Konu: [16.04.2022 - Felipe_Perez] Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 16.04.2022 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe_Perez @Wickeds

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gideon Bender @Ryzex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2022, saat 15.54 başlangıç saati, 16.00 bitiş saati.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16.04.2022 tarihi saat 15.45-15.50 sularında Ganton bölgesinde bir yaralı ile ilgileniyorduk. Saat 15.51 gibi Gideon Bender karakteri silah diye bağırdı, ardından telsiz geçti. Baktığım zaman Ganton, mavi apartmanlara doğru üstü çıplak, kafasında kask ile koşan birisini gördüm. Polis aracına bindim ve peşine takıldım. Ganton apartmanlarından atladı, Willowfield ara sokağına girerken gördüm. Hemen peşinden gittim, dur diye megafondan çağrı geçtim. Kişi çıkmaza girdiği için Shotgun silahına davrandı ve ateş açmaya başladı. Kişi ile yaşanan çatışma sonrasında yaralıya düştü ve tam tutuklama prosedürüne geçiş yapacağımız sırada kişi oyundan düşüyor, beş dakika içerisinde geri giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Vatandaş, kolluk kuvvetlerine saldırı ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlamalarından dolayı 300 dakika hapis cezası alacaktı, göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#1 - 16.04.2022 16:45
Selamlar, şikayeti bekliyordum. Ethernet kablom son iki üç gündür yırtık bir şekilde duruyor iple sabitledim fakat arada sırada kopukluklar oluyor. Yine aynı şey yaşandı, ethernet kablom arızalı olduğu için oyundan kopabiliyorum. Arkadaş olayı olduğu gibi anlatmış, Ganton tarafında silahlı bir şekilde ilerken ilerden gelen huntley ile kafa kafaya çarpışıyoruz o yüzden araçtan düşüyorum silah elime geliyor ve koşmaya başlıyorum. Sonrasında çare olmayacağını anlayıp polise ateş açıyorum zaten o sıra internetim kopuyor. İnanmayanlar olacaktır o yüzden alta ethernet kablomun fotoğrafını bırakayım, iyi forumlar.

#2 - 16.04.2022 18:23
İnternetinizin sorunlu olduğunu bildiğiniz halde polis ile role girerek risk almışsınız, bu olay kendi sorumluluğunuza kalan bir durum. Karakter IC hapis süresi de eklenerek ceza alacak.