Konu: Dobrin_Dzhurov, Maske_39491 DM şikayet  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2022 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dobrin_Dzhurov @ukicik Maske_39491

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyonte_Calhoun @ogulcanbasak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.18 22.19 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herif emotesiz şekilde gelip karakterime sıkıyor, sebepsiz yere.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/822801107360415754/965331892264132618/sa-mp-426.png

Ek açıklamalar(varsa): yok ceza almasını istiyorum.

#1 - 17.04.2022 22:49
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.04.2022 23:03
Henüz tanıtımınız bile yokken brawl ortasında silah çekerseniz vurulursunuz. Silah çeken arkadaşa PM'den ne yaptığını sordum, kendimize "dm atma izni" verdik dedi.

çektiği silah: GösterGizle

attığı pm: GösterGizle

Bölgeye sorunu silahla değil, lafla çözmeye geliyoruz, buna rağmen agresif rol yapıyorsunuz. Hatırlatmak istiyorum ki henüz tanıtımınız bile yok. Onaylı hoodunuz varmış gibi roller yapıyorsunuz, yaptığınız roller agresiflikten geçilmiyor. Bu rolleri yaptığınız sürece birliğinizin istediğiniz raddeye gelebileceğini sanmıyorum.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 17.04.2022 23:15
Henüz tanıtımınız bile yokken brawl ortasında silah çekerseniz vurulursunuz. Silah çeken arkadaşa PM'den ne yaptığını sordum, kendimize "dm atma izni" verdik dedi.

çektiği silah: GösterGizle

attığı pm: GösterGizle

Bölgeye sorunu silahla değil, lafla çözmeye geliyoruz, buna rağmen agresif rol yapıyorsunuz. Hatırlatmak istiyorum ki henüz tanıtımınız bile yok. Onaylı hoodunuz varmış gibi roller yapıyorsunuz, yaptığınız roller agresiflikten geçilmiyor. Bu rolleri yaptığınız sürece birliğinizin istediğiniz raddeye gelebileceğini sanmıyorum.

Boş boş laf sallamaya, muhabbet etmeye gerek yok. Arkadaşın birlik R20'sine kroşe çekiyor ve kavga başlatıyor, lafları çarpıtıyorsun onu anlamadım. Ortada anlaşmalı bir brawl yok kendi kendinize brawl başlattınız, agresif yapmamızın sebebi o arkadaşıb oluşum liderine yani R20'e kroşe çekmesi ve saçma sapan şeyler söyleyip tabiri caizse "racon" kesiyor. Olaylar uzayınca ve bitmeyince silah çektik bu kadar basit. Bu arada, önce kendi oluşumuna bak oradan sonra başka oluşumlara laf edersin.

İyi roller, tabii mümkünse.

#4 - 17.04.2022 23:18
Birlik R20'si diye alnında yazmıyor, tanıtımı olmayan bir birliğin R20'si olması da bir şeyi değiştirmez, siz tanıtımınız onaylanana kadar bir birlik değilsiniz. Sonuçlanabilir.

#5 - 17.04.2022 23:54
Merhaba, maskeli kişi benim. Bir birlik üyemin etrafını sarmışsınız daha sonrasında etrafı sarılan kişi iki-üç arkadaşını toplayıp yanınıza gelmiş. Kavga başlatmışlar. Sayıları zaten sizden az, dövebilirdiniz eğlenebilirdiniz kendi aranızda fakat kavgada silah çekmişsiniz. Olayı bana gelerek anlattılar, bende yanınıza geldim. Silahsız bir şekilde sizinle konuşmaya çalıştım, arkadaşlarım serseri rolü yaptığı için pek takmayın diyecektim de beni tersleyip posta koydunuz. İki adamıma sıktınız. Burada kavga dönmüş dedim, sizden birisi evet bir arkadaşının.... devamı görüntüde var. Sonra hoodunuz olmadığı halde sokağa sahiplenmeye çalıştınız, bu sokak bizim dediniz. Bizim de hoodumuz yok fakat öyle şeyler demiyoruz. Siz ateş edince DM olmuyor da biz sıkınca neden şikayet açıyorsunuz? Her şey rolle gelişip rolle devam ediyor.

#6 - 18.04.2022 18:30
Kavga doğaçlama başlıyor iki taraf değil. Anlaşmalı bir brawl da yok. Silahımı çekebilirim

#7 - 18.04.2022 19:34
Kavga doğaçlama başlıyor iki taraf değil. Anlaşmalı bir brawl da yok. Silahımı çekebilirim

Silah çektiğin andan itibaren ben de seni vurabilirim. Bunda bir problem yok, sonuçlanabilir.

#8 - 18.04.2022 20:38

Silah çektiğin andan itibaren ben de seni vurabilirim. Bunda bir problem yok, sonuçlanabilir.
Orada vurabilirdin o halde, silahına davranmak yerine olduğun yerde kaldın. Bunda da ben bir şey yapamam, sonuçlanabilir.

#9 - 18.04.2022 21:04

Orada vurabilirdin o halde, silahına davranmak yerine olduğun yerde kaldın. Bunda da ben bir şey yapamam, sonuçlanabilir.

Belimde taşıyabileceğim bir silahım yok, tüfeğimi alıp geldim ve ateş açtım. Her şeye cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz, gereken savunmayı yaptım ve sonuçlanmaya bıraktım.