Konu: Felipe Grande  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2022 15:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Grande @wolkey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2022 - 15.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif rolde Quit

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi rolsel olarak sataşıyordu, saldırmaya başlayınca düşeceğini anladı ve Quit attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/7eccixa
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2022 15:35
Oyunumda belirli sorunlar olduğu için oyunumda ki sorunları çözmeye çalışıyorum arkadaşı ic yollar ile yanımdan gidip role girmemesini belirtiyorum arkadaş ısrar ile brawl rolüne girmeye çalışıyor, rol yaptığım birliğin afk attığı bir noktasında benim ile brawl rolüne girmeye çalışıyor afk olduğumu bile bile ısrarla peşimden geliyor, kendi attığı sste deki chatlog'dan da görülebilir kendisi ısrarla brawl'a girmeye çalışıyor zaten aktif sürdürülen bir rol yok oyun ekranım siyah olduğu için arkadaşı görmüyorum bende en sonunda q atıyorum sonrasında bana attığı pm burada.

Kanıt olarak:

#2 - 17.04.2022 15:37
Ayrı bir belirtme yapacağım kendisine hiç bir şekilde rolsel olarak sataşmadım bundan bir saat önce başka birisi ile yaptığı brawl role dahil olmuştum ordan kinlenip sanırım böyle bir yol izleme gereğinde bulunda arkadaşın haraketlerini uslübunu kesinlikle hiç güzel bulmuyorum aktif rol de falan da değildik kendisini role girmemek için ısrarla söylememe rağmen pm den yazsaydın falan diyor ic ooc olaylarını pek yapmak isteyen birisi değilim kendi açımdan.

#3 - 17.04.2022 15:45
Sürekli RP Kapsamında sürekli rol yapman gerekir ve sen brawl rolünün ortasındada gayet oyundaydın, saldırdın düşmeye yaklaşınca da Quit attın.

#4 - 17.04.2022 15:51
Belirttiğim gibi sana uyarılarımı yapıyorum sürekli roleplay kapsamından bahsediyorsun dostum pekala sokağın belirli bölgelerinde rol olmayan noktalarında afk atan veya işleri olan arkadaşlar oluyor bunları bilen çoğu admin vardır ben sorunumu belirterek orda ooc karıştırmak yerine chatlog dan sana gitmeni söyledim sende anlamsız ve saçma bir rol ile senin götün çok kaşınmaya başladı tarzı birşey diyip saldırmaya başladın birincisi senin dengin olmayan birisine saldırı yapıyorsun ki bu çok saçma hadi onu geçtim sana oyuna geri döndüğümde özür dileyip dedim ki role giremiyorum sende girme eğer çok girmek istiyorsan sorunu halledince gel dedim sorunu halledince de gel rolüne kaldığın yerden devam et dedim sende ısrarla şikayet açacağım şikayet açacağım dedin bu sorun beni pek etkilemiyor yaptığın brawl rolünü hem doğru bulmuyorum hem de sürekli roleplay kavramından bahsediyorsun fakat oyun içerisinde afk olan bir çok nokta var ve ben o noktalardan birinde afk atıyorum birlikte ki adminlerin bile afk attığı bir nokta halbüki orası bir de yani ona göre gelip bana brawl yapmaya çalışıyorsun bu son açıklamamdı ben sana role kaldığın yerden devam edebilirsin falan dememe rağmen ısrarla gelip şikayet açacağım falan diyip beni tehdit edip korkutmaya çalıştın hiç sorun değil adminlerden cevap gelene kadar daha fazla yorum yapmayacağım.

#5 - 17.04.2022 17:07
Rolden sonra bana gelip dedin  bunu ve bana pmden role giriyorken afk kalacağım diye bir şey demedin, rolden sonra dedin bunu resimi kesip yalan konuşmanın bir anlamı yok

#6 - 17.04.2022 17:09
Ve ayrıca belirteyim Q attıktan sonra girip canını fulleyip beni geri çağırmanında bir anlamı yok.

#7 - 17.04.2022 18:08
Dostum senin şuan anlamadığını düşünerek bu konuşmayı yapacağım oyundan çıkmadan önce sana ic olarak peşimden gelme rahat bırak tarzında şeyler söyledim ve sen ısrar ile yanıma gelmeye devam ettin bak şimdi ben relog atıp oyuna girdikten sonrada dedim ki dostum rol paslama sende bekle şikayet açacağım tarzında yorum yaptın bende bu kadar sorun yapıcaksan gel rolüne kaldığın yerden devam et dedim zaten hani rolüne kaldığın yerden devam et derken yerden devam edecektim dostum yaralı düşmüştüm o sırada zaten sende gelip bana hala burada can fulleyip rol yapmak istiorsun diyorsun ben zaten rolün yere düştükten sonra devamını getirteceğimi belirtmişim yani şöyle birşey söyliyeyim sen beni düşürmeye çalışıp başaramadığın için buradan şikayet açıp saçma sapan şeyler anlatmaya devam ediyorsun senden özrümü dileyip olmayan yapılmasını istenmeyen ve afk olunan bir rolün devamını getirebileceğimi belirtmeme rağmen sen hala ısrarla şikayet açıp burada değişik değişik yöntemler ile jail işlemi uygulanmasını istiyorsun ic olarak brawl rolünde kaybedip ooc kin yapan insanlardan birisin belli ki bu konu benim sorunum değil konuyu çarptırıp yalan yanlış konuşuyormuşum gösterimi veriyorsun benim çarpıp kırptığım birşey yok zaten ben aynı şekil o attığın ss de ki pmleri relog attıkten sonra attım bunu yalan söylenecek bir durum yok sen afk olan bir insana rol paslamaya çalışırsan bu şekilde karşılık ve tepki alman çok normal olur dostum ben gene inatla seni alttan almaya çalışmama rağmen iğneleyici ve irdeleyici konuşmalar yaparak insanın sinirlerini bozuyorsun.

#8 - 17.04.2022 19:09
sanki sen haklıymışsın gibi birde üste çıkmak için bir kaç kelime sarf etmişsin, bunlara karşılık bile  vermeyeceğim son diyeceğim şey düşeceğini anlayınca q attın, bana asla ve asla OOC bir kanaldan role girmeye çalışıyorken afk kalıcağını söylemedin, ve son olarak geri geldiğinde yerden devam etmeyecektin buna yazıyorken sen inandın mı? Ben inanamadım.

#9 - 17.04.2022 19:39
Dostum sana son bir açıklama yapıyorum anlama problemlerin var ben zaten sabahtan beri diyorum ki sana OOC kanaldan hiç bir şekilde afk kalacağımı veya rol paslamaman gerektiğini söylemediğimi bunu ic yolla dile getirdiğimi elli bin defa daha söylemeyeceğim bu olay nasıl sonuçlanır bilmiyorum fakat anlaşılacak gibi haraketler sergilemiyorsun ben gerekli özrümü ve role devam etmek istersen edebileceğimizi bildirdim fakat sen şikayet açacağım şikayet açacağım diye tutturdun en doğal hakkın uzun uzun açıklama yapmamın tek sebebi senin olayları ve beni biraz zor algılıyor olabilmen şikayet açmadan önce neyin ne olduğunu benden dinleseydin şikayet açmak zorunda kalmazdım bu saaten sonra yazacağın hiç birşeye karşılık vermeyeceğim.