0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Henüz tanıtımınız bile yokken brawl ortasında silah çekerseniz vurulursunuz. Silah çeken arkadaşa PM'den ne yaptığını sordum, kendimize "dm atma izni" verdik dedi. çektiği silah: GösterGizleattığı pm: GösterGizleBölgeye sorunu silahla değil, lafla çözmeye geliyoruz, buna rağmen agresif rol yapıyorsunuz. Hatırlatmak istiyorum ki henüz tanıtımınız bile yok. Onaylı hoodunuz varmış gibi roller yapıyorsunuz, yaptığınız roller agresiflikten geçilmiyor. Bu rolleri yaptığınız sürece birliğinizin istediğiniz raddeye gelebileceğini sanmıyorum.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizle
Kavga doğaçlama başlıyor iki taraf değil. Anlaşmalı bir brawl da yok. Silahımı çekebilirim
Alıntı yapılan: babyholdinglock - 18.04.2022 18:30Kavga doğaçlama başlıyor iki taraf değil. Anlaşmalı bir brawl da yok. Silahımı çekebilirimSilah çektiğin andan itibaren ben de seni vurabilirim. Bunda bir problem yok, sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: ukicik - 18.04.2022 19:34Alıntı yapılan: babyholdinglock - 18.04.2022 18:30Kavga doğaçlama başlıyor iki taraf değil. Anlaşmalı bir brawl da yok. Silahımı çekebilirimSilah çektiğin andan itibaren ben de seni vurabilirim. Bunda bir problem yok, sonuçlanabilir.Orada vurabilirdin o halde, silahına davranmak yerine olduğun yerde kaldın. Bunda da ben bir şey yapamam, sonuçlanabilir.