Konu: [ 17.04.2022 Zakhariy Kalashov ] Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 75 defa)

#0 - 17.04.2022 17:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zakhariy Kalashov - @TheKiller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Turner Lewis - @egemenba9

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2022 17:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gişe Kuralı İhlali

Alıntı
Spoiler: GösterGizle

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yapıyordum gişeye geldim Zakhary karakteri gişeyi açtı arkasından ben de açtım fakat beni gişeden geçirmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  [img width=1000

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 17.04.2022 17:22 MrBaDBoY »

#1 - 17.04.2022 17:18
Şahitliğimi Onaylıyorum

#2 - 17.04.2022 19:22
Söylenileleri kabul etmiyorum gişe kkuralı ihlali yapacaktı arkadaş bende tır la durdum önünde chat log ları görüyorsunuz bakın oradan ben parasını verdim o arkadaş parasını9 vermeden benim gişemden geçicekti geçmesin diyede önünde tır'la durdum gerekli cezayı arkadaş alsın lütfen.

#3 - 17.04.2022 19:53
Söylenileleri kabul etmiyorum gişe kkuralı ihlali yapacaktı arkadaş bende tır la durdum önünde chat log ları görüyorsunuz bakın oradan ben parasını verdim o arkadaş parasını9 vermeden benim gişemden geçicekti geçmesin diyede önünde tır'la durdum gerekli cezayı arkadaş alsın lütfen.
Merhaba, chatlogu incelersen gişeyi açtığım gözüküyor ceza alabileceğim bir durum yok hatta senin için tekrar atıyorum, iyi akşamlar.

« Son Düzenleme: 17.04.2022 19:56 MrBaDBoY »

#4 - 17.04.2022 20:13
Selamlar,

Bozhidar_Todorov'un ceza alması için herhangi bir neden bulunmuyor, gişeyi para vererek açmış. @TheKiller sizin açtığınız gişeden para vermeden geçen olduğunda gereken sslerinizi alıp şikayet oluşturabilirsiniz. Bu şekilde birinin önünde durmamalısınız. Yaptığınız durum hatalı bir durum, ceza alacaksınız.