Konu: Abid Fawwaz, Deaven Kelly / DM [17.04.2022]  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 17.04.2022 14:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abid Fawwaz, Deaven Kelly @shunre @geridonduk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lessie Kimberly @sasqua1ch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. 17.04.2022 13:55 sularında pembe alpha sürücüsünü tehlikeli sürüş ve şerit ihlali kapsamında durdurduk. Kişiyi otoparka yönlendirdik ve basit bir trafik çevirmesi başlattık. Kişinin belgelerini aldığım sırada Abid Fawwaz ve Deaven Kelly karakterleri ortada hiçbir şey yok iken bizi yaralı konuma düşürdü. Kişilere PM'den neden böyle birşey yaptıklarını sorduğumda aracın sürücüsünün arkadaşları olduğunu, onu kurtarmak için sıktıklarını söyledi. Şahsi fikrim bu kadar basit bir trafik çevirmesinde silah sıkılması tamamen Roleplay teriminin dışında bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Trafik çevirmesi başlangıcı EK-1
Spoiler: GösterGizle

Araçtan iniyoruz, sürücü ile münakaşaya girip belgelerini istiyoruz EK-2

Ortada hiçbir durum yok, yaralı konuma düşürülüyoruz EK-3

Lessie Kimberly /hasarlar EK-4

Ek açıklamalar(varsa): DM kapsamında ceza almalarını istiyoruz. Ek olarak şikayeti inceleyen yetkili video isterse bilgisayarımda mevcut, gönderebilirim.

#1 - 17.04.2022 14:25
Abid Fawwaz karakterine neden sıktıklarını sorduğumda aldığım cevap  O:-)

#2 - 17.04.2022 14:28
Şahitliğimi onaylıyorum, + olarak aracın sürücüsüne PM'den sorduğum zaman durumu, IC tanışmadıkları, o an orada oldukları söyleniyor. Tamamen o an gördükleri bir kişiyi, basit bir trafik çevirmesinden kurtarmak için polise ateş açıyorlar, sanırım heveslerini almak için böyle yaptılar. Kural ihlali olduğunu düşünüyorum, DM'den ceza almalarını istiyoruz.

#3 - 17.04.2022 14:34
Merhaba, savunmayı yapayım. Kısa ve öz olacak zaten arkadaş bir tık içerlemiş keşke salsaydık düşürseydi büyük ihtimal şikayet yemezdik  :'(

Polislerin çevirdiği karakter ile konuşuyoruz. Yardım amaçlı yanına yaklaşıyoruz onu kaçırabilirdik fakat kendisi kaçamayacağını söyledi bizde sıktık kendisine soruyoruz yardım istiyor musun diye yardım etmemiz için ricada bulunuyor aracında veya üstünde illegal bir şey olabilir bizde kurtarma amaçlı sıkıyoruz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/739455279745466378/965212241198739476/unknown.png Olay başlamadan konuşuyoruz.
https://cdn.discordapp.com/attachments/739455279745466378/965212189227122718/unknown.png Olay bittikten sonra

Fazla uzun savunmam olmayacak, dm olduğunu düşünmüyorum sonuçta birine yardım amaçlı yapıyoruz. Dediğim gibi kişinin üstünde illegal bir şey olabilir veya aracında. Karşı tarafın ekleyeceği bir şey yoksa şikayet sonuçlanabilir. 
« Son Düzenleme: 17.04.2022 15:25 shunre »

#4 - 17.04.2022 14:39
Merhaba, savunmayı yapayım. Kısa ve öz olacak zaten arkadaş bir tık içerlemiş keşke salsaydık düşürseydi büyük ihtimal şikayet yemezdik  :'(

Polislerin çevirdiği karakter ile konuşuyoruz. Yardım amaçlı yanına yaklaşıyoruz onu kaçırabilirdik fakat kendisi kaçamayacağını söyledi bizde sıktık kendisine soruyoruz yardım istiyor musun diye yardım etmemiz için ricada bulunuyor aracında veya üstünde illegal bir şey olabilir bizde kurtarma amaçlı sıkıyoruz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/739455279745466378/965212241198739476/unknown.png Olay başlamadan konuşuyoruz.
https://cdn.discordapp.com/attachments/739455279745466378/965212189227122718/unknown.png Olay bittikten sonra

Fazla uzun savunmam olmayacak, dm olduğunu düşünmüyorum sonuçta birine yardım amaçlı yapıyoruz. Dediğim gibi kişinin üstünde illegal bir şey olabilir veya aracında. Karşı tarafın ekleyeceği bir şey yoksa şikayet sonuçlanabilir.  ::)  :'( :'(
Savunmandan hiçbir şey anlamasamda yinede teşekkürler. Sana tek bir sorum olacak. Bir dakika içinde tanıdığın kadın için polise sıkılır mı?

#5 - 17.04.2022 14:42
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Arkadaşımın da belirttiği gibi, rolsüz sıktığımızı düşünmüyorum.

#6 - 17.04.2022 14:43

Fazla uzun savunmam olmayacak, dm olduğunu düşünmüyorum sonuçta birine yardım amaçlı yapıyoruz. Dediğim gibi kişinin üstünde illegal bir şey olabilir veya aracında. Karşı tarafın ekleyeceği bir şey yoksa şikayet sonuçlanabilir.  ::)  :'( :'(
Savunmandan hiçbir şey anlamasamda yinede teşekkürler. Sana tek bir sorum olacak. Bir dakika içinde tanıdığın kadın için polise sıkılır mı?
Karakterime bağlı bir şey, demek ki sıkılıyormuş.

#7 - 17.04.2022 14:44
Şikayete "SKİ" eklendi. Abid Fawwaz karakteri emotesiz sıkıyor. Kurallara göre emotesinin chatime düşmesine gerekiyor.  O:-)

#8 - 17.04.2022 14:45

Karakterime bağlı bir şey, demek ki sıkılıyormuş.
Kümeste daha çok sıkılacaksın.  O:-)

#9 - 17.04.2022 14:47
Şikayete "SKİ" eklendi. Abid Fawwaz karakteri emotesiz sıkıyor. Kurallara göre emotesinin chatime düşmesine gerekiyor.  O:-)

Emote bir kişinin vermesi yeterli ahbap.