kesiyor daha rol bilmiyorsunuz hangi zenci mahallesinde gördün kadınların yönetimde gibi davrandığını yok sıkı kal yok öyle kal böyle olmuyor o işler, ROL bilginizi geliştirin size nacize tavsiyem baron değilisiniz fakirsiniz varoşsunuz kadınlar aranızda değil baş başayken yanınızda konuşabilir :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rol bilmiyorsunuz diyip yanında gezdirdiğin adamın rol bilgisi gözlerimi yaşarttı gerçekten. https://prnt.sc/-DHRNIScH5TN

#8 - 19.04.2022 04:00
Adam rp ye yeni başlamış yavas yavas öğreniyor forum üzerinden nasil konuşuyorum mu saygı cercevesi içinde eleştiri yapıyorum senin adamının yaptığı aşağılamak ya mesele o değil kanka niye ooc kin besledin bana q felan atmadık geri geldik role devam ettik bunu sende biliyorsun yani anlamsız...  :vice: rp de böyle şeyler görmek üzücü:(

#9 - 19.04.2022 04:03
Neyse kanka ss almadığımı bilerek sikayet açmak olaydan 6 7 saat sonra şikayetin altinda admine forumda nasi konuşuyorsun demek belli zaten amacınız ooc değil ic düşmanlığınız olsun
Ramazan ayında tatsızlık olmasin.
son mesajim